DR. ORGANIC "Organic Virgin Olive Oil" pėdų šveitiklis su alyvuogių aliejumi

Dieve, kaip nekenčiu poliklinikų... Ketvirtadienį su vaiku lėkėm pas gydytojus dėl keisto bėrimo, ir aišku, būdami visiškai sveiki pasigavom kažką panašaus į rotą: aš ir mano mažiukas... Siaubas, jėgų nėra, sveikatos nėra, bloga... Nesąmonė, tiesiog nesąmonė - dėl to aš negaliu pakęsti poliklinikų - nueini sveikas, grįžti su draugeliais - bacilomis.... Kadangi tai ne pirmas kartas šį sezoną, žinau, kad rytoj vakare arba pirmadienį jau turėtumėme jaustis geriau, na, o kol kas bandau susikaupti ir išreikšti savo mintis.

Vakar niekaip nebuvo jėgų prisėsti naujam įrašui, jau porą kartų vis nukeliu Dr. Organic pėdų šveitiklio apžvalgą. Iš tiesų, tai pirmas mano bandomas kompanijos produktas. Jei trumpai, dr. organic gaminamas D. Britanijoje Swansea. Kompanijos produktai nėra testuojami ant gyvūnų, kas visuomet yra sveikintina ir smagu, bei tinkama vegetarams. Taip pat gamintojai vengia sintetinių medžiagų, dažiklių, kvapų ar konservantų, sakau vengia, nes tyrinėdama sudėtis matau, jog konservantų visgi šiek tiek yra. Ir negaliu įsivaizduoti, kad jų visiškai nebūtų - kitu atveju galiojimo laikas būtų labai trumpas (šiuo atveju galioja 12 mėnesių, nuo atidarymo dienos). Galbūt tai nėra 100% natūrali kosmetika, bet gamintojai vengia nemažai blogiukų, kurių mes nenorime dėti ant savo kūno odos. Tad pasižiūrime, kaip man, ir dr. organic pėdų šveitikliui sekėsi draugauti.

"Kiekviena problema turi sprendimą. Jeigu jo nematome, nereiškia, kad jo nėra"
Robin Sharma


Produktas: DR. ORGANIC "Organic Virgin Olive Oil" pėdų šveitiklis su alyvuogių aliejumi
Gamintojas: "Dr. Organic" Ltd. Pagaminta Swansea, Didžioji Britanija
Paskirtis: pašalinti negvas odos ląsteles, drėkinti, švelninti pėdų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švelnus, bet efektvus šveitimas
Labiausiai nepatiko: nepatogus pakuotės plastikas
Tūris: 125 ml
Kaina*: 10,25 EUR
Kur galima įsigyti: Hiperfarma, pigu.lt, ekogrozis.lt, damodara.lt, Assorti
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Šis pėdų šveitiklis praturtintas alyvuogių aliejumi, vertinamu dėl drėkinančio ir antioksidacinio poveikio. Šveitiklio sudėtyje yra ugnikalnio lavos mikrodalelių, kurios švelniai ir efektyviai šalina nuospaudas ir negyvas odos ląsteles. Biologiškai aktyvių, organinių ir natūralių ingredientų mišinys užtikrina tinkamą pėdų odos priežiūrą, maitinimą, drėkinimą ir suteikia joms šilko švelnumo. 
Biologiškai aktyvūs ingredientai: arbatmedžių aliejus, alavijų aliejus, raudonieji mandarinai, citrinos, bergamotės, greipfrutai, kedrai.
Naudojimas: sudrėkinkite pėdas. Sukamaisiais judesiais įmasažuokite pėdų šveitiklį į kulną, padą ir pirštus. Nuplaukite šiltu vandeniu arba nuvalykite drėgnu rankšluosčiu.



Produktas mane pasiekė supakuotas kartoninėje dėžutėje. Aišku, tą dėžutę iš karto metame lauk, ir žiūrime į plastikinę tūbelę, kurios atidarymo anga. Pakuotės plastikas dalinai skaidrus, tačiau man nepatinka pats pakuotės plastikas: jis kietas, nepatogus, pasispaudžia sunkiai. O ir produktas senka kažkaip netolygiai, susidaro tušti tarpai, apsupti produkto. Aš manau, kad iškrapštyti produkto likučius bus nepaprastai sudėtinga ir sunku...

Kalbant apie dizainą: tiek kartono dėžutės, tiek tūbelės dizainas visiškai vienodas. Žalios spalvos motyvai, alyvuogių paveikslėliai. Atrodo skaniai, vien žiūrint užsimanai alyvuogių...

Kvapas. Gamintojas sako, kad sudėtyje yra naudojami natūralūs kvapai. Aš negaliu pasakyti, koks kvapas naudojamas siekiant pakvėpinti produktą. Kvapas primena kosmetinius kvapus, galbūt šiek tiek alyvuogių aromatą. Tačiau naudojant, susimaišius su vandeniu kvapas tampa visiškai neaiškus ir labai silpnas.

Konsistencija. Pėdų šveitiklis labai tirštas, kreminės tekstūros. Žiūrint į nuotrauką, atrodo kad masėje labai mažai šveičiamųjų dalelių. Matomų dalelių tikrai nedaug, tačiau kreminėje tekstūroje daug baltų, smulkių šveičiamųjų dalelių.


Sudėtis: Aloe Barbadensis Leaf Extract, Aqua, Cetearyl Alcohol, Pumice, Glycerin, Cera Alba, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Cetearyl Glucoside, Olea Europaea (Olive) Oil, Glyceryl Stearate, Olea Europaea (Olive) Husk Powder, Aspartic Acid, Tocopheryl Acetate, Olea Europaea Leaf Extract, Citrus Medica Limonum Peel Extract, Vitis Vinifera Leaf Extract, Thymus Vulgaris Leaf Extract, Foeniculum Vulgare Seed Extract, Parfum*, Ribes Nigrum, Ascorbic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool.
*natūralus ingredientas

Sudėtyje nėra parabenų, SLS, dirbtinių dažiklių, dirbtinių kvapų, intensyvių/ grubių cheminių medžiagų ar konservantų.


Poveikis. Pėdų šveitiklio šveičiamųjų dalelių yra pakankamai daug, todėl šveitiklis gerai, efektyviai šveičia pėdų odą. Tiesa, iš pradžių buvau šiek tiek skeptiška, nes pradžioje jaučiamas šveitimas atrodo švelnus, labai švelnus, tačiau kartu stebėtinai efektyvus.

Tikrai nežinau, ar šveitiklis bus ta priemonė, kuri pašalina itin kietą, sudiržusią kulnų odą? Kita vertus, tokia oda neatsiranda per vieną dieną, todėl viena ar dviem procedūromis tokios problemos nesprendžiamos, bent jau aš tuo noriu tikėti.

Na, o grįžtant prie šveitiklio, man ji patiko: pakankamai efektyvus, sudėtis nebloga. Šveitiklis itin skalsus, jo reikia visiškai mažo kiekio; šveitimas malonus, pėdų odos nebraižo, kažkokių nemalonių pojūčių nesukelia. Neskaitant nepatogaus pakuotės plastiko, aš neturiu jokių priekaištų šitam produktui ir vertinu jį gerai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai