REAL TECHNIQUES "Bold Metals Collection" 202 angled liner - kirstas/ kampinis akių linijos ir antakių šepetėlis 01446

Metas pakalbėti apie makiažo šepetėlius, ir šį kartą į apžvalgą papuolė Real Techniques makiažo šepetėlis iš "Bold Metals" kolekcijos. Real Techniques makiažo šepetėliai sukurti Samantha ir Nicola Chapman, merginų, kurios yra žinomos Didžiosios Britanijos Youtuber'ės, makiažo meistrės. Tikriausiai daugiau istorijos ir merginų gyvenimo detalių, galite paskaityti oficialiame real techniques puslapyje. Na, o mes keliaujame prie esminių dalykų - pačio makiažo šepetėlio.



Produktas: REAL TECHNIQUES "Bold Metals Collection" 202 angled liner - kirstas/ kampinis akių linijos ir antakių šepetėlis
Gamintojas: Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: akių kontūro linijai ir antakiams
Medžiagos: nailonas, metalas
Labiausiai patiko: patogu ir lengva dirbti
Labiausiai nepatiko: brangus
Matmenys: ilgis - 17 cm, plotis apie 0,4-0,8 cm. Šerelių: 0,3 - 0,6 cm ilgio; 0,1 cm pločio
Kaina*: 20,99 EUR
Kur galima įsigyti: topbeauty.lt, dijora, Douglas, pigu.lt
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Pristatome naujausią Real Techniques šepetėlių kolekcija - Bold Metals! Tai kvapą gniaužianti prabangių šepetėlių kolekcija, kuri padės Jums lengvai pasiekti nepriekaištingų rezultatų.
Real Techniques Bold Metals 202 Angled Liner Brush šepetėlio tvirta kirsta galvutė padės lengvai nubrėžti subtilią bei vientisą akių kontūro liniją.

Real Techniques Bold Metals 202 Angled Liner Brush privalumai:
- Neapsakomai minkštų ir švelnių šerialių dėka, pasijusite tikrai prabangiai dengdami makiažo priemones ant veido odos.
- Specialiai paskirstytas šepetėlio svoris padės pasiekti optimaliausią kontrolę ir suteiks komforto jausmą.
- Specifiškai kirpti šerialiai, kurių dėka lengvai kontroliuosite produkto kiekį ir pasieksite nepriekaištingų rezultatų.


Makiažo šepetėlis man pasirodė nerealiai gražus: sidabro spalvos metalinis korpusas, link galiuko kotelis tampa kvadratinės formos, kaip aš mėgstu, ant ilgo kotelio, ir jokių blaškančių užrašų, išskyrus ant metalinio suspaudimo kompanijos pavadinimą (RT) ir šepetėlio numerį (202). Makiažo šepetėlis sunkus, tas priduoda svorio dažantis, šereliai tvirti ir standžiai sudėti.

Jei kalbėsime apie įpakavimą - plastikinis dėkliukas atrodo gražiai, tačiau man atrodo jis ženkliai per didelis tokiam šepetėliui. Taip, supakuota įdomiai, galiukas pakuotėje tarsi nusmailėja ir siaurėja, nors tik pačios pakuotės, tuo tarpu šepetėlis daugmaž per visą ilgį yra tolygus. Kas man žiauriai nepatiko pakuotėje? Ties centru šepetėlis buvo stipriai priklijuotas dviguba lipnia juosta ir nei pakuotės kažkaip atidarysi, nei ištrauksi vidinį dėkliuką. Liko tik kantriai krapštyti lauk, kas užėmė visą amžinybę. Aš suprantu, kad norėta šepetėlį išlaikyti vienoje vietoje, kad jis nepasisuktų, nepasislinktų, bet, na kam taip stipriai? Aišku, tik šiaip taip iškrapščiusi atradau, kad per viršų vidinį dėkliuką buvo galima ištraukti. Na, ką gi, tikriausiai kitą kartą reiktų būti atidesnei.


Tik gavusi šepetėlį, pirmiausia nustebau dėl to, kaip tvirtai sudėti jo šereliai. Aš galvojau kad jau mano turimi pakankamai tvirti, tačiau iki šiol tai vienas kiečiausių ir tvirčiausių kirstos formos šepetėlių, kuriuos kada esu bandžiusi. Tokia šepetėlio galvutė, paimant produktą tikrai palieka įspaudą priemonėje, tačiau tai visiškai nėra svarbu. Pirmiausia, man visiškai nepatiko, kaip griežtai ir tiksliai jis brėžia linijas. Tik po kiek laiko, įgudus rankai ir piešiant antakius lengvesne ranka, man pradėjo patikti gerokai lengvesnis, tikslesnis antakių šešėlių padengimas. Tad realiai viskas, ko reikėjo, - priprasti ir įgusti prie tikslesnių ir griežtesnių linijų bei lengvesnės rankos.

Dabar gi, aš esu labai patenkinta šepetėliu: jaučiu, kaip lengva, paprasta su juo dirbti, ranka įgudo ir rezultatas mane labai džiugina. Tad nė trupučio gailesčio dėl įsigyto įrankio, jis kokybiškas, tvirtas, su juo nepaprastai malonu dirbti, smagu laikyti rankose... Tvarkydama savo antakius beveik visuomet ieškau būtent šito šepetėlio, o ne kurio kito kirsto įrankio. Pats geriausi mano žodžiai šiam šepetėliui. Manau jis ne ką prasčiau brėžtų ir akių kontūro liniją.

Aišku, dar yra kainos aspektas - man atrodo, kad šepetėlis brangus. Apskritai, "Bold Metals" kolekcijos šepetėliai gerokai brangesni nei tradiciniai RT šepetėliai. Tačiau kiek žiūrėjau, šios kolekcijos šepetėlių galvutės tikslesnės, o ir sunkesni, metaliniai korpusai duoda daugiau svorio rankai, dėl ko šiek tiek keičiasi dažymosi procesas. Visgi, tikriausiai pigiau šepetėlius parsisiųsti iš kokios Anglijos (feelunique, pavyzdžiui) ar to pačio Amerikietiško Iherb'o. Pagaliau, jei nesinori laukti, protingiau būtų palaukti kažkokių akcijų, ir suplanavus pirkinių krepšelį įsigyti įrankius su nuolaida.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai