ELLAME "Hydro Complex" šilkinė, drėkinanti veido kaukė

Tikriausiai matėte, kad Ellame veido kaukę nusipirkau dar pavasarį, bet vis neprisiruošiau išbandyti, nežinau kodėl, bet pastaruoju metu su kaukių įrašais sunkoka, gal todėl, kad norint aprašyti vienkartinę, reikia rašyti tą pačią bandymo dieną, kitaip įspūdžiai blėsta ir pamiršti dalį aspektų...  Taip pat nutiko ir su šita kauke. Tik tiek, kad rugsėjį su manimi susisiekė kompanijos atstovai ir pasiūlė išbandyti. Taip turiu tokią vieną namuose, bet kodėl ne? O ir dovanų jums paprašiau, tad sekit mano Facebook, tikriausiai ten šiomis dienomis bus paskelbtas konkursas Ellame prizui laimėti.

Ellame veido kaukės garsėja savo kokybe. Iki šiol buvau bandžiusi lakštines korejietiškas kaukes, o aplink tik ir sklido gandai apie nepalyginamai geresnę Ellame kokybę, malonesnius potyrius naudojant ir geresnius rezultatus. Rašydama šitą įrašą sėdžiu prie kompiuterio su antrąja kauke - vyras iš mano išvaizdos vis pajuokauja, tačiau ei, grožis juk reikalauja aukų, o kai auka - vos 20 minučių su kauke, net ta juokinga išvaizda atrodo menka auka. Et, pasižiūrime, kokie rezultatai ir ką manau apie produktą.

"Sugebėjimas mąstyti - viena iš aistrų, galinti džiuginti ilgiau už visas kitas."
B. Šo



Produktas: ELLAME "Hydro Complex" šilkinė, drėkinamoji veido kaukė
Gamintojas: UAB "CeMex Farma" Kaunas, Lietuva Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti ir gaivinti veido odą, pašalinti nuovargio žymes, sutraukti poras, suteikti švytėjimo
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: intensyviai drėkina ir gaivina
Labiausiai nepatiko: per siaura akių sritis
Tūris: 1 lakštinė kaukė + 30 ml
Kaina*: 4,72 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Camelia vaistinė, Gintarinė vaistinė, Benų vaistinė, Norfa vaistinė
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Tokia plona, kad priglus lyg antra tavo oda! Puikiai drėkina ir atgaivina veido odą, palaiko odos elastingumą, sutraukia poras. Ellamé Hydro Complex šilkinė veido kaukė  – intensyviai drėkina, greitai atgaivina ir tonizuoja nualintą odą. Idealus pasirinkimas dehidratuotai odai nepriklausomai nuo amžiaus. Puikiai tinka odai atgaivinti po saulės vonių ar vėjo keliamų iššūkių, taip pat odos skaistumui ir jaunatviškumui išlaikyti po ilgo buvimo šildomose ar kondicionuojamose patalpose.
- Atstato odos drėgmę
- Pašalina nuovargio žymes
- Suteikia odai švytėjimo
- Rekomenduojama prieš makiažą
Naudojimas: kaukės lakštą išimkite iš paketėlio. Kaukė yra tarp dviejų apsauginių sluoksnių. nuimkite baltą sluoksnį pirmiausia, tada ant švarios odos uždėkite kaukę su mėlynu sluoksniu viršuje, lengvai prispauskite kaukę ir nuimkite mėlyną sluoksnį. Išlyginkite kaukę ant veido, kad tolygiai priglustų prie Jūsų odos ir mėgaukitės 20 min. Nuėmę veido kaukę, likusį serumą švelniai įmasažuokite Serumo nuplauti nereikia. Panaudotą kaukę išmeskite. Rekomenduojama naudoti 1-2 kartus per savaitę.


Kaip ir visos vienkartinės lakštinės veido kaukės, taip ir ši turi vienkartinę plastikinę pakuotę - maišiuką. Tik jis kiek didesnis, todėl bent jau man pakuotė išsiskiria iš visų kitų parduotuvėje esančių kaukių. Be to, akį traukia ta prabangiai daili melsva pakuotės spalva: atrodo gundančiai, rimtai, brandžiai, netgi gali šiek tiek pretenduoti į profesionalią išvaizdą.

Ant kaukės radau visą man reikalingą informaciją, tačiau dėl viso pikto pasitikrinau internete - ten informacijos daugiau, ji pilnesnė. Man smagiau būtų ant pakuotės matyti kiek daugiau pažadų, nei jų yra šiuo metu. Tiesa, tik tyrinėdama kaukės pakuotę suvokiau, kad jos gaminamos Lietuvoje, tiksliau sukurtos Lietuvoje ir gaminamos pagal lietuvių užsakymą Prancūzijoje. Tad vistiek lietuviškas produktas. Žinojote?

Kvapas. Kosmetinis, gaivus, lengvas kvapas, visiškai neerzinantis, bet ir neturintis nemalonių, gamybos metu esančių kvapų, kurie pasitaiko tokiose kaukėse. Labai lengvas, malonus kvapas, kuris neturėtų erzinti net ir jautrioms kvapams merginų uoslių.

Konsistencija. Veido kaukė yra supakuota tarp dviejų skirtingo storio lakštų, pati kaukė medžiaginė, prisotinta glitaus skystimo. Tas glitumas yra tikras glitumas, palyginus su korėjietiškų kaukių glitumu - ten buvo tik vandenėlis.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Xanthan Gum, Chlorphenesin, Rosa Gallica Flower Extract/ Rosa Damascena Flower Oil, Oryza Sativa Extract/ Spirulina Platensis Extract, Camellia Sinensis Extract, Ethoxydiglycol/ Butylene Glycol/ Glucose/ Lactic Acid/ Chamomilla Recutita Flower Extract/ Bisabolol, Mannitol/ Sodium Citrate/ Acetyl Tetrapeptide-15, Panthenol, o-Cymen-5-Ol, Parfum, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Silk.


Poveikis. Kad užsidėti veido kaukę teisingai, reikia perskaityti instrukcijas: baltas kieto plastiko sluoksnis nuimamas pirma, tada dedama kaukė ir nuo paviršiaus nulupamas melsvas sluoksnis. Galiausiai plonytį, beveik skaidrų sluoksnį prilyginame prie veido odos. Pirmasis įspūdis buvo nepamirštamas - aš visiškai nesitikėjau tokios plonytės kaukės ir tokio malonaus prigludimo (nuotraukoje pirmas blynas - nelabai pavykęs, su antru pavyko geriau). Idealiai prigludo prie odos, tik man asmeniškai netiko akių sritis - nesuprantu, ar mano akys per didelės, ar jos per toli viena nuo kitos, kad ten, kur turi būti kamputis, man dedasi ant akies. Tačiau labai nesureikšminau ir paprasčiausiai pirštais praplėšiau akių sritį, kad kaukė nesidėtų ant akių. Plonytė medžiaga lengvai plyšta, todėl vargo prasiplatinti nebus. O ir pasiaurinti paprasta užlankstant medžiagos perteklių.

1. Su mėlynu sluoksniu kaip zombis - viršutine lūpa bandau prilaikyti kaukę, nufotkinti ir kuo greičiau imti lauk.
2. Awwww... dieviškai gerai priglunda - tereikia prilyginti tarpuakio sritį.
3. Beveik kaip mano oda.

Užsidėjusi kaukę jaučiu ne tik šlapią lakštą, ne, kaukė maloniai gaivina odą, todėl tikriausiai puikiai tiktų po vasaros nualintai veido odai gaivinti. Aš niekuomet neseku laiko - daugmaž pasižiūriu, kada turėčiau nusiimti, bet niekuomet nestatau laikmačio. Kaukė tokia patogi ant odos, kad man nereikia rūpintis, kad ji nuslys, nukris, ar dar kas nutiks - tą 20 minučių keliauju ir darau savo kasdienius darbus, be jokių tridžių ar rūpesčių. Taip ne tik palepinu odą, bet ir namų ruoša nenukenčia, o bendraujant su vaiku, jo visai negąsdina mamos išvaizda - kaukė plonytė ir priglunda prie odos, o būdama skaidri, negąsdina Kaukę nuimu jau jai padžiūvus ant odos, tad praeina koks geras pusvalandis. Kartais kaukės likučius esančius pakuotėje dar patapšnoju ant kaukės ir pabūnu ilgesnį laiką. Arba tuo serumu įmasažuoju veido odą po to, kai nuimu kaukę.

Ir nuėmusi kaukę, esu nustebinta poveikiu - jaučiu kad mano oda tapo gaivi, jaučiasi drėgna ir gyvybinga. Žiūrint į veidrodį, nepasakyčiau, kad poros susitraukė, na visiškai tokios pat, kaip prieš kaukės naudojimą. Tačiau oda atrodo skaistesnė, jaučiasi stangresnė, palepinta. Paliko labai gerą įspūdį ir mielai įsigysiu ir kartosiu dar ne kartą. Tik šiuo metu kirba smalsumas, o kokios tos Anti-Age kaukės? 😁






Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai