SAMPLE SIZE. KEUNE Care plaukų šampūnas ir kondicionierius "Satin Oil" sausiems, pažeistiems plaukams

Dar vienas turimas mėginukas plaukams - šį kartą trumpai pakalbėsime naujosios Care Satin Oil plaukų linijos šampūną ir kondicionierių, skirtą sausiems ir pažeistiems plaukams prižiūrėti. Tokio tipo priemonės paprastai labai patinka mano plaukams ir yra būtent tai, ko jiems reikia. Pasižiūrime, ką mums teikia naujieji produktai, net jei tai tik vieno karto, mažytė, mėginio dydžio nuomonė.


Ką žada gamintojas: 
Šampūnas: Keune Care Line Satin Oil šampūnas sausiems pažeistiems plaukams: tai puiki pagalba jūsų pavargusiems ir sausiems plaukams. Šampūnas su unikalia dviguba technologija maitina ir drėkina plauką tiek iš išorės, tiek ir iš vidaus. Plaukai tampa sveiki ir įgauna prarastą žvilgėjimą. Keune Satin Oil šampūno sudėtyje esanti naujoviška lengvumo formulė minkština plauką ir sugrąžina jo gyvybingumą.

Plaukus maitina ir gydo:
- afrikietiškas jangu aliejus,
- manoji aliejus,
- saldžiojo migdolo aliejus,
- marakujos vaisių aliejai.

Šios priemonės drauge maitina plauką, suteikdamos jam reikiamų medžiagų. Plaukai atsigauna akimirksniu, tampa minkšti ir švytintys.
Naudojimas. Nedideliu kiekiu Keune Care Line Satin Oil šampūno sutepkite drėgnus plaukus ir leiskite jam suputoti. Gerai išskalaukite. Jei patektų į akis, nedelsdami nuplaukite.

Kondicionierius: Keune Care Line Satin Oil kondicionierius sausiems, pažeistiems plaukams - tai puiki pagalba jūsų pavargusiems ir išsausėjusiems plaukams. Kondicionierius su unikalia dviguba technologija maitina ir drėkina plauką tiek iš išorės, tiek ir iš vidaus. Plaukai tampa sveiki ir įgauna prarastą žvilgėjimą. Keune Care Line Satin Oil kondicionieriaus sudėtyje esanti naujoviška lengvumo formulė minkština plauką ir sugrąžina jo gyvybingumą.

Plaukus maitina ir gydo:
- afrikietiškas jangu aliejus,
- manoji aliejus,
- saldžiojo migdolo aliejus
- marakujos vaisių aliejus.

Šios priemonės drauge maitina plauką, suteikdamos jam reikiamų medžiagų. Papajos sėklų aliejus įsiskverbia į plauko vidų ir ten atstato išdžiūvusio plauko drėgnumo lygį. Plaukai atsigauna akimirksniu, tampa minkšti ir švytintys
Naudojimas. Kruopščiai paskirstykite Keune Care Line Satin Oil kondicionierių ant drėgnų, šampūnu išplautų plaukų. Įmasažuokite priemonę į plaukus nuo jų vidurio iki galiukų ir palikite 1-3 minutėms.Po to kruopščiai išskalaukite vandeniu.

Sudėtis:
Šampūno: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmitate, Glycol Distearate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glyceryl Laurate, Sodium Chloride, Cetrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Citric Acid, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cocamide MEA, Propylene Glycol, Methoxy PEG/ PPG-7/ 3 Aminopropyl Dimethicone, Polyquaternium-10, Panthenol, Laureth-2, Polyquaternium-7, Parum (Fragrance), Laureth-10, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Formic Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Passiflora Incarnata (Seed) Oil, Saccharomyces/ Magnesium Ferment, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Adansonia Digitata (Seed) Oil, Saccharomyces/ Iron Ferment, CI 19140 (Yellow 5), Saccharomyces/ Zinc Ferment, Tocopherol, Saccharomyces/ Copper Ferment, Saccharomyces/ Silicon Ferment, CI 14700 (Red 4).

KondicionieriausAqua (Water), Cetearyl Alcohol, Decyl Oleate, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Polyquaternium-37, Propylene Glycol Dicaprylate/ Dicaprate, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Lactic Acid, Silicone Quaternium-22, Oleyl ErucateHydrolyzed Wheat Protein, PanthenolCocos Nucifera (Coconut) Oil, PPG-3 Myristyl Ether, Isopropyl Alcohol, Parfum (Fragrance)Polyquaternium-10, PPG-1 Trideceth-6Passiflora Incarnata (Seed) OilGardenia Tahitensis Flower ExtractSaccharomyces/ Magnesium FermentCI 19140 (Yellow 5), Adansonia Digitata (Seed) OilSaccharomyces/ Iron Ferment, Tocopherol, CI 14700 (Red 4)Saccharomyces/ Zinc FermentSaccharomyces/ Copper Ferment, Saccharomyces/ Silicon Ferment.

Kiekis: kiekvieno po 8 ml. Pilnas gaminio kiekis - šampūno 300 ml, kondicionieriaus 250 ml
Kaina: šampūno 14,00 EUR, kondicionieriaus 16,00 EUR
Kur galima įsigyti: Top Beauty, Grožio salelė

Pilno dydžio pakuotės.

Mano potyriai. Šampūnas perlamutrinės rudai auksinės spalvos, vidutinio tirštumo, kondicionierius vietisos rudos-aukso spalvos. Abi priemonės kvepia labai panašiai: sakyčiau, jog tai profesionalios kosmetikos kvapas, ne per daug intensyvus, malonus.
Šampūnas lengvai ir gerai išplauna plaukus. Paprastai plaudama plaukus naujomis priemonėmis labai bijau to nemalonaus plaukų suvėlimo pojūčius, čia, reikia pripažinti jis buvo, tačiau nelabai intensyvus, toks lengvas plaukų suvėlimas jautėsi.
Aišku, kad po pirmojo ir vienintelio naudojimo aš tikrai nejaučiu ir negaliu pajausti drėkinimo iš vidaus efekto. Mano plaukai įgijo spindesio, atrodė idealaus santykio tarp glotnumo ir lengvumo. mano plaukų galai yra linkę pūstis, tad galbūt man norėtųsi šiek tiek daugiau glotninimo, tačiau tuomet tikriausiai mano plaukai nebūtų tokie pasakiškai lengvi, minkšti ir malonūs liesti. Kiek priemonės drėkina ir maitina, po vieno karto būtų iš tiesų sunku pasakyti. Tačiau iš esmės, abu produktai man patiko, tačiau didesnį wow efektą man paliko Keune Vital Energy linijos šampūnas ir kondicionierius.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai