DABUR rožių vanduo - efektyviausias veido tonikas, visiems odos tipams

Juokas juokais, bet šitas rožių vanduo mano namuose atsidūrė po beveik pusmečio bandymų nusipirkti iš vienos ar kitos parduotuvės: tai viena ar kita neturi, tai atrodo įsidedu į krepšelį, apmoku, o po kiek laiko sulaukiu skambučio, jog deja, rožių vandens negalėsime jums atsiųsti, nes nebeturime. Atrodo, kad kažkas vis kiša koją tam, kad nenusipirkčiau...

Iš tiesų, dar kol gyvenau tėvų namuose, ir studijuojant, rožių vandenį gamindavausi pati, namuose.: ten didžiulis sodas su keliolika didelių rožių krūmų, taip gera prisiminti nuostabiai gražius žiedus... Galėčiau pasigaminti ir dabar, tačiau iš kur gauti aukštos kokybės rožių? Aš nemanau, kad parduotuvėje esančios tinka - jos gi būna augintos su trąšomis ir skirtos tik žiūrėti, o ne naudoti. Be to, skirtos rožės apipurškiamos cheminėmis medžiagomis, kad ilgiau išliktų šviežios. Manau, kad tos medžiagos įsigeria į žiedlapius - o paskui, beveik garantuoju, jos patenka ir į pagamintą rožių vandenį... Galbūt vasarą, kai būsiu pas tėvelius per rožių žydėjimą, prisiskinsiu ir išsivirsiu, tačiau dabar - kokia prasmė virti iš pirktinių rožių ir rizikuoti dar labiau nuodyti savo odą visomis nereikalingomis cheminėmis medžiagomis? Tad labai džiaugiuosi, kad rožių vandens mes galime nusipirkti parduotuvėse, kuris yra ekologiškas, saugus ir sveikas naudoti. Šį kartą apie Dabur kompanijos raudonųjų rožių vandenį.


Produktas: DABUR "Premium" raudonųjų rožių vanduo
Gamintojas: "Dabur International Ltd." Pagaminta Dubai, Jungtiniai Arabų Emyratai
Paskirtis: maistui, tonizuoti veidą, kūną, plaukus, prausti veidą, naudoti vonios procedūroms ar kambario orui aromatizuoti
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: efektas veido odai
Labiausiai nepatiko: nepatogus naudoti buteliukas
Tūris: 250 ml
Kaina*: 2,59 EUR
Kur galima įsigyti: Assorti, hiperfarma.lt
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Konditerijos gaminiuose naudojamas raudonųjų rožių vanduo suteikia egzotiško ir išskirtinio kvapo bei skonio. Rytų virtuvės mėgėjams!
Raudonųjų rožių vanduo taip pat naudojamas ir kaip kosmetikos priemonė!
DABUR raudonųjų rožių vanduo, pagamintas su rožių aliejumi, yra puikus veido tonikas. Tinka naudoti kaip veido prausiklį, atgaivina švelnią, jautrią odą. Kasdien naudojant oda tampa švelnesnė, elastinga ir spindinti. Galima naudoti ir kaip kūno, plaukų ar oro gaiviklį (praskiedus su vandeniu), ar įpilti į vonią prieš maudymąsi.
Buteliuke pasitaikančios nuosėdos - natūralu, jas galima nukošti prieš naudojant.


Pakankamai didelis rožių vandens buteliukas pakuotė pagamintas iš skaidraus stiklo ir man labiau primena alkoholio pakuotes, negu grožio priemonių buteliukus. Pati pakuotė neturi jokio estetinio vaizdo: etiketė prastos kokybės, puošta raudonais žiedlapiais, tačiau viskas atrodo pigiai ir paprastai. Matomai nei kompanija, nei produktas nėra suinteresuoti kurti patrauklų pakuotės vaizdą.

Buteliukas užsuktas metaliniu dangteliu, kaklelis neturi jokios dozavimo angos, ir tai mano akimis yra didžiausias pakuotės trūkumas: labai nepatogu įsipilti reikiamą kiekį, labai nepatogu pašlakstyti ant vatos diskelio. O ir tuo būdu, kuriuo dozuoju man atrodo aš visuomet prisipilu daugiau, negu iš tiesų reikėtų. Aišku, buteliukas skirtas pirmiausia maistui, jei tiksliau, konditerijai, tačiau net ir ten tokie produktai dozuojami nedideliais kiekiais, o ne buteliais.

Kvapas. Nestiprus, neintensyvus ir jaučiamas tik padengiant priemonę ant veido. Man primena naminio rožių vandens kvapą, tad iš tiesų primena tikras rožes.

Konsistencija. Skaidrus, vandens konsistencijos skystis. Gamintojas sako, kad ant priemonės dugno gali susidaryti nuosėdos, kas yra visiškai normalus dalykas. Maniškio buteliuke tokių nuosėdų nėra, tačiau net jei ir būtų, jokių problemų dėl to nematyčiau.


Sudėtis: vanduo, propilenglikolis, rožių aliejus, kalio sorbatas, citrinos rūgštis.

Kitokios priemonės sudėties rasti nepavyko, tad kiek ji tikra (nes ne lotyniškais ingredientų pavadinimais), aš negaliu pasakyti ir negaliu dėl šitos sudėties garantuoti.


Poveikis. Aš rožių vandenį bandžiau pilti į vonią, tačiau nelikau labai sužavėta: taip, oda buvo gerokai švelnesnė, tačiau kvapo buvo maža, o maudantis didelio malonumo nejaučiau. Tačiau pirminis dalykas, kodėl pirkau šią priemonę buvo veido odai: vienas iš siūlomų būdų yra veido prausimas, naudojant priemonę vietoj vandens, bet jis man nepasiteisino: kol odos nenuplaunu vandeniu ir prausikliu, aš nesijaučiu pakankamai švari. Tad priemonę naudojau tam, kam ją planavau naudoti pieš perkant - kaip veido toniką/ losjoną.

Iš ties būtent naudojant pastaruoju būdu, aš likau sužavėta priemone: ji puikiai tonizuoja odą, ne tik jaučiamas, bet ir vizualiai matomas odos atgaivinimas - tiesiog sveikesnės ir drėgnesnės odos poveikis... Ir manau, kad rožių vanduo puikiai tiktų visiems odos tipams, nes turi labai lengva, sutraukiamąjį odos poveikį.

Ar esate bandžiusios rožių vandenį savo odai? Kokie jūsų potyriai? Man tai vienas puikiausių veido tonikų, naudotų pastaruoju metu. Super, labai patiko, su mielu noru naudosiu iki paskutinio priemonės lašelio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai