SO SUSAN "Sun Lounger" sveiko spindesio suteikianti bronzinė pudra (atspalvis "Solar Flare")

Labas, kaip jūsų pirmadienis? Ar šiandien jaučiuosi nepaprastai laiminga, skaitydama vis dažnesnius ir dažnesnius jūsų komentarus ir sakau labai didelį 'ačiū' už komentarus. O kai Facebook ir Instagram sekėjų skaičiukas pradėjo kilti, nuo mano veido nedingsta šypsena - ačiū, kad sekate, ačiū, kad esate, bendraujate ir komentuojate. Atgalinis ryšys man yra nepaprastai svarbus, todėl visuomet kviečiu drąsiai rašyti, o jei nedrąsu, galite ir privačiai - dėl žinučių gausos ne visuomet atsakau iš karto, bet visuomet parašau 😉 Ačiū tau, mano mielas skaitytojau!

Mano pirmadienis, kaip ir kiekvienas pirmadienis - vaikas, namai ir šiek tiek daugiau tvarkymosi. Šiaip namus tvarkausi kasdieną, grindis plaunu bent porą kartų. Tikriausiai dabar galvoji, kad daug, bet žinau, kad tos, kurios turi mažus vaikučius, tikrai supranta ir tvarkosi ne ką rečiau. O va šiandien panorau pasidaryti generalinį - aišku, spėjau ne viską - dar liko langai, spintos, spintelės ir balkonai, bet vonią visą nuo viršaus iki apačios spėjau. Tad tokia grynai tvarkymosi diena. Ir smagiausia, kad iš paskos tai su šluota, tai su šluoste laksto mano vaikas, kuo nuoširdžiausiai norėdamas padėti. O taip, pridaro daugiau netvarkos negu sutvarko, tačiau džiaugiuosi, kad rodo norą, svarbu jo nenumušti draudimais. O koks jūsų pirmadienis?

Visą dieną galvojau, apie ką jums noriu papasakoti? Susiplanavusi milijoną ir vieną įrašą net nežinau nuo ko pradėti, o apie daug ką labai norisi pakalbėti. Susidėjau produktus prieš save ir pagalvojau, kad visai noriu parašyti apie So Susan bonzatą, kurį gavau su kažkuria staigmenų kosmetine. Ar naudojate bronzatus visus metus? O gal padedate juos į spinteles rudens metu? Aš vis dar noriu juos naudoti, tačiau žinau, kad kažkur rudens viduryje norėsiu kažko lengvo ir vos matomo, kalbant apie bronzatus ir daugiau dėmesio skirsiu skaistalams. Todėl kol kas, kol skaisčiai šviečia saulė, noriu parodyti bronzinę pudrą.

Gyvenimas nuolat kinta.
Tu nuolat kinti.
Nebesi toks, koks pripratai būti. Kas buvo augalas, prieš čia atsirasdamas? Jis buvo sėkla. Kuo jis taps persikeitęs? Jis išbarstys sėklas ir užaugins daugiau savęs.
Ir tu gali šitaip augti. Siųsk savo mintis. Prašyk, kad tave augintų. prašyk ko tau reikia.
Tikėk, kad nuolat kisi, kaip augalas.



Produktas: SO SUSAN "Sun Lounger" sveiko spindesio suteikianti bronzinė pudra (atspalvis "Solar Flare")
Gamintojas: "So Susan" Ltd, UK Sukurta Italijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nesu tikra, kad priemonė tikrai verta savo kainos
Tūris: 2,5 g
Kaina*: $24.00 US
Kur galima įsigyti: su susan
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Suteikite odai saulės nubučiuotos odos efektą, tiesiog perbraukę šepetėliu. Ši itin minkšta, velveto švelnumo pudra sukurta su perlamutrišku, itin smulkiu spindesiu suteikia odai natūralų, sveikai spindinčios odos kontūrą. Sudėtyje yra Palmitoyl Dipeptide-6 ir D-Panthenol kurie apsaugo odą nuo senėjimo ir padeda ilgiau išlaikyti ją sveiką. 
Naudojimas: denkite pudrą su šepetėliu ant sruostikaulių ir kaktos kaulų, kad suteiktumėte natūraliai atrodančią odą, tarsi po atostogų.


Kokio grožio šito bonzato pakuotė!!! Mažytė kartoninė pakuotė puošta augaliniais motyvais, plačialapiais, lyg ir palmių ar kitais egzotiškais lapais. Daili, patraukli, net nesinori jos mesti lauk, nors visuomet visuomet tokius kartoniukus metu iš karto po apžvalgos - o kam laikyti - gi čia šiukšlės!

Vidinė pakuotė juodo plastiko, tačiau man ji nepatinka, netvirtai užsidaro ir itin lengvai atsidaro, be jokio klick garso, lyg užsidarytų nepilnai. Deja, naudojimo eigoje uždarymas tik laisvėja ir aš nesiryžčiau šitos pakuotės imtis į keliones ar mesti į rankinės kosmetinę. Atrodo produktą lengva sudaužyti. Gaila, nes mažutis bronzato dydis būtų tobulas keliaujant ar apsigyventi rankinėje... Juo lab, kad viduje randame ir nemažą (čia lyginant su pakuotės dydžiu) veidrodėlį...

Informacijos prasme, viską randame ant pakuotės, todėl daug diskutuoti čia neverta. Man tik gaila dėl to silpno uždarymo, gal ne tiek gaila, kiek apmaudu.


Kvapas. Labai silpnas, pudrinių produktų kvapas, praktiškai nejaučiamas, nebent uostote iš pakuotės. Bekvapis.

Konsistencija. Itin švelni, minkštoka, tačiau nesukuria papildomų birių dalelių, kas yra nuostabu - naudojant nereikia vis purtyti šepetėlio. Pudra turi itin smulkių aukso spalvos blizgių dalelių.


Sudėtis: Mica**, Zea Mays (corn) Starch**, Silica**, Ethylhexyl Palmitate**, Magnesium Myristate**, Prunus Amygdalus Dulcis (sweet almond) Oil*, Isononyl Isononanoate, Kaolin**, Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminobutyloyl Hydroxythreonine, Panthenol, Sorbic Acid (acidum sorbicum)**. 
May Contain: CI 77491**, CI 77492**, CI 77499**.
 *augalinės kilmės
**natūralus
Netestuota su gyvūnais.
Tinka veganams.
Be parabenų, ftalatų, gluteno.
Su Palmitoyl Dipeptide-6 ir Vitamin B5.
Hipoalerginis.
Nekemša porų.


Poveikis. Bronzatas skirstosi nepaprastai lengvai - jam padengti nereikia labai daug pastangų, tas pat ir su išsklaidymu. Dėl pigmentacijos, sakyčiau, kad ji gera - aš ne iš karto išgaunu reikiamą rezultatą, man reikia poros perbraukimų. Tačiau man tai patinka - tai reiškia, kad sunkiau užsidėti 'kleckus' ant skuostų, lengviau padengti, ir susikurti kokio tik nori intensyvumo efektą.

"Solar Flare" atspalvis švelniai rudos, gana šiltos spalvos, tačiau ne ryžas, todėl puikiai tinka ne ir šviesesnio gymio merginoms - atrodo labai natūraliai, tiesa? Bronzatas turi labai smulkių spindinčių dalelių, kurios suteikia veidui to sveiko spindesio. Tarsi saikingai įdegusi oda, tačiau ne perkepusi saulėje, o sudrėkinta ir sveika. Tas spindesys suteikia labai gražų švytėjimą, kuris aišku, nuotraukoje sunkiai pagaunamas. Nuotrauka plokščia ir nefiksuojant judesio atrodo kaip įprastas bronzatas. Tačiau man patinka, kaip jis atrodo ant mano veido odos. Tokiam šviesiam gymui surasti natūraliai atrodantį bronzantą reikia ieškoti - toli gražu ne kiekvienas tinka.


O ir išsilaiko priemonė labai gerai - nepasakyčiau, kad tobulai visą dieną, šiek tiek tikrai pablunka, tačiau dienai baigiantis dar galiu matyti savo bronzatą, vadinasi dėl išlikimo irgi neturiu didelių priekaištų.

Priemonės sudėtis taip pat nepriekaištinga ir puikiai įtiks visoms natūralumo ieškotojoms. Man apskritai labai patinka. Galbūt vienintelis klausimas yra kaina. Pakuotėje kiekis labai mažas (tobula - juk vistiek bronzinių pudrų neišnaudojame iki galo), tačiau kaina ne tokia jau maža. Ar ji verta savo kainos? Manau jog kokybė puiki, tačiau žinau ir gerokai pigesnių, tačiau ne ką prastesnių priemonių, todėl nežinau, ar tikrai taip imčiau ir pirkčiau antrą kartą, nepaisant to, kad man labai patinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai