AVON "Planet SPA" drėkinamasis veido kremas su juodųjų ikrų ekstraktu "Luxuriously Refining"

Šiandien buvo labai aktyvi diena: nuo pat ryto sukausi po namus, viriau, skalbiau, tvarkiau, lyginau... Visokie smulkūs moteriški darbeliai namuose ir bendravimas su mažyliu. Klaipėdoje dabar siaučia stiprūs vėjai, visai nesinori eiti į lauką, vestis vaiko į lauką. Todėl šiandien praleidom laiką namie, ieškodami smagių užsiėmimų tarp buities darbų. Nespėjau pastebėti, kaip atėjo vakaras, o aš dar neskyriau nė trupučio laiko tinklaraščiui. 

Aš nepaprastai džiaugiuosi, kad visi nerimavimai dėl veido odos yra nepagrįsti. Šeštadienį dariausi veido odos būklės tyrimą (apie tai galite paskaityti ČIA) ir nudžiugau tiek drėgmės, tiek elastingumo rodikliais. Tai reiškia tik viena - mano veido priežiūros rutina yra tinkama mano veido odai, jos poreikiams. Jau kuris laikas norėjau jums papasakoti apie Avon drėkinantį veido kremą su ikrų ekstraktu, tačiau kažkodėl vis delsiau ir šiai dienai puikiai suvokiu, kad jeigu būčiau įrašą rašiusi anksčiau - jis garantuotai būtų visai kitoks.

Jeigu jauti poreikį kitą žmogų pamokyti gyventi, sustok. Tai liudija ne tik siekį kontroliuoti, bet ir pasąmoningą poreikį kuopti kieno nors kito, o ne savo šiukšles. Užuot kitiems aiškinęs ką daryti, pažvelk į veidrodį ir patark sau. Nugalėk kylantį pasipriešinimą. Antraip tik trukdytum sau įgyvendinti didžiausius troškimus.


Produktas: AVON "Planet SPA" drėkinamasis veido kremas su juodųjų ikrų ekstraktu "Luxuriously Refining"
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: drėkinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: manau tikrai gerai drėkina
Labiausiai nepatiko: sunkiai įsigeria į odą
Tūris: 75 ml
Kaina*: apie 8,99 EUR
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų (www.avon.lt)
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Drėkinamasis veido kremas su juodųjų ikrų ekstraktu. Priemonės su ikrų ekstraktu atpalaiduoja, glotnina raukšles ir regeneruoja odą.
Naudojimas: naudokite du kartus per parą: dieną ir vakare. Nedideliu kremo kiekiu patepkite kaktą, skruostus, smakrą ir raukšlių sritis. Pirštų galiukais švelniais judesiais, nukreiptais į viršų ir šonus, išsklaidykite kremą.


Pirmiausia tikriausiai reiktų atkreipti dėmesį į pakuotės dydį - šio kremo mes turine ne 50 ml, kaip tradiciškai būna kremuose, skirtuose veidui, tačiau 75 ml. Iš tiesų, kremo indelis didelis, platus ir man asmeniškai labai primena Avon kūno kremų pakuotes: skaidrus indelis ir tam tikros, šiuo atveju juodos spalvos užsukamas juodas dangtelis.

Labai smagu, jog ant pakuotės, po dangteliu buvo apsauginė folija, taip aš esu garantuota, jog iki manęs niekas nekišo pirštukų prie mano kremo ir jis mano namuose toks šviežias, koks tik gali būti. Kalbant apie dizainą: tiek kartoninė dėžutė, tiek indelio dangtelis juodos spalvos  su aukso ir baltos spalvos užrašais, bei Planet SPA simboliniu paveikslėliu. Viskas paprasta ir aišku - man tik pritrūko daugiau informacijos, produkto aprašymo, ko reiktų tikėtis iš šio kremo apart drėkinimo. O gal jokių papildomų efektų nėra? Tik sename kataloge, kuris vis dar mėtosi namuose randu, jog turėtų regeneruoti odą ir glotninti raukšles. 

Kvapas. Aš niekaip neįprantu prie šio produkto kvapo, jis iš pirmo įkvėpimo lyg ir malonus, tačiau suvokiu, kad visiškai sintetinis ir neprimena nieko, valgomo ar gėlinio. Žinot ką primena? Šviežių perlų kvapą - aga, esu uosčiusi šviežius gėlavandenius perlus. Bet ne tik, kremas turi dar kažką... sunku pasakyti, tačiau, abejoju ar kvapas daug kam patiktų, be to jis gana intensyvus, tai jautrioms kvapams merginoms gali erzinti uoslę.

Konsistencija. Labai lengva konsistencija, beveik vandeninga, visiškai neturi riebumo. Tačiau keisčiausia kremo spalva - iš pirmo žvilgsnio atrodo balta, bet su saulės šviesa ir judesiu kremas keičia spalvą nuo švelniai rožinės iki beveik žalsvos. Labai primena perlamutrą.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, PEG-8, Carbomer, PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Mica, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Parfum, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloykdimethyl Taurate Copolymer, Steardimonium Hydroxypropyl Panthenyl PEG-7 Dimethicone Phosphate, Chloride, Isohexadecane, Polysorbate 60, Phosphoric Acid, Caviar Extract, Laminaria Japonica Extract, CI 77891.


Poveikis. Aš ilgokai svarsčiau, kodėl šito kremo spalva yra tokia keista? Galiausiai pasidariau išvadą, kad kremo atspalvis turėtų kaip ir suteikti odai sveiko švytėjimo, tačiau to nėra - pasitepus kremu tas keistas perlamutriškumas dingsta, priemonė susigeria į odą, o veidas, spalviniu aspektu, lieka lygiai toks pat. Tad gal visgi labiau dekoratyvus elementas, negu kažkokia praktinė paskirtis?

Man kremas labai ilgai geriasi į odą - atrodo jau tokį mažytį kiekį tepu, bet ilgokai jaučiu kremą ant veido paviršiaus. Tik tepant ant labai sausos - rankų ar kojų odos pastebiu, kad ten, kur sausa, susigeria labai greitai. Tad ar mano veido oda nebėra sausa? Manau, kad odos tipas nekinta, tiesiog šiuo metu odos būklė gera ir tų tipinių pasausėjimų aš nematau. Realiai, mano veido oda pastaruosius gal 1,5 metų neturėjo pasausėjimų, kuo nepaprastai džiaugiuosi, tačiau sausas odos tipas niekur nedingsta - pakaktų praleisti kelias kremo aplikacijas ir vėl pajausčiau pirmiausia tempimą, paskui niežėjimą, o galiausiai ir odos pleiskanojimą.

Apie šitą kremą aš buvau susidariusi prastą nuomonę, man jis nelabai patiko. Vien tas ilgas gėrimąsis, atrodo, jog nieko gero kremas neduoda, tačiau po veido būklės tyrimo aš buvau nustebinta drėgmės lygiu, o tai reiškia viena - kremas, kurį naudoju apie 1,5 mėnesio iš tiesų drėkina. Paprastai kiekvieno kremo efektą galima pamatyti po 28 dienų naudojimo - tai etapas, per kurį oda atsinaujina ir pakankamas laiko tarpas, parodyti, ką daro viena ar kita priemonė. Kadangi tas etapas jau praėjo ir tyrimai rodo puikius rezultatus - aš turiu pripažinti, jog kremas turi puikias drėkinamąsias savybes.

O kaip dėl odos regeneracijos ir raukšlių lyginimo? Šito efekto ant savo odos nepastebėjau. Turiu mimimos raukšlių ant kaktos bei aplink akis, šiek tiek aplink burną, tačiau kad jos taptų mažiau pastebimos, negalėčiau pasakyti - man atrodo liko tokios, kokios buvo. O ir veido odai kažkokio ypatingo efekto nėra. Nors, patepusi ant rankos matau, jog rankų oda atrodo vizualiai lygesnė ir gražesnė. Tad tikriausiai minimalus efektas yra.

Man asmeniškai kremas nepatiko, nepatinka ilgas gėrimosi laikas, keista spalva ir keistas kvapas. O ir sudėtyje esantis ikrų ekstraktas yra tik mažas lašelis ingredientų jūroje - jis rikiuojasi ties galu, vadinasi realiai naudos iš ikrų ar jūros dumblių (2-as nuo galo ingredientas) yra visiškai nedaug. Tačiau kremas stebuklingu ir man nesuvokiamu būdu geba sudrėkinti veido odą, o po susigėrimo, ji nesijaučia apsunkinta, apskritai jaučiasi komfortabiliai, todėl kremą vertinu būtent taip. Tačiau jei nebūtų šių tyrimų, manau, kad įvertinčiau gerokai mažesniu rezultatu ir dėl drėkinamojo efekto nebūčiau tokia tikra.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai