Banka Agafja vitamininė veido kaukė: spalva kaip uogienės, atrodo kaip uogienė, veikia kaip uogienė!

Kažkada vienas mėgstamiausių kosmetikos (ne dekoratyvinės) produktų buvo veido kaukės: galėjau beveik kasdien išbandyti kažką naujo. Taip, žinau, nesveika, negerai odai, tačiau vienu metu mano smalsumas buvo toks didžiulis, jog per trumpą laiką norėjosi išbandyti kuo daugiau. Dabar gi, veido kaukes mėgstu, tačiau naudoju tik du kartus per savaitę - vieną kartą renkuosi giliai valančią, o sekantį - priklausomai nuo odos poveikių, drėkinančią, maitinančią, skaistinančią ar dar ten kokią.

Ne taip senai mano kosmetikos spintelėje atsidūrė Banka Agafji veido kaukė, kuri labai skambiai žada ir maitinti, ir drėkinti ir yra tokia gausi vitaminais, kad veido oda atrodys gerokai sveikesnė, bus prisotinta mikroelementais ir vitaminais. Skamba gundančiai? Pasižiūrim, kaip veikia ir ką gero daro odai.

"Laimė yra kaip braškių uogienė - negali užtepant nė trupučio neišsitepti"
Anonimas



Produktas: BANKA AGAFJI vitamininė kaukė veidui
Gamintojas: "OOO Pervoje Reshenie". Maskva, Rusija
Paskirtis: maitinti, drėkinti veido odą, lyginti spalvą, aktyvinti odos atsinaujinimą, tonizuoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: patogi pakuotė
Labiausiai nepatiko: jokio efekto odai nedaro
Tūris: 100 ml
Kaina*: 3,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, www.elevita.lt
Įvertinimas: 1/5

Ką žada gamintojas: Fito aktyvi veido kaukė praturtinta Sibiro uogų aliejais ir sultimis, prisotina odą vitaminais ir mikroelementais, giliai drėkina, išlygina odos spalvą, aktyvuoja odos atsinaujinimo procesus. Žemuogių, aviečių ir sausmedžio uogų sultys praturtintos organinėmis rūgštimis ir vitaminais, giliai drėkina ir maitina odą. Natūralus erškėčių aliejus praturtintas vitaminais A ir C, tonizuoja odą ir didina jos apsaugines funkcijas. Altajaus šaltalankių aliejus aktyvuoja odos atsinaujinimo procesus.
Naudojimas: tepkite kaukę ant švarios veido odos, vengdami sričių aplink akis. Po 10 min. nuplaukite vandeniu.


Pridėjus ranką prie širdies, galiu pasakyti, kad Banka Agafja priemonių pakuotės yra pačios patogiausios veido kaukių pakuotės, kokias kada esu naudojusi: tik pagalvokite; maišelis kelių kartu naudojimo, o jūs jį galite užsukti ir atsukti, be jokios sudžiūvimo ar gedimo tikimybės; priemonės pakiuką galite laikyti pagal savo pomėgius: tiek paguldyti, tiek (dėl patogaus dugno) pastatyti; priemonė visuomet išsispaudžia iki paskutinio lašelio, dėka sumontuoto kakliuko ir plastikinio pakuotės maišelio; tokią pakuotę labai patogu pasiimti į keliones, be jokio streso, kad nepatogiai užsidarys, ar kaukės turėsime per mažai. Pakuotės forma iš tiesų tobula, na, o kalbant apie dizainą, labai daug neprikalbėsi: man jis gražus akiai: kreminės spalvos intarpai ir augaliniai motyvai sukuria malonų akiai vaizdą.

Kvapas. Galbėkit! Neužuodžiu - prasidėjo mano pavasarinės alergijos! Vyras sako, kad kvapas nestirpus, primena kosmetiką, paklausiau ar neužuodžia uogų - sako kad hmm, gal ir yra šiek tiek panašumo. Paskui persigalvojo ir pasakė, kad bekvapis 😆 Gaila, kad apie kvapą galiu papasakoti tik tiek. 😒

Konsistencija. Tiršta, raudonos spalvos su rudu atspalviu. Priemonė tirštoka, primena šiek tiek gelį, tačiau labiausiai - braškių ar aviečių uogienę su matomomis smulkiomis rudomis dalelėmis - visai kaip uogienės. 


Sudėtis: Glycerin, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Powder, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Powder, Sucrose Palmitate, Sorbitane Caprylate, Organic Rosa Canina Fruit Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Juice, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Juice, Lonicera Caerulea Fruit Juice, Parfum, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Citric Acid.


Poveikis. Veido kaukė lengviausiai paskirstoma dengiant tiesiog pirštais, tuomet palaikom 10 minučių ir viską nuplaunam. Visą laiką, kol laikiau kaukę ant veido negalėjau liautis juokusis - kaukė šiek tiek tekėjo veidu ir iš viso, visas vaizdas ir pojūtis buvo toks, lyg būčiau atsidariusi šaldytuvą, pasiėmusi stiklainį ir išsitepusi veidą braškių uogiene. Aš rimtai - nieko gero, ir toks jausmas apimdavo kiekvieną kartą, kai padengdavau kaukę ant veido.

Tik padengus kaukę aš jaučiu labai labai švelnų, vos jaučiamą šildomąjį efektą. Labai norėčiau, kad tai būtų tas nerealiai malonus saunos efekto pojūtis ir poveikis odai, bet nieko panašaus - tiesiog vos vos pašyla iš karto po padengimo ir daugiau nėra jaučiamas.


Veido kaukė nusiplauna vidutiniškai lengvai: ta tirštai gliti, uogieninė konsistencija šiek tiek sunkoka nuvalyti visiškai, tačiau bėdos tame nėra, nes nei kaukė apdžiūva ant veido odos, nei nors kiek sutirštėja - atrodo visiškai taip pat, kaip priemonės padengimo pradžioje. Lygiai taip pat yra ir su efektu - gamintojas jau tiek daug prižadėjo apie kaukę, tiek daug, kad norėjau tikėti kaukės efektyvumu, tačiau nusiploviau, ir... nieko nei pamačiau, nei pajutau. Efektas buvo nulinis - vienintelis dalykas, kuris po kaukės nutiko, buvo spuogas ant nosies. Kas kartą, kai padengiu kaukę ant veido - ant nosies iškyla vienas spuogas ir viskas, jokio efekto daugiau nėra.

Mano nuomone kaukė yra visiškas š... tokios priemonės, kuri visiškai nieko nedaro aš jau senai neturėjau ir geriausia mintis apie visą šį produktą buvo 'kaip man patinka pakuotė' bei 'oi, kaip primena braškių uogienę'. Pastaroji mintis įkyriai lindo su kiekvienu aspektu, apie kurį galvojau laikydama kaukę ant veido ar bandydama suprasti jos poveikį. Tad taip - atrodo kaip uogienė, ir veikia, kaip uogienė (tik nevalgoma!)!




Ačiū, kad  skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai