SAMPLE SIZE. HEMPZ COUTURE "Color Protect" spalvą saugantis šampūnas ir kondicionierius su kanapių sėklų aliejumi

Išbandžiau dar vieną, pakankamai įdomią priemonę plaukams: šampūną ir kondicionierių su kanapių sėklų aliejumi - skamba įdomiai? Man ir pakuotė pasirodė daug žadanti, todėl atradusi mėginių dėžutėje, suskubau priemonę bandyti.  Aišku, tiek šampūnas, tiek kondicionierius yra skirtas dažytiems plaukams, todėl tai tikrai nėra priemonė, kuri tinka mano plaukams ilgalaikio naudojimo perspektyvoje. Tačiau išbandžiau dvi mėginių pakuotes ir jau esu pasiruošusi papasakoti apie juos ir jums.



Ką žada gamintojas:
Šampūnas: Profesionali plaukų priežiūra. Plaukų spalvą saugantis šampūnas, sukurtas pagal ypatingą „ColorLock“ formulę, „užrakina“ spalvą plauko viduje. Tinka kasdieniam naudojimui dažytiems ir normaliems plaukams. Neapsunkina plaukų, padeda išsaugoti dažytų ar natūralių plaukų spalvą. Grynas kanapių sėklų aliejus ir ekstraktas drėkina, maitina ir stiprina plaukų struktūros vientisumą, o plaukai tampa stipresni ir atrodo sveikiau. Apsaugo plaukus nuo terminio karščio pažeidimo ir UV spindulių poveikio. Savo sudėtyje neturi sulfatų, parabenų, glitimo. Puikiai tinka chemiškai paveiktiems ar sausiems plaukams.
Aromatas: saldžios vanilės ir figos.
Naudojimas: Šampūną švelniai įtrinkite į drėgnus plaukus, masažuokite, kol suputos. Išskalaukite po tekančiu vandeniu, jei yra poreikis, procedūrą pakartokite. Maksimaliam rezultatui pasiekti papildomai naudokite spalvą išsaugantį kondicionierių.

Kondicionierius: Profesionali plaukų priežiūra. Plaukų spalvą apsaugantis ir išsaugantis kondicionierius, sukurtas pagal ypatingą „ColorLock“ formulę, apsaugo spalvą ir padeda lengviau iššukuoti plaukus. Sukurtas pagal „ColorLock“ formulę, „užrakina“ spalvą plauko viduje. Neapsunkina plaukų, padeda apsaugoti ir išsaugoti dažytų ir natūralių plaukų spalvą. Savo sudėtyje neturi sulfatų, parabenų, glitimo. Plaukai išliks sveiki, žvilgantys, lengvai šukuojami. Apsaugo plaukus nuo terminio karščio pažeidimo ir UV spindulių poveikio. Puikiai tinka chemiškai paveiktiems ar sausiems plaukams. Tinka kasdieniam naudojimui.
Aromatas: saldžios vanilės ir figos.
Naudojimas: Kondicionieriumi ištepkite išplautus  plaukus nuo šaknų iki plaukų galiukų, palaikykite 3–5 min. ir  išskalaukite po tekančiu vandeniu.

Sudėtis:
ŠampūnoWater/ Aqua/ Eau, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Glycerin, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Divinyldimethicone/ Dimethicone Copolymer, Panthenol, Cannabis Sativa Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phenoxyethanol, Disodium Cocoamphodiacetate, Fragrance (Parfum), Glycol Distearate, Amodimethicone, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Quaternium-91, Acrylates/ Vinyl Neodecanoate Crosspolymer, Laureth-4, Polyquatemium-55, Sodium PCA, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, C11-15 Pareth-7, Polyquaternium-67, Quaternium-95, Phospholipids, Hexyl Cinnamal, Laureth-9, Tocopheryl Acetate, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Tetrasodium EDTA, Trideceth-12, Propanediol, Benzyl Salicylate, DMDM Hydantoin, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Polyaminopropyl Biguanide, Magnesium Nitrate, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Formic Acid, Methylchloroisothiazolinone, Polysilicone-15, Methylisothiazolinone, Ext. Violet 2 (CI 60730), Magnesium Chloride, Potassium Sorbate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Disodium EDTA, Tocopherol, Red 33 (CI 17200).

KondicionieriausWater/ Aqua/ Eau, Cetearyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Behentrimonium Methosulfate, Cetrimonium Chloride, Cannabis Sativa Seed Oil, Heliantnus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrolyzed Soy Protein, Tocopheryl Acetate, Butylene Glycol, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Punica Granatum Extract, Stearamidopropyl Dimethylamine, Divinyldimethicone/ Dimethicone Copolimer, Phenoxyethanol, Amodimethicone, Cetrimonium Bromide, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Dimethiconol, Jojoba Esters, Fragrance (Parfum), Hydroxyethylcellulose, Quaternium-91, Citric Acid, Panthenol, C11-15 Pareth-7, Cetrimonium Methosulfate, Quaternium-95, Laureth-9, Hexyl Cinnamal, Trideceth-12, Aminomethyl Propanol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, PEG-45M, Propanediol, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Benzyl Salicylate, Polysilicone-15, Phospholipids, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Kiekis: kiekvieno po 7,4 ml. Pilnas gaminio kiekis - šampūno 300 ml, kondicionieriaus 250 ml
Kaina: šampūno 35,99 EUR, kondicionieriaus 33,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė (Čia ir Čia)

Pilno dydžio pakuotės

Mano potyriai. Pirmiausia apie kvapą: jis  labai malonus uostant iš pakelio ir tikrai primena saldžią vanilę ir malonų figų aromatą. Aišku, plaunantis galvą didelė dalis to kvapo išblėsta ir jis nebesijaučia taip stipriai, o išsiplovus galvą aš iš viso beveik nieko nebejaučiu. Kondicionierius labai tirštas, baltos spalvos, tuo tarpu šampūnas - keistai violetinio atspalvio ir šiek tiek tirštesnis.
Aišku, labai suintrigavo tas violetinis atspalvis. Ar tai reiškia, kad priemonė turėtų pašalinti gelsvus atspalvius iš šviesių plaukų? Per porą naudojimo kartų aš nepastebėjau, ir drįsčiau tuo suabejoti.
Iš pradžių man atrodė, kad tiek šampūno, tiek kondicionieriaus man bus per mažai. Tačiau, pavyzdžiui šampūnas, turi tokią rieboką, sunkesnę konsistenciją, o ir suputoja gana gerai, dėl ko nedidelio kiekio man visiškai pakako visiems plaukams ir galvai išplauti. Dėl riebesnės, sunkesnės konsistencijos, vienu kartu žybtelėjo viltis, kad gal šampūnas nesuvels plaukų? Tačiau ji greitai užgeso, nes šiek tiek tikrai velia ir kondicionierius čia tikrai būtinas. O va, kondicionieriaus mano godiems plaukams pasirodė per maža - jie pakankamai greitai viską 'suvalgė', tad manau didesnis kiekis nebūtų pamaišęs.
Kalbant apie poveikį plaukams, tai turiu pastebėti, kad tikrai nekalbėsiu apie dažytų plaukų spalvos išsaugojimą, nes po poros kartų neįmanoma pastebėti, o kaip jau minėjau ne kartą, šviesinti plaukai tikrai nėra tas pats, kas dažyti plaukai. Tačiau mano plaukai tikrai atrodo sveikiau, tokie vientisesni, nebe tokie, lyg kiekvienas plaukas ar kiekviena sruoga gyventų savo atskirą gyvenimą. O ir atrodė, kad plaukai šiek tiek pamaitinti ir šiek tiek padrėkinti. Įspūdis iš tiesų geras, ir aš labai norėčiau išbandyti daugiau šios priemonės produktų, tik ne šios linijos, o plaukams manau man labiausiai tiktų maitinantys produktai skaisčiai geltonuose pakuotėse arba drėkinamasis, mėlynuose buteliukuose.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai