NOMAD COSMETICS "La Habana" intensyvūs akių šešėliai "Cachorros"

Man visuomet kyla dilema, apie ką sekantį norėčiau papasakoti - paprastai esu susidariusi savaitės planelį su 2-3 papildomais įrašais, jei kartais nenorėčiau rašyti apie vieną ar kitą produktą, nejausčiau atitinkamos nuotaikos ar norėčiau išbandyti kitus priemonės panaudojimo būdus. Visai nesenai persižiūrėjau šiuo metu naudojamos kosmetikos krepšelį ir suvokiau, kad dar visiškai nepasakojau nieko, ką gavau iš Lip Love staigmenų kosmetinės, nors bandžiau ir naudoju beveik visus atsiųstus produktus! Todėl šiandienai, ištraukiau Nomad akių šešėlius, ryškius, mėtinius akių šešėlius ir noriu šiek tiek papasakoti savo potyrius.

"Norai būtini tam, kad gyvenimas nesustotų."
Dž. Džonsonas


Produktas: NOMAD COSMETICS "La Habana" intensyvūs akių šešėliai "Cachorros"
Gamintojas: "Nomad Cosmetics" USA. Pagaminta P.R.C.
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: priemonės formulė
Labiausiai nepatiko: pakankamai aukšta kaina
Tūris: 2,2 g
Kaina*: $12,00 US
Kur galima įsigyti: nomadcosmetics.com
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Tolygi, itin pigmentuota akių šešėlių formulė su papajų sėklų aliejumi padeda maitinti odą ir suteikia spalvoms gaivų ir ryškų efektą. Ryškus mėtinis, žalias atspalvis turi satino efektą ir buvo įkvėptas klasikinių amerikietiškų automobilių, populiarių praeityje, senojoje Havanoje. 
- 4 kartus smulkiau malti pigmentai suteikia lengvesnį pojūtį ant odos bei intensyvų spalvos efektą;
- sudėtyje yra Papajų sėklų aliejaus
- be parabenų, ftalatų ir mineralinio aliejaus;
- PETA sertifikuota, veganams tinkanti kosmetika, netestuota ant gyvūnų.


Man nepaprastai patinka akių šešėlių pakuotė. Juodas plastikinis dėkliukas matinis, su sidabriniu kompanijos pavadinimu. Kitoje pusėje sudėta šiek tiek informacijos apie gaminį, nors visą reikalingą randame ant kartoninės pakuotės. Pakuotės plastikas storas, tvirtas ir kokybiškas ir indelis jaučiasi toks ne po pigiai, maloniai. Viduje randame per visą dangtelį esantį veidrodėlį - rimtai? Niekad nemačiau mono šešėlių su veidrodėliu ir nors juo nesinaudoju, tačiau samgu turėti šalia, tiksliau kartu su šešėliais, na, dėl viso pikto.

Paprastai kartonines pakuotės aš iš karto metu lauk, nemėgstu to išiminėjimo iš pakuočių, kai norisi produktą naudoti. Bet čia... nu kokio grožio pakuotė!!! Aš labai prijaučiu žaliai spalvai ir didelių lapų, tarsi tropinių augalų raštų. Tokį randame ir ant kartono - o centre, tarsi etikėtė uždėtas juodas fonas su įspaustomis aukso spalvos kompanijos ir šešėlių serijos pavadinimais bei kažkokiu augalu. Atrodo nerealiai ir dabar gaila mesti lauk, nes nu tokia graži... Bet papildomų šiukšlių namuose irgi nesinori, tai dilema, dilemėlė 😆.

Apskritai pakuotei skiriamas didelis dėmesys, ir ne tik jos išvaizdai, bet ir saugumui. Be minėtų aspektų, kartono viduje dar radau lyg ir popieriaus, lyg ir minkšto putplasčio, tačiau tvirtos formos įdėkliuką, skirtą apsaugoti šešėlius, ant veidrodėlio - plastikinį skaidrų lapelį, kas nėra tokia didelė retenybė, tačiau visos tos smulkmenos sukuria atidumo kokybei ir detalėms įvaizdį, o tai reiškia, jog gamintojas rūpinasi produkto prestižu, saugumu, išvaizda, ir apskritai įvaizdžiu. 


Kvapas. Dar žiūrinėdama sudėtį pamačiau, jog produktui pakvėpinti gamintojas nusprendė naudoti kvapiąsias medžiagas. Uostant iš pakuotės, tikrai jaučiamas kvapas, iš pradžių atrodė lyg kakavos, paskui lyg švelniai saldžių, sodresnių vaisių kvapo. Hmm... sunkoka pasakyti, kad kvapą turi tai tikrai, tačiau labai nesigilinau, mat užtepus ant odos aš jo nebegaliu užuosti.

Konsistencija. Labai minkšti, labai švelnūs, tarsi kreminiai tik sausi. Tačiau nepaisant to nebyra ir netrupa, na keli trupinėliai būna per vieną naudojimą, bet manau tokios konsistencijos produktui tai yra kiškio ašaros - nieko man jos nebyra. Nepaprastai smagu, mat visuomet ieškau minkštų šešėlių su minimaliu trupėjimu.


Sudėtis: Talc, Mica, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Stearate, Dimethicone, Caprylic/ Capric Triglyceride, Phenoxyethanol, Polybutene, Carica Papaya Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Fragrance, SnO2. 
May Contain (+/-): Red Iron Oxide (CI 77491), Yellow Iron Oxide (CI 77492), Black Iron Oxide (CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891), Manganese Violet (CI 77742), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), FD&C Yellow No.5 Aluminum Lake (CI 19140:1), FD&C Blue No.1 Aluminum Lake (CI 42090:2).

Be parabenų, ftalatų, mineralio aliejaus.
Tinka veganams.
Netestuojama su gyvūnais.


Poveikis. Šešėliai dengiasi lengvai ir kaip jau minėjau, visiškai netrupa. Mano turimas atspalvis tos mėtinės žalios, lyg ir su trupučiu melsvumo, pavadintas cachorros, kas išvertus lyg ir reiškia maži šuniukai? Nelabai supratau, prie ko šitas atspalvis ir šuniukai, bet tiek jau to, galbūt nežinodama Havanos kultūros ir tik nedaug istorijos, nesuprantu atspalvio ir pavadinimo sąsajų?

Akių šešėliai turi satininį užbaigimą, tačiau pats atspalvis yra sunkiai nusakomas. Dengiant šepetėliu išgauname įprastą, šešėliams būdingą efektą. Tuo tarpu pabandžius dengti pirštais ir kiek ilgiau patrynus ant odos, man atspalvis tampa spindintis. Hmm... tarsi geros kokybės hailaiteris - blizgių dalelių nematai, bet sukiojantis prieš šviesą šešėliai turi tą spindesio efektą. Ir man nepaprastai gaila, kad fotografijose tiesiog neįmanoma parodyti atspalvio grožio - šitam produktui padariau virš 100 nuotraukų, efektui nufotografuoti 79 nuotraukas ir nė viena jų neatspindi tikrojo šešėlių grožio. Todėl teks patikėti mano žodžiais Cha-ha. Šešėliais lengva išgauti švelnų efektą, tačiau lygiai taip pat jie puikiai sluoksniuojasi ir dengiant daugiau, sukuriamas gilumas ir ryškumas (kaip jau minėjau, geriausia su pirštais).

Šitie šešėliai nerealūs ir man gražiausi, kai būna vieni patys, nors ir su kitais šešėliais dailiai ir gerai sutaria, bet siekdama išgauti blizgesio efektą, stipriai sklaidau šešėlius pirštais ir taip dažniausiai gerokai apgadinu akių makiažą ir kitų spalvų lokaciją ant mano akių. Tad man labiau pasiteisina vienas atspalvis - nors gal dar įgusiu akių makiažo pirštais gudrybių? Na nerealūs šešėliai!


Kaip ir dauguma gerai pigmentuotų akių šešėlių, man jie be problemų išsilaiko visą dieną, net ir nenaudojant šešėlių pagrindo. Galbūt vakare pastebėjau tik šiek tiek prislopusią spalvą, tačiau nežymiai. O ir nusitrinti niekas nenusitrynė, subėgti nesubėgo, plėmais nenusivalė. Va, tiesa, produktas dar žada maitinti akių vokų odą! Ar aš tuo tikiu? Na tikrai ne, kažkaip nelogiška, nors gal? Tačiau tai jau tokia smulkmena, į kurią nekreipiu dėmesio - patys šešėliai labai liuks. Dar norėčiau El Mar, Tropicana ir Cohiba šešėlių iš šitos ("Havana") serijos. O dar labai patinka "Marrakesh" linija... Ir siuntimas pasirodė ne kosminis. Gal reiks kada susiorganizuoti siuntinuką? Taigi galutinis žodis - patiko, labai patiko!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai