PAESE "Illuminating covering powder" švytintį efektą suteikianti kompaktinė pudra, sausai, normaliai ir brandžiai odai (atspalvis "1C warm beige")

Na ir dienelė... Šiandien mano namuose apsigyveno šuniukas, ne mano, tik laikinai prižiūrėsiu, kol šeimininkai atostogaus. Namie jau turiu katiną, kuris nelabai su tuo šunimi gyventi draugiškai nori, kažkokia tarp jų abipusė nemeilė. Įsivaizduokite mano dieną - plaunu grindis, ir prašuoliuoja katinas, iš paskos šuo, o paskui prabėga mano sūnus... Ir taip pirmyn atgal, visą dieną! Grindis valiau tris kartus ir jos vistiek nėra tokios švarios, kokios turėtų būti, o du pavedžiojimai lauke, kai vaikas tempia į vieną pusę, o šuo į kitą.. Smagu. įdomiai mes čia gyvensim. O ir mano vaikas, šiandien niekaip nenorėjo miegoti - kur čia eisi, kai katinas ir šuo aiškinasi santykius. 😆

Pagaliau mažylis paguldytas miegoti, šuo guli šalia manęs, katinas šalia vyro ir galiu ramiai prisėsti atsakinėti jūsų paklausimų, kompanijų laiškų ir komentarų. Stengiuosi tam skirti laiko kasdien, nors ne visuomet pavyksta prisėsti tiek, kiek norėčiau. Na, o po to, metas įrašams - šį kartą kalbėsime apie dekoratyvinę kosmetiką, o tiksliau Paese kompaktinę pudrą, sukurtą specialiai sausai veido odai. Ją naudoju nebe pirmas mėnuo, ir nebe pirmas mėnuo noriu parašyti apžvalgą, tačiau vis atidedu. Viskas, atidėliojimai baigti, metas nuomonei.

Gali būti nelengva gyvenime išlaikyti pusiausvyrą, tačiau nustatyti, kas tave išmuša iš pusiausvyros - jau didelis žingsnis. Gal spiri save dirbti, kai turėtum pailsėti? Ar valgai tai, nuo ko blogai jautiesi? Atjausk save. Taip gyvenime atsiras daugiau pusiausvyros. 


Produktas: PAESE "Illuminating covering powder" švytintį efektą suteikianti kompaktinė pudra, sausai, normaliai ir brandžiai odai (atspalvis "1C warm beige")
Gamintojas: "Euphora". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: sausai, normaliai, brandžiai odai
Labiausiai patiko: suteikia sveikai atrodančios, švytinčios odos efektą
Labiausiai nepatiko: keli vidutinio saugumo ir žalingi ingredientai
Tūris: 9 g
Kaina*: 15,93 EUR
Kur galima įsigyti: Stiliaus kodas, Grožio draugas, Pigu.lt
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: ILLUMINATING AND COVERING - švytinčio ir maskuojančio efekto kompaktinė pudra, sukurta sausam, brandžiam ar normaliam odos tipui. Naujos kartos kompaktinėje pudroje susijungia tolygaus, aksominio efekto suteikiantys milteliai ir maskuojančios kreminės pudros dalelės. Švytinčios dalelės padeda paslėpti smulkias raukšleles, o sudėtyje esantis BIČIŲ VAŠKAS odą apsaugo nuo drėgmės netekimo. Intensyvaus maskavimo dėka, šį produktą galima naudoti dvejopai: fiksuojant kreminę pudrą (visą veidą, arba pasirinktas zonas - lokaliai) arba dengiant ant švarios, makiažui paruoštos odos.

- Galima naudoti ir be kreminės pudros;
- Švytėjimo efektas - optinis raukšlių ir nelygumų maskavimas;
- Intensyvi pigmentacija - aukštas maskavimo lygis;
- Švelnios, šilkinės veido odos efektas.


Kompaktinė pudra supakuota tvirtoje, juodos plastiko pakuotėje  su gana dideliu, per visą dangtelį esančiu veidrodėliu. Viduje randame ir dengimo kempinėlę, tačiau aš tokiomis jau n metų nesinaudoju. Niekuo jos nėra blogos, tačiau sunku padengti tolygiai, daug natūralesnis rezultatas išgaunamas su šepetėliu. Būtent juo ir rekomenduoju dengti priemonę. Plastikinė kompaktinė dėžutė tvirtai užsidaro - pirmus kartus darinėti palyginus sunku, tačiau paskui plastikas prasilaisvina ir tampa lengviau. Tačiau ką noriu pasakyti - naudoju jau tikriausiai pusmetį, ir jokių grąsinančių ženklų apie galimai netvirtą pakuotę nėra - atrodo tarnaus ilgai, o ir mano vaikas ją ne kartą numetė. Tad dėl tvirtumo nė kiek neabejoju.

Šiek tiek informacijos randame kitoje dėžutės pusėje, tačiau pagrindinė yra sudėta ant kartoninės pakuotės. Abiejų, tiek vidinės, tiek išorinės dizainas vienodas. Vyrauja juoda spalva ir balti užrašai. Atrodo pakankamai profesionaliai, o Lietuvos platintojai ir teigia, jog Paese ir yra profesionali kosmetika.


Kvapas niekuo nesiskiria nuo kitų tokio tipo produktų, pudrinis. Tačiau dažnai pudros kvapas man nelabai patinka, būna sunkokas, o čia turime lengvesnį aromatą, kuris man visai patinka, neerzina.

Konsistencija. Pudra labai švelni, šilkinė, turi drėgnumo ir labai maloniai slysta trinant tarp pirštų.


Sudėtis: Talc, Mica, Titanium Dioxide, Hexyldecanol, Hexyldecyl Laurate, Petrolatum, Phenethyl Alcohol, Ascorbic Acid, Caprylyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Cetyl Alcohol, Tocopherol, Microcristallina Cera, Candelilla Cera, D-Limonene, Cinnamal.
May Contain: CI 15850, CI 42090, CI 47005:1, CI 77007, CI 77266, CI 77288, CI 77742, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77510.


Poveikis. Kuo man pirmiausia patinka šita pudra? Ją galima naudoti tiek ant nuogo veido norint padailinti ir pagerinti odos išvaizdą, tiek mums įprastu būdu, dengiant ant kreminės pudros. Kartais norisi dailiau atrodančios veido odos, tačiau visai neturiu laiko pilnam, normaliam makiažui atlikti, tuomet tiesiog papudruoju veidą ir oda įgauna lygesnį ir dailesnį atspalvį.

Šiaip pudrą dengti labai lengva, kaip jau minėjau, makiažo šepetėliu. Man patinka, kad ji visiškai besvorė ir nesijaučia ant veido odos, tačiau neblogai maskuoja ir suteikia tolygios odos efektą.

Tačiau didžiausią įspūdį man palieka švytėjimo efektas. Šita pudra turi kažkokių optinių dalelių, kurios suteikia odai sveikai atrodančią išvaizdą, o itin smulkiai malta pudra yra visiškai nematoma ant veido odos.


Pudra išlieka nepakitusi visą dieną, tačiau reiktų dar kartą priminti, jog turiu sausą veido odą, kas reiškia, kad priemonės paprastai išlieka daug ilgiau nei ant kitų odos tipų veidų. Man svarbu ir tai, kad pudra neparyškina jokių netobulumų, paslepia raukšleles, idealiai tinka būtent sausai, normaliai ir brandesnei odai. O ar daug kompaktinių pudrų žinote, kurios tinkamos būtent sausam, normaliam tipui? Dauguma bandytų man apsunkina odą, matizuoja ir nesuteikia to efekto, kurio norisi. Tad vertinu labai gerai - patinka ir su didžiausiu malonumu naudoju kiekvienam savo makiažui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai