Gabriella Salvete viršutinis nagų lakas - padedame manikiūrui išlikti ilgiau!

Nors testuodama nagų lakus ir žiūrėdama, kiek jie išlieka ant nagučių, aš niekuomet nenaudoju viršutinio nagų lako, tačiau kai darausi įprastą manikiūrą, visuomet tokį laką stengiuosi padengti ir taip padėti spalvotam manikiūrui išlikti ilgiau. Mano nagų lakų kolekcijoje viršutinis nagų lakas spėjo pasikeisti jau ne kartą ir buvo naudojamas iš įvairiausių kompanijų: kažkaip dar neapsistojau prie vienos priemonės. Šį kartą naudojau, išbandžiau ir testavau Gabriella Salvete skaidrų viršutinį nagų laką, apie kurį noriu jums truputį papasakoti plačiau.

"Diena be saulės yra, na žinote, - naktis"
Steve Martin



Produktas: GABRIELLA SALVETE "Nail Care" top coat - skaidrus viršutinis nagų lakas Nr. 02
Gamintojas: "Via Emilio Borsa". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams suteikia spindesio, padeda manikiūrui ilgiau išlikti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nedidelė kaina
Labiausiai nepatiko: nesuteikia daug spindesio, neprailgina manikiūro ilgam
Tūris: 11 ml
Kaina*: 2,75 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Skaidrus viršutinis nagų lakas suteikia spindesio ir apsaugo spalvotą nagų laką. Manikiūras tampa atsparesnis vandeniui ir ilgiau išlieka. Tinka prancūziškam manikiūrui.

Sudėtis: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, HEPTANE, N-BUTYL ALCOHOL, BENZOPHENONE-3, SUCROSE BENZOATE, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, CI 60725.


Poveikis. Gabriella Salvete nagų lakų buteliukai kvadratinės formos, įprasto, skaidraus stiklo, šitas užsuktas baltu satininio efekto dangteliu. Viršutinio nagų lako šepetėlis vidutinio dydžio, vidutinio pločio standartinis vidurkis, su kuriuo tiek bus patogu greitai padengti, tiek kruopščiai paskirstyti. Nors paskirstyti tikrai nėra sudėtinga, nes priemonė pakankamai skysta ir lengvai pasidengia.

Tikriausiai jau pastebėjote, jog įvertinau produktą kaip vidutinį. Iš tiesų, jis nėra blogas ir veikia visai neblogai, tačiau iki gero ar labai gero dar nemažai trūksta. Gamintojas sako, kad viršutinis nagų lako sluoksnis suteikia blizgumo, tačiau aš pasakyčiau, kad to blizgumo beveik nėra, jis atrodo visiškai taip, kaip be jokio viršutinio sluoksnio, na beveik taip pat. O ir manikiūrą prailgina tik dienai maždaug, man atrodo mažoka. Vertinant pliusus, taip jis gražiai išlygina nagų lako netobulumus, jei tokių atsirado dengiant spalvotą nagų laką. Ir dar jis pakankamai skalsus - jo reikia visiškai nedidelio kiekio, tačiau, juk tokią priemonę perkame ne dėl skalsumo. Man jau geriau viršutinis nagų lakas bus visiškai neskalsus, tačiau spindesio suteikti ir prailginti manikiūrą yra būtinos sąlygos. Naudoti naudosiu, tikrai sunaudosiu, tačiau antrą kartą tikrai nepirkčiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos ir saulėtų nuotaikų,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai