REAL TECHNIQUES "Starter Set" akių makiažo šepetėlių rinkinys

Jau labai senai Real Techniques makiažo šepetėliai ir įrankiai Lietuvoje nėra naujiena, tiesą pasakius jie man taip pat ne naujiena, nes pas drauges jau ne kartą buvau bandžiusi, tik, matydama krūvą įvairiausių įrankių vis galvoju ar man tikrai reikia - na, tikriausiai nereikia, turiu pakankamai, tačiau visuomet norisi patogesnių, geresnės kokybės ir mažiau mano pastangų reikalaujančių šepetėlių, tiesa? Tokiais dažytis daug lengviau ir paprasčiau, ne tik - be abejonės su tokiais dirbti ir smagiau.

Kas kartą dažydamasi aš naudoju naujus makiažo šepetėlius, o nešvarius kraunu į atskirą indelį ir išplaunu savaitės pabaigoje. Todėl tikriausiai normalu, kad man pritrūksta akių makiažo šepetėlių, beveik visuomet. Būtent dėl šios priežasties nusprendžiau įsigyti RT Starter rinkinuką, skirtą pilnam akių makiažui. Bandžiau, naudoju ir nori šiek tiek papasakoti - gal gundaisi ir tu?

Kai pagalvoji: tai neįmanoma, paskaityk apie žmones, kurie padarė neįtikėtinų dalykų, pavyzdžiui, pasivaikščiojo Mėnulyje, pakeitė muzikos pasaulį, sukūrė ir pagamino iš pažiūros neįmanomų daiktų. Pasikeis tavo nuomonė apie tai, ką sugebi.


Produktas: REAL TECHNIQUES "Starter Set" akių makiažo šepetėlių rinkinys - 5 vnt.
Gamintojas: sukurta Didžiojoje Britanijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: rinkinys sukomplektuotas akių makiažui atlikti
Medžiagos: sintetika plaukeliai - taklonas. Rankenos - plastikas, guma ir aluminis
Labiausiai patiko: kokybė
Labiausiai nepatiko: ne visi šepetėliai tobulai atitinka savo funkciją
Matmenys: skirtingi kiekvieno šepetėlio, nuo 13,5 iki 14,5 cm ilgio
Kaina*: 23,49 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Topbeauty, pigu.lt
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: 
Rinkinį sudaro:
- Bazinis šešėlių šepetėlis
- Deluxe šepetėlis kontūrams
- Šepetėlis nedidelių akcentų paryškinimui
- Labai smulkus akių linijos šepetėlis
- Antakių šepetėlis
- Dėklas šepetėliams

Sukurti konsultuojantis su profesionalia vizažiste Samantha Chapman šepetėliai „Real Techniques" jungia naujausių technologijų medžiagas ir inovatyvų dizainą, o tai tikrai padės nesunkiai pasidaryti idealų makiažą.
Taklono šepetėliai ypač minkšti ir švelnesni nei kiti. Kadangi taklonas – sintetinė medžiaga, jis yra 100 % nedirginantis odos. Minkšti šereliai padeda sukurti nepriekaištingą makiažą bet kokio apšvietimo aplinkoje – tiek stipriai šviečiant saulei, tiek prastai apšviestose patalpose.
Dėl naudojamo spalvinio šepetėlių kodo makiažą daryti kur kas lengviau – sukurti makiažo pagrindą, paryškinti akis ir užbaigti kaip tikram profesionaliam vizažistui.
Kiekvieno šepetėlio galvutė idealiai nukirpta rankomis, todėl galima padaryti itin tikslų makiažą.
Su šepetėlių „Real Techniques" kolekcija užtepsite pačias įvairiausias priemones, kokių tik gali prireikti darant makiažą, – nuo pudros, kreminių ir skystų iki mineralinių makiažo priemonių bei šešėlių.
Ant šepetėlių rankenėlių surašyti pavadinimai leidžia lengvai pasirinkti priemonę, kuriai jie skirti.



Pirmiausia norisi pradėti nuo to, ką gauname - skaidraus plastiko dėžutėje matome šepetėlius ir juodą padrindą, kuris yra stovas arba dėkliukas jūsų rinkinukui. Man jis tiesą sakant nelabai naudingas, nes ant stalo šepetėlius laikau viename dideliame dėkle, o keliaujant, viską susidedu į skaidrią, šepetėliams skirtą kosmetinę. Todėl dėklas, na toks dalykas, kuris man nėra naudingas. Tačiau tai nereiškia, kad jis nevertas dėmesio. Man dėkliukas šiaip jau fainas - jį galima užsegti kaip įprastą, arba perlenkus per pusę horizontaliai - turėti pastatomą dėklą. Be to, dėkliuke yra vietos ne tik akių makiažo šepetėliams, tačiau ir porai šepetėlių kitoje pusėje.


Aš buvau maloniai nustebinta pirmojo įspūdžio - atrodo labai kokybiški: violetinio aliuminio rankenos ir guminiai galiukai labai patogus laikyti rankose, neslysčioja. Šepetėlis turi svorio, todėl dirbti su kiek sunkesniu įrankiu yra lengviau, negu tik plastikiniu. Šereliai labai švelnūs ir minkšti. Beje, šepetėlius naudoju nuolat nuo pavasario, ir kiek beplaučiau - jie atrodo lygiai taip pat, kaip pirmąją dieną, ir yra lygiai tokie pat švelnūs, kaip pirmojo naudojimo metu.


Šepetėlių ilgis man varijuoja ant tos ribos, kai yra jau beveik per trumpas. Esu ne kartą minėjusi, jog pirmenybę visuomet teikiu tiems šepetėliams, kurie turi ilgesnę rankeną - apie 17 cm yra tobulas ilgis, o čia, na šiek tiek trumpesni, tad lyg ir būtų patogūs, bet man to ilgio truputį trūksta.

Labai smagu, kad gamintojas ant kiekvieno šepetėlio sudėjo jo paskirtį, man asmeniškai tai patinka. Tikriausiai suprantama - "starter set" užvadimas lyg ir akcentuoja, rinkinio paskirtį - pradedantiesiems. Todėl pasiėmus šepetėlį lengva, net ir naujokėms, susigaudyti kuris šepetėlis kam skirtas.


1. Deluxe šepetėlis kontūrams (deluxe crease brush)
Didžiausias purus makiažo akių šepetėlis man yra hmm... šiek tiek per didelis akies kontūrui. Jeigu tokiu bandyčiau paryškinti akies gilumą, pripažinkim, gautųsi nei šis, nei tas. Greičiau košė ir purvinas makiažas, negu gražus kontūras. Tikriausiai šiai paskirčiai tiks tik didžiaakėms merginoms, tačiau aš radau visai kitokią, nepaprastai patogią paskirtį. Šituo šepetėliu labai patogiai dengiasi visas akies vokas bazine spalva ir purūs šereliai gražiai ir gana patogiai sulieja spalvas.

2. Smulkus akių linijos šepetėlis (fine liner brush)
Šitą šepetėlį naudoju rečiausiai - jis skirtas akių linijai nubrėžti, tačiau yra storokas - kad lijia su juo gautųsi pakankamai plona, reikia nemažai praktikos ir dengti produktą pačiu galiuku. Galiausiai, aš beveik niekad nenaudoju akių kontūro indeliuose, o mano turimi, patys turi plunksnelę, todėl šitas šepetėlis, panaudotas tik kelis kartus, dažniausiai lieka atidėtas į šoną.

3. Antakių šepetėlis (brow brush)
Antakių kontūro šepetėlis tikriausiai yra skirtas toms, kurios turi didelius ir vešlius antakius. Aš tokių neturiu, todėl norint naudotis šepetėliu reikia ypatingo kruopštumo ir atsargumo. Jį aš naudoju tik išskirtiniais atvejais, tačiau šiaip, savo antakiams daug mieliau renkuosi RT antakių šepetėlį iš Bold Metals kolekcijos - ten pakanka ir tvirtumo ir galvutė mažesnė ir šereliai tvirtesni.

4. Šepetėlis nedidelių akcentų paryškinimui (accent brush)
Vienas mylimiausių šio rinkinio šepetėlių smulkiems akcentams akių makiaže. Nepaprastai patogu paryškinti sritį po antakiais, padažyti vidinį akies kamputį, tepti šešėlius ant apatinio akies voko. Tobulas visiems smulkiems darbams aplink akis.

5. Bazinis šešėlių šepetėlis (base shadow brush)
Bazinio šepetėlio paskirtis kaip ir aiški - padengti šešėlius ant viso akies voko. Tačiau išėmusi iš šerelių pigmentą, aš mielai jį naudoju ir akiai kontūruoti. Užapvalinta šepetėlio galvutė patogiai įdeda spalvą į akies raukšlę, tobulai ten telpa. Kartais su juo išsklaidau ir maskuoklį paakių srityje, tačiau šitam darbui jau senai patogesnė BB kempinėlė, bet neturint po ranka (pasitaiko keliaujant pamiršti), puikiai pasitarnauja ir šitas.


Tad tikriausiai reiktų labai neprisirišti prie nurodytų šepetėlių paskirčių ir daugiau ekperimentuoti. O jei pritrūksta idėjų, Real Techniques siūlo apsilankyti jų svetainėje, kur rasite mokomuosius filmukus - pirmą kartą paimant šepetėlius į rankas, pasižiūrėti naudinga.

O man šitas rinkinukas patinka: jis patogus naudoti, su šepetėliais labai lengva dirbti - ypatingai pamilau base, deluxe crease ir accent šepetėlius. Juos lengva valyti ir atrodo, kad rinkinys bus patvarus - šereliai atrodo lygiai taip pat, kaip ir pirmąją naudojimo dieną. Kokybiškas, smagus darbuotis rinkinys, o kadangi šepetėliai maži, ir su dėkliuku - potencialiai gali tapti geru pakeleiviu keliaujant,




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai