FLOR DE MAYO mintis atnaujinantiems ir kūną sušildantiems vonios malonumams

Nors orai šiek tiek atšilo, bet aš vonios sezono dar neuždariau, ir jei temperatūra bus daugmaž tokia, kokia vyrauja šiuo metu - matyt dar ilgai neuždarysiu. 😁 O kam? Vonia ne tik maloniai sušildo kūno odą, padeda atpalaiduoti raumenis, minkština ir suteikia švelnumo, tačiau ir suteikia galimybę pabūti su savimi, pasvajoti ir iššluoti galvą nuo visų rūpesčių. Tad taip, kol nebus pakankamai karšta - vonios procedūros bus viena tų neatsiejamų vakaro grožio rutinų.

Šiam kartui iš dar rudenį nusipirktų priemonių, nusprendžiau jums papasakoti apie vonios druską, kuri gal ir nėra pats pigiausias variantas rinkoje, tačiau jos aromatas man labai patinka, sudėtis gera, gamintojai netestuoja produktų ant gyvūnų, o ir kokybė beveik idealiai nepriekaištinga - ispaniška Flor De Mayo vonios druska su tikromis alavijo sultimis, - kviečiu pasižiūrėti į priemonę šiek tiek atidžiau.

"Matyti dalykus dar tuomet, kai jie sėkla, tai yra genialu"
Lao Tzu


Produktas: FLOR DE MAYO "Aloe Vera" toniuojanti ir atnaujinanti vonios druska
Gamintojas: "Jesus Gomez" S.L. Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: geras kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: nežinau, kodėl gamintojai sudėtyje naudoja UV filtrą? Paprastai vonios priemonėse tokių ingredientų nebūna
Kiekis: 700 g
Kaina*: 3,89 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Įdėkite 2-3 šaukštus į šiltą vandenį ir leiskite jam ištirpti. Mėgaukitės vonia 15-20 minučių.  


Pirmiausia šiek tiek apie pakuotę: mano nuostabai vonios druskos indelis pagamintas iš tvirto, skaidraus ir kokybiško plastiko. Indelis užsuktas sidabrinės spalvos plastiko dangteliu. Pačios pakuotės dizainas gana paprastas ir nieko neišsiskiriantis, bet visas vaizdas atrodo kokybiškai, gražiai ir patikimai: man patinka.

Kvapas. Uostant iš indelio, kvapas nerealiai skanus, tiesa, nieko panašaus į alavijus aš tikrai neužuodžiu. Man tai gaiviai saldus, malonus kosmetinis aromatas. Aišku, pasidarius vonią su druska tas kvapas gerokai nuslopsta, dingsta beveik visas saldumas, tačiau gaivumas aiškiai jaučiamas. Tikras malonumas gulėti vonioje, apsuptai tokio kvapo.

Konsistencija. Kaip ir visos vonios druskos, konsistencija tokia pat: vonios druska dažyta žalsva spalva.


Sudėtis: Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Urea, Parfum, Glycerin, Aqua, Benzophenone-1, CI 47000, CI 42090.

Vonios druska sudėtyje neturi parabenų.
Kompanijos produktai netestuojami su gyvūnais.


Poveikis. Į vonią pilu saujelę druskos, ne, jos kiekio nematuoju, dedu tiesiog "iš akies". Vonios druska tirpsta pati, po truputį dažydama vandenį žalsva spalva. Aišku, kol pilnai ištirpsta, reikia truputėlį laiko, tačiau ištirpsta visiškai. 


Vonioje praleidžiu apie 20-30 minučių, kartais ir ilgiau, priklausomai nuo to, kiek laiko turiu. Tikriausiai visi žino, kokį poveikį turi vonios druska? Ji maloniai sušildo kūną, gerai atpalaiduoja įsitempusius raumenis, leidžia pasimėgauti maloniu aromatu ir suteikia odai švelnumo, minkštumo. Man patinka vonios druskos poveikis, patinka jos aromatas, jos kokybė iš tiesų gera, tad galiu priemonę drąsiai rekomenduoti ir jums.




Ačiū, kad skaitote,
Malonaus ir atpalaiduojančio vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai