WELLA "Shockwaves" spindesio ir apimties suteikiančios plaukų putos "Shine & Body"

O jūs ar naudojate plaukų putas? Prieš keletą metų putos buvo mano vienas mėgstamiausių plaukų priežiūros priemonių, na gal daugiau nei prieš keletą metų. Turėjau gana stipriai iškarpytus plaukus ir jiems pakelti nuo galvos, nuolat naudodavau putų pavidalo priemones. Jau senai mano plaukai susilygino, ir jau senai nebėra tik iki sprando ar pečių, tačiau plaukų putas visuomet turiu prie kitų plaukų formavimo produktų, nors ir naudoju pakankamai retai. Šiuo metu pas mane gyvena Wella plaukų putos, kurios žada suteikti ir apimtiems šukuosenai, tad tikriausiai pakelti plaukus nuo šaknų ir žadama, jog po šitos priemonės plaukučiai taps žvilgantys. Tuoj papasakosiu, kas pasitvirtino, o kas visgi ne.

Energija teka ten, kur nukreiptas dėmesys, taigi nuspręsk, ką norėtum šiandien pasiekti. Prieš keldamasis pamėgink mintyse suplanuoti, kaip sėkmingai turėtų praeiti diena. Pagalvok, ką galėtum sukurti. Pasitreniravus visos dienos taps džiaugsmingos.


Produktas: WELLA "Shockwaves" spindesio ir apimties suteikiančios plaukų putos "Shine & Body"
Gamintojas: "Procter & Gamble". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: suteikti apimties ir spindesio plaukams, fiksuoti plaukus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: greitai įsigeria ir fiksuoja
Labiausiai nepatiko: trūko pakeliamojo efekto
Tūris: 200 ml
Kaina*: apie £ 2,99 (3,33 EUR)
Kur galima įsigyti: Lietuvoje neprekiaujama, atnaujinto dizaino pakuotes rasite ebay, amazon parduotuvėse
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Suteikia apimties šukuosenai ir užtikrina natūraliai atrodantį spindesį. Putos suteikia ilgai išliekantį fiksavimą, apsaugo nuo pavienių skraidančių plaukelių ir suteikia plaukams lankstumo (neapsunkina plaukų ir jų nesuklijuoja). Su provitaminu B5, kuris padengia plauką kondicionuojančia formule, padeda sumažinti plaukų pažeidimus.
Naudojimas: padenkite ant rankų kiaušinio dydžio putų kiekį. Į putas įmerkite šukas retais dantukais ir šukuokite tolygiai per visus plaukus. Nedidelį kiekį padenkite ant plaukų galiukų, kad suteiktumėte jiems kontrolės ir kondicionavimo efektus.

Sudėtis: Aqua, Propane, PVP, Butane, VP/ VA Copolymer, Isobutane, Chitosan, Phenoxyethanol, Panthenol, Polyquaternium-16, Formic Acid, Parfum, Disodium EDTA, Cetrimonium Chloride, Laureth-4, Methylparaben, PEG-25 PABA, Hexyl Cinnamal, Amyl Cinnamal, Linalool, Citric Acid, Polyaminopropyl Biguanide.


Poveikis. Pirmiausia, ar reikia kalbėti apie pakuotę? Kartais suabejoju, ar tikrai reikalinga, bet kalbėjau su keliomis skaitytojomis, ir jos patvirtino mano spėjimus - kartais jums norisi paskaityti, o kartais, pakuotės, ar kitus nedominančius aspektus jūs paprasčiausiai praleidžiate. Todėl bandau keliais sakiniais - sidabro spalvos metalinės pakuotės dizainas gana paprastas - vyrauja užrašai ir keli spalviniai bei grafiniai elementai. Kamštelis ir dozavimo anga raudono plastiko, atrodo tokius turi dauguma plaukų putų.


Priemonė yra vidutiniškai lipnių putų pavidalo. Gamintojas sako, kad naudoti reikia naudojantis šukomis, tačiau aš tiesiog paskirstau pirštais ar plaukų, o likučius nuo rankų tiesiog paskirstau ant galiukų. Man patinka, kaip greitai priemonė įsigeria į plaukus, jeigu naudoju ant beveik sausų plaukų. O va dengiant ant drėgnų man labiau patinka išdžiovinti džiovintuvu.

Pastebėjau kad jei palieku išdžiūti natūraliai, man plaukas nėra nė kiek pakilęs nuo šaknų - man labiau patinka padengus viską išdžiovinti džiovintuvu. Ir tik tuomet išgaunu nuo šaknų pakeltų plaukų efektą, tačiau vėlgi, reikia atsargiai ir dengti ant iššukuotų plaukų, man priemonė šiek tiek, labai lengvai, linkusi sulipinti plaukus.

Kalbant apie spindesį, jis tikrai yra - ir padengus mano plaukučiai įgauna gražų, sveikai atrodantį spindesį, tiek kad, man pasirodė kad šitos putos daugiau fiksuoja, negu pakelia nuo šaknų, o ir nėra pačios lengviausios naudoti plaukų putos, kurias esu bandžiusi. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai