DOVE, gaiviname vasarą. Tarsi pirmų saulės spindulių nubučiuotas kūnas.

Pavasaris, ir kaip tik šį savaitgalį dauguma mūsų jau nusimetė storus paltukus, paliko namie striukes ir į miestą iškeliavo tik su plonyčiais švarkeliais. Bet ir anie, kaip teko pastebėti buvo pasverti ant rankų, rankinių, permesti ant peties ar tiesiog surišti ant klubų. Oras pasakiškas, beveik atrodo kaip tikra vasara, tačiau pasižvalgius supranti, kad ne, visgi pavasaris... daugumos kūno oda visiškai balta, dar nepaliesta saulės spindulių. Aš nesakau, kad tokia oda blogai, ne, pati džiaugiuosi savo balta oda, tačiau žinau, kad jau netrukus dauguma džiaugsis tolygiu bronziniu įdegiu, o aš, su savo oda vis dar būsiu balta kaip tas varnos sūris. 😆 Esu prieš porą metų minėjusi, jog mano oda labai sunkiai įdega, tačiau jei jau įdegiau, tai bronzine oda galiu džiaugtis labai ilgai... Ir taip, kartais jaučiu diskomfortą, kai nuo jūros su draugų kompanija keliaujame namo: visi rudi arba raudonai įdegę, o aš - su beveik nematomu įdegiu (pasiseka, jei po dienos saulėje dar tokį pavyksta įgauti). Tad šiais metais aš tikrai nelauksiu to laiko, kai visi jau bus gražiai apskrudę (kažkodėl dabar ausyse skamba "visi nori būti gražiai apskrudę..." reklama 😁) ir keliauju ruošti savo odos jau dabar, po truputį tepdama juos losjonu su savaiminio įdegio dalelėmis. Šį kartą pasakoju apie Dove "Summer Revived" priemonę.

"Baltos bandelės gražiai atrodo tik mėsainiuose" 😆
Citata, autorius anonimas



Produktas: DOVE Derma SPA "Summer Revived" maitinamasis losjonas su savaiminio įdegio suteikiančiomis dalelėmis 
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: drėkinti odą, suteikti vasariško įdegio
Tinkamas tipas: vidutinio tamsumo - tamsiai odai
Labiausiai patiko: lengva tolygiai paskirstyti
Labiausiai nepatiko: savaiminio įdegio priemonėms būdingas kvapas
Tūris: 200 ml
Kaina*: 7,99 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kur prekiaujama Dove gaminiais
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Lepinantis kūno losjonas su savaiminio įdegio suteikiančiomis dalelėmis ir drėkinamųjų mikrodalelių "Cell-Moistuisers™" mišiniu. Skirtas vidutinio tamsumo ir tamsesnei odai. Palepinkite save kasdiene vasaros doze ir mėgaukitės natūraliai atrodančiu bronziniu įdegiu!
Naudojimas: Lygiai įtrinkite švarią, sausą odą, nusiplaukite rankas. Esant tiesioginiams saulės spinduliams visuomet naudokite nuo saulės apsaugantį produktą.


Rudo/ auksinio plastiko pakuotė tūbelės formos, su patogiu atidarymu ir dozavimo anga apačioje. Man labai norisi pagirti šio losjono pakuotę: jos plastikas minkštas, lengva išspausti reikiamą produkto kiekį, o ir likučius iš tokios pakuotės bus labai lengva išspausti lauk. Man šita pakuotė daug tobulesnė, negu Dove "Summer Glow" pakuotę, kurios likučius išspausti yra gerokai sunkiau tiek dėl kietesnio plastiko, tiek dėl pakuotės formos.

Kvapas. Tik padengus ant odos man losjonas kvepia maloniai, lengvai, tačiau neilgai trukus iš už malonaus kvapo paskos atsėlina ir tas nemalonus, savaiminio įdegio priemonėms būdingas kvapas. Man jis nepatinka, ir nesmagu, jog jis išlieka palyginus ilgai, gal gerą pusdienį?

Konsistencija. O va, losjono konsistencija man labai patinka: ji palyginus lengva (vėlgi, jei lyginsite su Summer glow - lengvesnė). Todėl man asmeniškai ir padengti lengviau ir įsigeria gerokai greičiau.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Dihydroxyacetone, Isopropyl Palmitate, Stearic Acid, Dimethicone, Glycol Stearate, PEG-100 Stearate, Caprylyl Glycol, Caramel, Cetyl Alcohol, Citric Acid, Dimethiconol, Disodium EDTA, Glyceryl Stearate, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydroxystearic Acid, Isohexadecane, Isopropyl Myristate, Maltodextrin, Palmitic Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Polysorbate 60, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Sorbitan Isostearate, Stearamide AMP, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 16255, CI 47005.


Poveikis. Po žiemos mūsų kūno oda paprastai būna sausesnė (bent jau mano tikrai taip), todėl labai smagu, kad losjono konsistencija lengvesnė ir turi šiek tiek vandeningumo - susigeria ir neparyškina sausų odos vietų. Nepalieka lipnumo. Aišku, prieš dengiant tokią priemonę reiktų nušveisti odą šveitikliu, tuomet ir pasidengs lengviau ir įdegis bus tolygesnis. Savaime suprantama, tai yra losjonas, ir nei labai kruopštaus odos paruošimo, nei labai labai didelio preciziškumo čia nereikia.

Taip, padengti reikia kiek įmanoma tolygiau, bet čia ne savaiminio įdegio losjonas, su juo dirbti daug lengviau. Ir reiktų nepamiršti nusiplauti rankas- būtinai, jei nenorite būti su oranžinėmis rankomis. Padengus būtinai  reiktų palaukti, kol losjonas pilnai susigers - man greičiausiai susigeria kai dengiu dar ant šiek tiek drėgnos kūno odos. Nereiktų skubėti rengtis (ypač baltais drabužiais), o kol džiūva, nedarykite tokios klaidos, kaip aš - nesukržiuokite kojų, nes pamatysite įdomiai dėmėtą įdegį po to, kai jis išryškės. Bet man atrodo, jūs šituos dalykus gerai žinote. 😉

Geriau pasižiūrime, koks efektas odai? Losjonas palaipsniui suteikia odai įdegio efektą. Keista, tačiau naudoju tamsiai odai skirtą priemonę, ir tikrai nepasakyčiau, kad čia labai tamsiai odai, mano šviesiai tinka. Tad jei priemonę dengsite kasdien, lengvai išgausite kasdien vis intensyvesnį bronzinį įdegį. Vis dėlto, reiktų nepamiršti, jog lygiai taip pat, kaip lengva išgauti įdegį, jis lygiai taip pat lengvai ir nusiplauna, todėl norint nuolatinio efekto, reiktų nepamiršti reguliariai jį naudoti. 

Realiai man šitas losjonas patiko gerokai labiau nei "Summer glow", pirmiausia jau dėl to, kad čia nėra blizgučių, pakuotė patogesnė, konsistencija šiek tiek lengvesnė, padengimas šiek tiek tolygesnis. Nors abu mylimi, tačiau man labiau patinka šitas. 😊




Ačiū, kad skaitote,
Geros ateinančios savaitės,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai