BALEA dušo gelis su aliejais, abrikosų ir jazminų žiedų aromato

Kokia graži šiandien diena! Po didžiulių vėjų ir siaubingų liūčių pagaliau nušvito saulė ir mes beveik visą dieną praleidome lauke. Sako rudenį ore daug kietųjų dalelių, rekomenduojama nebūti daug laiko lauke, rečiau vėdinti namus... Tačiau nuodėmė tokią dieną būtų praleisti namie...

Na, o grįžusi ir eilinį kartą sutvarkiusi namus, pamaitinusi, nupraususi ir paguldžiusi mažylį, skubu prie tinklaraščio įrašų. Pirmasis šiandien jau buvo parašytas ryte, o dabar visai noriu papasakoti apie dar vieną Balea produktą mano vonioje - paprastą kaip porą eurų - dušo želė su maloniu aromatu.

Net, kai atrodo, kad niekas nevyksta tavo labui, visata milijonais įvairiausių būdų stengiasi priartinti tavo tikslą. Kai atrodo, kad viskas sustojo, mintyse pažaisk žaidimą: stebėk, kaip visos dėlionės detalės sukimba... Pamatysi, taip ir bus.


Produktas: BALEA dušo gelis su aliejais, abrikosų ir jazminų žiedų aromato
Gamintojas: "DM-drogerie". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: puikus kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: gan daug vidutinio saugumo ingredientų sudėtyje
Tūris: 250 ml
Kaina*: 1,00 EUR
Kur galima įsigyti: vokiškų prekių parduotuvė "Dalli"
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Turtingos sudėties aliejiniai perlai lepina, minkština ir glotnina odą. Subtili abrikosų ir jazmino žiedų sintezė atgaivina ne tik kūno odą, bet ir sielą.


Priemonės pakuotė skaidraus plastiko buteliukas su geltonu atkemšamu dangteliu. Buteliuko plastikas vidutiniškai minkštas, nėra nei itin kokybiškas, nei pernelyg pigus. Priemonės dizainas elementarus - užrašai bei keli augaliniai pagrindinių ingredientų paveiksliukai, nieko itin įmantraus. Viskas aišku bei paprasta. 

Kvapas iš tiesų vasariškas ar net labiau pavasariškas. Labai jaučiasi abrikosai, o jazminų žiedų aromato mažoka, galėtų būti labiau išreikštas. Apskritai kvapas man pasirodė kiek per silpnas, galįtų būti stipresnis ir intensyvesnis.

Konsistencija. Priemonė želinės, skaidriai rožinės spalvos su geltonomis dalelėmis. Ar tai aliejai kapsulėse? Neįsivaizduoju, tačiau jų priemonėje visai nedaug, jos vos matomos.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Acrylates Crosspolymer 4, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Cocamide MEA, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Linalool, Lactose, Citronellol, Microcrystaline Cellulose, Limonene, Buteth-3, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Helianthus Annuus Seed Oil, Alcohol, TRIS (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, CI 45100, CI 11680, Tributyl Citrate, CI 60730, Sodium Sulfate


Poveikis. Aš jau senai supratau, jog Balea yra nebrangus prekinis ženklas su gera kokybė. Tik pagalvokite, kokius juokingus pinigus, kad ir šita dušo želė kainuoja, o kainos ir kokybės santykis iš tiesų puikus. Keliaujam prie poveikio - putoja vidutiniškai gerai, odą prausia švariai. nesausina ir nedirgina. Nors patyrinėjus sudėtį, potencialiai sausinančių odą ingredientų ne tiek ir mažai. Tikriausiai sausesniems kūno odos tipams rekomenduočiau atsargiau naudoti. 

Ir žinoma, man šiek tiek pritrūko aromato intensyvumo. Tačiau apskritai - pigi ir palyginus geros kokybės, manau mielai įsigyčiau dar ne kartą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai