CATRICE "Matt & Glow" pudrų ir vaško paletė antakiams (atspalvis "010 Now flASH Lights")

Šiek tiek Catrice naujienų - rinkinukas antakiams, į kurį pirmą kartą žiūrėjau labai skeptiškai, tačiau po bandymų, galvoju, kad gal visai nieko? "Matt & Glow" rinkinys mums žada sukurti natūralius arba blizgius (!) antakius. Įdomu, kur su blizgiais reiktų eiti? Ką gi, pasižiūrim, kokia šio rinkinio kokybė ir ar verta į jį atkreipti dėmesį?

Psichinė ir fizinė būsenos tiesiogiai susijusios.
Esi sveikas kaip ridikas ar tave kamuoja skausmai?
Paprasčiausias pasivaikščiojimas gali sustiprinti ir suderinti protą ir kūną, todėl šiandien pamėgink apeiti kvartalą. Galbūt tau atsivers naujas, neregėtas pasaulis.


Produktas: CATRICE "Matt & Glow" pudrų ir vaško paletė antakiams (atspalvis "010 Now flASH Lights")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Taivane
Paskirtis: dekoratyvinė - antakiams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: puikus kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: blizgi pudra tinkama nebent specialiems renginiams, teminiams vakarėliams ar podiumui
Tūris: 2,6 g
Kaina*: 4,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Viso gero visiems antakių pieštukams! Šioje paletėje rasite vašką ir dvi pudras, kurios suteiks antakiams tobulą išvaizdą: natūralią matinę arba madingą blizgią. Natūrali matinė išvaizda arba blizgi, kuri suteiks aplinkinių dėmesį į antakius. Vaškas idealiai iššukuoja plaukelius ir nukreipia juos reikiama linkme. Rinkinyje yra ir mažos šukytės bei šepetėlis.
- „3 in 1“ antakių paletė
- Vaškas formavimui ir pudros tekstūros priemonės
- Su dviejų tipų šepetėliais
- Tinka veganams

Naudojimas
1. Iššukuokite antakius ir juos padenkite vašku. Nuvalykite šepetėlį, kad pašalintumėtė didžiąją dalį produkto.
2. Užpildykite pudra, naudodamiesi šepetėliu. Rinkitės tarp klasikinės matinės ar madingos blizgios.
3. Nepriekaištingam įvaizdžiui iššukuokite blakstienas šukutėmis.


Antakių šešėlių paletės pakuotė gan paprasta: juodas plastikinis pagrindas ir skaidrus dangtelis. Pakuotė atrodo tvirta, pagaminta iš storo plastiko, tačiau mane neramina uždarymo mechanizmas - tiek Catrice, tiek Essence kompanijose jis yra silpnoji vieta. Tačiau nors turiu daug kompanijų produktų, bet tik keliems dangtelis buvo nulūžęs, todėl gal neverta nerimauti? Aš su kosmetika elgiuosi gana atsargiai, todėl man tikriausiai laikys.

Paletėje randame pridėtą mažutį šepetėlį, kuris man asmeniškai tiktų tik iš bėdos, kai šalia neturiu jokių kitų įrankių (tokios situacijos man niekad nėra buvę). Šukytės man per trumpos, bukos ir nepatogios iššukuoti antakius, o šepetėlio plaukeliai mano skoniui pernelyg minkšti ir pernelyg lankstūs - gražiai padengti antakius su juo abejotinai ar pavyks. Galbūt? Nors aš rekomenduočiau, renkantis paletę, turėti ir naudoti laiko patikrintus ir pamėgtus antakių šepetėlius.

Kvapas. Nieko neįprasto paletėje kvapo atžvilgiu, normalus šešėlių, pudrų kvapas.

Konsistencija.  Apie vaško konsistenciją tikrriausiai daug kalbėti nereikia - ji kreminė. Tuo tarpu abu šešėliai man pasirodė labai minkšti, imant įprastu šepetėliu nemenkai trupa ir byra. kalbant apie blizgią - joje randame spindinčių blizgučių! Taip taip, čia antakiams.


Sudėtis: MICA, TALC, MAGNESIUM STEARATE, ISOPROPYL MYRISTATE, LAUROYL LYSINE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, DIISOPROPYL DIMER DILINOLEATE, DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, POLYMETHYL METHACRYLATE, CAPRYLYL GLYCOL, NYLON-12, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINA, PHENOXYETHANOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Veganiška
Netestuota su gyvūnais


Poveikis. Aš tiesą sakant nesuprantu šitos paletės - kiek žinau blizgūs antakiai tikrai nėra kažkokia tendencija, tačiau catrice mums siūlo tokiais pasidažyti ir keliauti gyventi dienos. Aš tiesą sakant tik porą kartų bandžiau ir likau nesupratusi - atrodo pasidažei antakių pudra, bet tau nutiko avarija ir tau kažkas ant galvos pabėrė žiupsnį blizgučių. Tų blizgučių nėra labai laba daug, vienas kitas, bet vistiek, atrodo labai keistai ir aš taip tikrai niekur neičiau. Nebent koks teminis vakarėlis, kaukių balius ar na, nežinau kas dar gali būti... Tiesiog tai ne man, ir man šita idėja nepatinka - mano akiai negražu, keista, neįprasta, todėl kol kas palieku blizgius šešėlius. Tiesa, bandžiau dengti ir ant akies voko - tai ten atrodo visai nieko. Galbūt tiktų naudoti kaip paprasčiausius akių šešėlius?

Mane visuomet kamuoja klausimas - ką reikia dengti pirma: antakių vašką ar šešėlius? Paprastai pirma dengiu pudrą užpildau kiekvieną tarpelį, suformuoju antakį ir tuomet jau viską pafiksuoju vašku. Tačiau čia gamintojas teigia, jog pirmiausia reiktų naudoti vašką, o tuomet šešėlius. Išbandžiau abu būdus ir konkrečiai šitai paletei tikrai geriau dengti pirmiausia vašką, o paskui šešėlius. Kaip matote nuotraukose - šešėlių atspalvis pilkas, pakankamai šalto tono, todėl tiks daugumai lietuvaičių. Nors prie šilto apšvietimo tiek antakiai pasidaro šiek tiek ryžoki, tačiau iš esmės atspalvio prasme - tikrai gera priemonė.


Man asmeniškai šiek tiek kliūva šešėlių minkštumas - tikriausiai labai įpratau prie Amway antakių rinkinio ir minkštesnės konsistencijos priemonės nebetenkina taip, kaip anksčiau. Tačiau naudoti galima, reikia tik įprasti, o efektui didelės reikšmės neturi, tiek kad baigsis greičiau.

Iš esmės šešėliai laiko visą dieną, nepakitę, nebent trinu rankomis. Net ir tuo atveju šešėliai visai neblogai išlieka. Apskritai aš linkusi manyti, kad rinkinukas visai neblogas: šešėliai ir vaškas geros kokybės, tik nesuprantu tos blizgios spalvos ir nelabai patinka priemonių minštumas ir birumas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai