BŪK nagų lakas No. 40

Senokai bekalbėjome apie nagų lakus? Jau kaip ir metas būtų pasižiūrėti, kokius 5 jums pasiūlysiu rudens sezonui... tačiau pripažinsiu, kol kas dar nieko nežiūrėjau, tris variantus kaip ir žinau, o kiti du, tikriausiai priklausys nuo nuotaikos. 

Šiam kartui renkuosi papasakoti ne taip senai bandytą baltą nagų laką iš Būk, gal ne labai rudeniškas, tačiau puikiai tiks dailėms ir tikriausiai žiemai. Tuoj apie viską pakalbėsime. Dabar net neįsivaizduoju, kada papasakosiu apie manikiūrą - šeštadienį pasidariau tą garsųjš ilgai išliekantį su Kinetics ir viršutiniu sluoksniu (galite pasižiūrėti ČIA) ir man nepaprastai smalsu, ar išliks žadamas 10 dienų? Kol kas patys galiukai jau šviečia, tai imu abejoti ar atlaikys? Išlauksiu, patenkinsiu savo smalsumą ir tuomet jau tikrai keliausim prie rudeniškų atspalvių. O kol kas - nuomonė apie Būk baltą nagų laką No. 40.

"Mūsų patirtis veikiau slypi prarastose iliuzijose negu įsigytoje išmintyje."
Ž. Ru


Produktas: BŪK nagų lakas No. 40
Gamintojas: EU Coop Bergerac NC, Prancūzija. Kilmės šalis - Lenkija
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: atspalvis
Labiausiai nepatiko: trumpai išlieka
Tūris: 9 ml
Kaina*: 0,87 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose (tikrai yra Maxima, Rimi, Iki, tikriausiai ir kituose)
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: gamintojas nepateikia jokio aprašymo

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocelluose, Phthalic Anhydride/ Trimellitic Anhydride/ Glycols CopolymerAcetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Steralkonium Hectorite, Adipic Acid/ Fumaric Acid/ Tricyclodecane Dimethiconol Copolymer, Polyethylene Terephthalate, Mica, Silica, N-Butyl Alcohol, Calcium Aluminum Borosilicate, Calcium Sodium Borosilicate, Synthetic Fluorphilogopite, Aluminum Calcium Sodium Silicate, Styrenes/ Acrylates Copolymer, Bis (Butyl Benzoxazolyl) Thiophene, Alumina, Iron Powder, Ethylcellulose, Isobutyl Phenoxy Epoxy Resin, Polymethyl Methacrylate, Polyurethane - 11, Benzophenone-3, Aluminum Hydroxide, Citric Acid, Phosphoric Acid, Tin Oxide, Acetone.
May Contain: CI 77891, CI 77742, CI 77499, CI 19140, CI 15880, CI 77510, CI 15850, CI 42090, CI 77491, CI 73360, CI 77000, CI 17007, CI 77163, CI 77891 (Nano), CI 12085, CI 77266 (Nano), CI 77492, CI 75470, CI 75470, CI 77288, CI 77820.


Poveikis. Visi Būk kompanijos nagų lakai būna tokiuose tradiciniuose, apvalainuose buteliukuose, kurių forma nekinta jau daugybę metų: keičiasi dangtelio spalva, keičiasi etiketės dizainas, bet buteliuaks visuomet lieka toks pat. Nagų lako šepetėlis siauras, nedidelis, plaukeliai vidutinio ilgio. Tokiu šepetėliu dengiant laką reikės padirbėti, tačiau visuomet rezultatas bus tikslesnis ir kruopštesnis.

Būk nagų lakas dengiasi pirmuoju sluoksniu šiek tiek netolygiai, kai kur matosi dryžių, kai kur spalva pasidengia ploniau, nors atrodo labai stengiuosi gražiai padengti, bet matau, kad pirmasis sluoksnis nėra galutinis. Galbūt šiek tiek trūksta pigmentacijos? Bet taip nutinka net ir brangiems lakams, todėl daug nesuku galvos ir dengiu antrąjį priemonės sluoksnį. Su antruoju visi netolygumai pasislepia, dingsta nuo paviršiaus ir nagas tolygiai padengiamas baltos spalvos laku.

Vienas nagų lako sluoksnis

No. 40 atspalvis baltos spalvos, tačiau ne korektoriaus baltumo. Man jis turi tokį spindesį ir nėra nei matinis, bei toli gražu neatrodo taip, lyg būčiau korektoriumi nusitepliojusi nagučius. Atrodo kaip normalus, nagų lakas. Man jis kažką tokio turi savyje, lyg ir neturi blizgučių, bet dailiai spindi ir konsistencijoje turi kažką tokio, kas mane labai žavi. Išdžiūvęs paviršius atrodo neintensyviai blizgus, neturi jokių dalelių.

Aš laku dengiu drąsiai visus savo nagučius - man jis gražus ir vienas, tačiau naudoju ir nagų dailei, kaip pagrindą. Manau puikiai tiktų ir piešti ant nagučių, ar naudoti tik kaip vieno ar kelių nagų akcento spalvą. Tad visai nebūtina lakuoti visų, kaip kad darau aš.  

Du nagų lako sluoksniai

Mano akimis nagų lako didžiausias minusas yra jo išlikimas - vos 2 dienos, kol kampai nusilaupė, o sekantį kartą, kai šiek tiek intensyviau brūžinau ir blizginau visus namų kampus - vos 1 dieną! Dėl ko nepaprastai gaila - atspalvis man labai patinka ir manau yra vertas dėmesio. Tačiau kaip visuomet, tik tuo atspalviu, jei netingite kas porą dienų persilakuoti nagučių.

Panašūs atspalviai:
- ESSENCE I ❤ trends "13 Ice to meet you" - tačiau nežymiai ir tik spalva, ten lakas turi tarsi apšerkšnijusio nagų lako paviršiaus efektą, o Būk matome visiškai normalų nagų laką, be jokių efektų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai