CATRICE "Eye & Brow Contouring" paletė akių ir antakių kontūravimui (atspalvis - "020 But First, Hot Coffee!")

Prašėte apie antakius - rašau apie antakių priemonę. Šį kartą pakankamai įdomią paletę, kuri tinka tiek antakiams formuoti, tiek akių makiažui, tiek veido odai suteikti spindesio. Universalus produktas iš Catrice, kurį testuoju jau nuo rudens ir noriu jums papasakoti savo įspūdžius ir nuomonę apie ją. 

Beje, ar norite klausimų ir atsakymų įrašo? Ar jums smalsu, kas slepiasi už tinklaraščio, kaip kuriami įrašai, kaip bendradarbiaujama su kompanijomis, kas esu aš? Dalyvaukite mano facebook konkurse dviems prizams laimėti ir užduokite klausimus komentaruose - iš jų būtinai padarysiu klausimų-atsakymų įrašą jus dominančiomis temomis. 😊

"Aš vis dar turiu antakius, kai nusivalau makiažą. O tu?'
Citata, autorius nežinomas


Produktas: CATRICE "Eye & Brow Contouring" paletė akių ir antakių kontūravimui (atspalvis - "020 But First, Hot Coffee!")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC (Kinija)
Paskirtis: dekoratyvinė: akims ir antakiams
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: universali paletė visam akių makiažui ir antakiams
Labiausiai nepatiko: prastas hailaiteris
Tūris: 9,5 g
Kaina*: 4,69 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Transformacija keliaujant. Akių ir Antakių Kontūravimo Paletė suteikia madingiausią kontūravimą tavo akims: paletę sudaro vienas spindintis atspalvis, kuris tobulai akcentuoja akis ir antakius bei trys matiniai rudi tonai, kurie yra skirti šėšeliavimui. Transformuokite akis ir antakius kontūravimo principu su šiuo lengvai naudojamu rinkiniu.
Naudojimas: Pirmiausia, visą akies voką padenkite bazine spalva ir lengvai išsklaidykite link antakių. Tada denkite šviesiai ar tamsiai rudą spalvą ant akies voko raukšlelės ir švelniai išsklaidykite. Makiažą užbaikite užpildydamos bei suformuodamos antakius su kirsto galiuko šepetėliu naudojant rudą atspalvį, kuris geriausiai atitinka jūsų plaukų spalvą.


Tvirta, skaidraus plastiko pakuotė turi šiek tiek neįprastą atidarymą. Pirmą kartą bandžiau paletę atidaryti kaip visas įprastas paletes - iš apačios keliant dangtelį į viršų, tačiau čia ji atsidaro iš kairės pusės verčiant dangtelį į dešinę. Atrodo įdomiai? Bet man asmeniškai nepatinka - visų pirma nepatogu dažantis, nes tas dangtelis vis makaluojasi bandant patogiai paimti paletę į ranką. O jei jau norima padaryti atidarymą iš šono, tai kodėl iš kairės? Aš nesu kairiarankė (ir tokių pasaulyje mažiau nei dešiniarankių), paletes laikau kairėje, dažau su dešine, vadinasi man tas dangtelis vėlgi makaluojasi ir trukdo. Šiaip aš neturiu problemų rašyti ar bet ką daryti tiek kaire, tiek dešine, bet mano dominuojanti ranka visgi yra dešinė. Tad kad ir kaip įdomiai visa tai atrodo, bet nėra patogu.

Kaip matote, produkto pakuotėje labai daug:
1. spalva yra odos spalvos, jos praktiškai nesimato ant odos - man tai ta spalva, kurią naudoju visam akies vokui. Matinė;
2. šviesesnė šešėlio spalva - antakiui arba vokui. Matinė;
3. tamsesnė šešėlio spalva - antakiui arba vokui. Matinė;
4. hailaiteris - sričiai po antakiu paryškinti arba veido odai, siekiant suteikti švytėjimo. Blizgi.

Kvapas. Kvapas kaip dauguma veido priežiūros produktų - pudrų, skaistalų, bronzatų, - toks keistokas micos arba kosmetikos kvapas.

Konsistencija. Vidutiniškai drėgni, vidutiniškai pudriški, toks neblogas drėgmės ir sauso produkto santykis. Tačiau man šitie šešėliai byra, nepasakyčiau kad labai stipriai, kaip kad Essence bronzinė pudra arba Catrice skaistalai, tačiau tikrai byra ir sukuria paskirų dalelių. 


Sudėtis: 
SHADE 020 I/II/III
TALC, MICA, MAGNESIUM STEARATE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYISOBUTENE, SYNTHETIC WAX, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

SHADE 020 IV
MICA, TALC, MAGNESIUM STEARATE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYISOBUTENE, SYNTHETIC WAX, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), TIN OXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Pirmiausia atsiprašymas - mano antakių forma šiuo metu nėra ideali, bandau šiek tiek atauginti plaukelius, todėl jie tikrai neatrodo tvarkingi. Turėčiau per kurį laiką juos susitvarkyti, tačiau šiuo metu tai viskas, ką galiu padaryti - antakiai yra tokie kokie yra. Jei neištvėrusi vėl išpešiosiu, niekaip nesusitvarkysiu su jų forma. 

Kaip jau sakiau - šešėliai byra, todėl paėmusi šepetėliu vis nukratau perteklių, kad neuždėčiau per daug produkto. Aš bandžiau šešėlius ant antakio dėti tiek šviesesnius, tiek tamsesnius ir, na šitie abu atspalviai man nelabai tinka - jie per šilti, o mano veido odai labiau tinka šalti atspalviai. Kai įsižiūriu, tikrai matau ryžumą, kas man nepriimtina. Manau, kad man geriau tiktų kitas šios paletės variantas su šaltesniais atspalviais. Jei jums irgi labiau tinka šaltesni, rekomenduoju rinktis numerio 010 paletę, o ne 020. Tačiau nepaisant to, aš išbandžiau, dažniausi dažnai ir turiu pasakyti, kad pasidengia gražiai, dengiasi pakankamai tolygiai. Tik, po tokio produkto vistiek reiktų naudoti antakių želė ar vašką, kad suvaldyti pasišiaušusius plaukelius, kurie ne visuomet nori būti tokioje pozicijoje, kur jiems reiktų.


Paletė yra tinkama naudoti kaip akių šešėliai: aš su jais dariausi ale smokey makiažą, ir nežinau - aš nemėgstu makiažo, sukurto tik su matiniais šešėliais. Su tokiais akys man visuomet atrodo plokščios, nors gal tiksliau be gyvybės, man ir spalvų trūksta, todėl kaip šešėlius naudočiau tik tais atvejais, kai esu kelionėje ir noriu sutaupyti vietos savo kosmetikos krepšelyje. Be to, šešėlių intensyvumas, tiksliau pigmentacija tikrai nėra tobula - dengiu, aplikuoju, o kol pasimato spalva, reikia pavargti. Dėl šios priežasties man labiau patinka spalvas naudoti antakiams.

Galiausiai hailaiteris - man labiausiai nepatikęs dalykas šitoje paletėje. Pilkai sidabrinė spalva tikrai man netinka. Mano odos atspalviui labiau tinka rožinio atspalvio turinčios šviesą atspindinčios priemonės. Dengiant produktą po antakiu, jis man dengiasi netolygiai, išryškina išpešiotų antakių vietas. bandžiau jas dengti ir kitose vietose veidui. Tačiau pirmiausia jos lizdas paletėje yra gerokai per platus bet kokiam, mano įprastam šepetėliui, o ir ta spalva, tikrai neteikia mano veidui sveiko švytėjimo. Atvirkščiai, su ja atrodau ligota, pavargusi ir papilkėjusi. Tad hailaiterio lizdelis lieka dažniausiai neliečiamas - tiesiog man netinka.

Nepaisant to, kad išliejau krūva kritikos (o kada jos nebūna mano įrašuose?) paletė tikrai nėra prasta - šešėliai tiek antakiuose, tiek ant voko išlaiko visą dieną, tiek kiek man reikia. Tad manau, jog tiesiog nepataikyta su atspalviu, mieliau rinkčiausi kitą siūlomą variantą - ten ir atspalviai šaltesnio tono ir tas pats hailaiteris turi šiek tiek rožinio atspalvio, kas man geriau tiktų. O šią, manau naudosiu antakiams, bet ne akių makiažui. Galbūt tik hailaiteris taip ir liks praktiškai nepaliestas.




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai