ESSENCE uždrausto dydžio apimtis: tušas ir viršutinis blakstienų tušo sluoksnis

Apimtis, kuri tokia gera, tokia įspūdinga, kad turėtų būti uždrausta? Girdėjote? Ne, aš irgi, iki tol, kol mano rankose atsidūrė Essence kompanijos blakstienų tušas ir blakstienų tušo viršutinio sluoksnio pakuotės, užvadintos "Forbidden Volume", žadančios toookią didelę ir įspūdingą blakstienų apimtį. 

Tad šiam kartui noriu parodyti to uždrausto dydžio vaisius - efektą ant blakstienų bei šiek tiek papasakoti apie tušą, viršutinį sluoksnį - kaip jie veikia atskirai ir koks efektas išgaunamas naudojant kartu.

"Mes norime uždraustų dalykų ir to, kas mums nepasiekiama"
Citata, autorius nežinomas



Produktas: ESSENCE "Forbidden Volume" mascara and false lash mascara topcoat - apimties suteikiantis blakstienų tušas ir dirbtinių blakstienų efektą suteikiantis viršutinis blakstienų tušo sluoksnis
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta: tušas - Liuksemburge; viršutinis sluoksnis - Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: paryškinti blakstienas, suteikti joms apimties
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: geras efektas blakstienoms
Labiausiai nepatiko: greitai sugenda, džiūva
Tūris: tušo - 12 ml; viršutinio blakstienų tušo sluoksnio - 10 ml
Kaina*: tušo - 3,39 EUR; viršutinio blakstienų tušo sluoksnio - 3,09 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas:
TUŠAS: toks geras, kad turėtų būti uždraustas! Dramatiška apimtis be gumulėlių. Kūgio formos šepetėlis sukuria didžiulę blakstienų apimtį - tik su vienu sluoksniu.

VIRŠUTINIS BLAKSTIENŲ TUŠO SLUOKSNIS: dirbtinės blakstienos? Jų neprireiks su šiuo viršutiniu blakstienų tušo sluoksniu! Formulė su anglimi, priemonė gali būti dengiama ant bet kokio blakstienų tušo. Puiki kombinacija - denkite ant "Forbidden Volume" blakstienų tušo sluoksnius - sukursite intensyvų, dramatišką įvaizdį, atrodantį lyg dirbtinės blakstienos.


Pirmiausia šiek tiek apie pakuotes: pakuotės tradicinės, tūbelės formos. Tušo pakuotę nuo pagrindo skiria pilkas dangtelis ir kirstos formos dangtelio viršus, kai tuo tarpu viršutinio sluoksnio - raudonos spalvos. Tūbelės formos panašios, o užrašo dizainas visiškai vienodas. Tikrai ne visuomet tik metus akį į pakuotes man pavyksta pasiimti tą, kurią noriu - reikia akimis užfiksuoti skirtingos spalvos dangtelį ir atsiminti, kuris yra kuris; arba skaityti užrašus ant pakuotės.

Kadangi abi priemonės skiriasi savo poveikiu, natūralu, kad skiriasi ir šepetėlių formos ir sudėjimas. Blakstienų tušo šepetėlis kūginės formos, siaurėjantis link galiuko, šereliai sudėti tarsi susukti spirale. Viršutinio blakstienų tušo sluoksnio šepetėlis tiesus, šereliai vėlgi sudėti taip, lyg susukti spirale, bet pats šepetėlis visiškai tiesus, siauras.

Kvapas toks, koks būdingas daugumai blakstienų tušų. Viršutinio sluoksnio pagrindas šiek tiek silpnesnio kvapo.

Konsistencija vidutinio tirštumo, galbūt tušas vos vos skystesnis nei viršutinis sluoksnis. Tačiau šitų, apskritai, beveik visų, Essence tušų problema yra ta, kad jie pakankamai greitai tirštėja, tuomet linkę tapti lipnesniais, sunkiau padengti tolygiai, galiausiai ima dengtis gumulėliais, blakstienos ima vis stipriau lipti. Tad taip, pigaus tušo bėda yra ta, kad jis man sutirštėja greičiau nei kiti tušai, tačiau tai nereiškia, kad efektas yra kažkuo prastesnis. Pasižiūrim.


Sudėtis:
TušoAQUA (WATER), PARAFFIN, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, CERA ALBA (BEESWAX), STEARETH-2, STYRENE/ ACRYLATES/ AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PANTHENOL, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, MYRICA CERIFERA FRUIT (BAYBERRY) WAX, TOCOPHEROL, ACACIA SENEGAL GUM, HYDROXYETHYLCELLULOSE, TETRASODIUM EDTA, CETYL ALCOHOL, DIMETHICONE, MYRICA PUBESCENS FRUIT WAX, RHUS VERNICIFLUA PEEL CERA, POLYESTER-4, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM NITRATE, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, CI 77499 (IRON OXIDES).

Viršutinio blakstienų tušo sluoksnioAQUA (WATER), SYNTHETIC BEESWAX, PARAFFIN, ACACIA SENEGAL GUM, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, VP/ EICOSENE COPOLYMER, VP/ HEXADECENE COPOLYMER, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, AMINOMETHYL PROPANOL, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, TROPOLONE, DIMETHICONE, OCTYLDODECANOL, NYLON-6, HYDROXYETHYLCELLULOSE, SILICA, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Kol tušas šviežias, jis labai lengvai ir labai tolygiai skirstosi ant blakstienų - ir aš kalbu apie abu produktus. Tačiau po šiek tiek laiko, gal daugiau nei mėnesio po atidarymo, jis man pradeda labai greitai tirštėti ir dar po kiek laiko ima dengtis nebe taip tolygiai, lipinti blakstienas ir dengtis sudarydamas netolygius tušo gumulėlius. 

Žemiau matomose nuotraukose, tiek tušą, tiek viršutinį sluoksnį, tiek abi priemones dengiau po vieną sluoksnį. Dengiant daugiau - išgaunamas ryškesnis efektas, tik tuomet sluoksniams būtina leisti gerai išdžiūti. Priešingu atveju rezultatas nedžiugina, blakstienos atrodo apsunkintos, neišdžiūvę sluoksniai negražiai gula vienas ant kito, lipina blakstienas.


Aš esu labai patenkinta tušu: po vieno sluoksnio jis idealiai gražiai atskiria blakstienas, jas šiek tiek prailgina, suteikia apimtiems, bet tikrai ne storio. Ryškesniam efektui dengčiau dar vieną sluoksnį ir būtinai paryškinčiau blakstienų augimo liniją pieštuku. Tačiau būtent dengimas tušu man patinka labiausiai - tolygiai iššukuotos blakstienos atrodo nepaprastai dailiai ir iš visų variantų suteikia gražiausią, apvalių, tolygios formos, dailių blakstienų visumą.

Viršutinis blakstienų tušo sluoksnis gali būti ne tik dengiamas ant tušo, tačiau ir naudojamas vienas: jis natūraliai paryškina blakstienas, suteikia joms juodesnio atspalvio. Tačiau su šia priemone blakstienos neįgauna tokios gražios formos, kaip su tušu: balsktienos atrodo tai trumpesnės, tai ilgesnės, neturi vientisumo ir visumos formos ir nėra taip dailiai atskiriamos kaip naudojant tik tušą. Tačiau naudojant tik viršutinį sluoksnį jos atrodo natūraliausiai ir tiks kasdieniam, neįpareigojančio makiažo įvaizdžiui sukurti.

Tušas + viršutinis blakstienų sluoksnis naudojant kartu iš tiesų suteikia ryškesnių blakstienų efektą, tačiau kartu jas gerokai apsunkina: jos ne tik jaučiasi, tačiau ir atrodo sunkesnės, ypatingai blakstienų kampučiuose. Naudojant kartu, mano viršutinės blakstienos linkusius šiek tiek sulipti. Tačiau galutinis efektas tampa lyg dirbtinių blakstienų - su užriestu galiuku išoriniuose akių kampučiuose (be blakstienų rietiklio). Galima sakyti, jog atrodo taip, lyg būčiau priklijavusi plonas, lengvas, nors gana retas dirbtines blakstienas.


Nei tušas, nei viršutinis sluoksnis netrupa, netepa, nesukuria paskirų gumulėlių. Šiek tiek patrupėjimo imu pastebėti tik dabar, kai bandau jau šiek tiek daugiau nei porą mėnesių nuo pirmojo priemonių atidarymo. Tad tikriausiai reiktų turėti galvoje, jog priemonės pakankamai greitai genda. Tačiau pradžioje nieko panašaus nėra, o ir išsilaiko visą dieną, iki pat tol, kol nusprendžiu nusivalyti savo akių makiažą.

Ar tai yra ta uždraustoji apimtis, kurią trimituoja priemonių pakuotės? Tikrai ne - didelę apimtį aš įsivaizduoju visiškai kitaip - ji turėtų būti tiesiog milžiniška, ir matoma jei ne iš kosmoso, tai bent jau iš kito kambario galo 😆 Man priemonės pasirodė šiek tiek geresnės nei vidutinės, ir kaip supratote, tušas man patiko daug labiau negu viršutinis tušo sluoksnis. Mielai naudosiu ir toliau, būtent tas tobulas atskyrimas, tobulas visumos efektas žavi. Man patiko! 




Ačiū, kad skaitote,
Linkiu visuomet gauti tai, ko norite,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai