Vonia su FRESH JUICE perliukais. Nors jau pavasaris, šokam į apelsinų ir medaus vonią?

Nepaisant to, kad jau balandžio antroji pusė, aš vis dar kviečiu jus į savo vonią! Ir tikriausiai vonios procedūroms kviesiu dar kartą, o po to jau teks uždaryti karštų vonių sezoną ir visa galva nerti į vasaros malonumus. 

Šį kartą aš noriu jums pakalbėti apie kiek kitokią vonios priemonę - perliukus, kurie tik pradarius pakuotę man pažiro visuose namuose: buvo darbo mamai ir džiaugsmo vaikui 😆 Iš tiesų, iš Fresh Juice perliukų kažkodėl tikėjausi labai daug: ar tai dėl kiek kitokios jų formos, ar tai dėl malonaus aromato? Nežinau, man apskritai Fresh Juice kompanijos gaminiai pateikti labai įdomiai ir vis gundo išbandyti, tačiau iš bandytų gaminių kol kas susidariau vidutinės kokybės prekių įvaizdį. Savaime suprantama, ir mokame labai mažai, tačiau jei jau perkame, kažko ir tikimės, tiesa? Tad pastaruoju metu šie perliukai dažė mano vandenį, kuteno uoslę ir šiandien visi įspūdžiai gula į naują, vonios malonumams skirtą įrašą.

"Tikiuosi, kad šiandien tu jautiesi graži?"
Citata, be autoriaus


Produktas: FRESH JUICE vonios perlai "Honey & Orange"
Gamintojas: "Elfa Pharm Sp.z.o.o." S.L. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nedidelė kaina
Labiausiai nepatiko: kvapas, susimaišius su vandeniu praktiškai dingsta
Kiekis: 450 g
Kaina*: 2,60 EUR
Kur galima įsigyti: Martina
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Tirpstantys vandenyje vonios perliukai tonizuoja ir atgaivina. Sudėtis praturtinta apelsinų ir medaus ekstraktais pagerina odos būklę. Eterinis apelsinų aliejų aromatas išsklaido stresą ir pakelia nuotaiką.
Naudojimas: šiltame vandenyje ištirpinti 50 g. perliukų (2 dangteliai).


Man patinka Fresh Juice vonios druskų ir perlų pakuotės, jos skiriasi nuo tradicinių buteliukų ar kartoninių dėžučių ir yra aukštos, volelio formos plastikinės. Tikriausiai reiktų sakyti buteliukas, nes viršus užsukamas juodu plastikiniu dangteliu, kuris kartu yra ir dozatorius, mat vienam kartui reikia poros kamštelių perliukų: nei ten sverti gramais, nei matuoti šaukštais - daug patogiau kai gamintojas nurodo kiek dangtelių reikia vienam naudojimui.

Kalbant apie pakuotės dizaino sprendimus, jis nei kažkuo prastas, nei itin akį traukiantis. Vidutinis. Galbūt aš jau išlepau nuo įvairiausių formų, keisčiausių dizaino sprendimų pakuotėse. Prieš kokį penkmentį galbūt būtų labai gundęs tas didelis medaus paveikslėlis, bet dabar tai etiketė tiesiog labai vidutinė, kur galima rasti visą reikiamą informaciją.

Kvapas. Uostant iš pakuotės man labai labai patiko priemonės kvapas. Nepasakyčiau kad medaus ar apelsinų, tačiau toks malonus kosmetinis kvapas su gaiviomis natomis ir saldžiu kvapu. Galbūt šiek tiek kelia jaukumo asociacijas, tačiau labiausiai - nuotaiką. Ir labai labai gaila, jog po to, kai priemonės įpilu į vonią kvapas pasklinda vonioje, tačiau išblėsta labai greitai ir vanduo tampa keisto, cheminių kosmetikos priemonių kvapo. Nemalonus! Net neįsivaizduoju, kur dingsta tas malonus aromatas iš indelio - gaila, nes atrodo daugumai gamintojų sudėtinga sukurti tokias priemones, kurių kvapas būtų toks pat vonioje, kaip kad buvo indelyje.

Konsistencija. Priemonė suformuota į perliukus, kurių spalva varijuoja nuo švelniai kreminės iki vario raudonumo spalvos. Vandenyje tirpsta vidutiniškai greitai.


Sudėtis: Urea, Parfum, Mica, Titanium Dioxide, Silica, Mel Extract, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Benzyl Benzoate, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, CI 15985, CI 19140, CI 16255, CI 73015.


Poveikis. Kaip ir gamintojas nurodė, pilu du kamštelius smulkių perliukų į vonią ir stebiu, kaip pirmiausia nuo jų trinasi lauk ir po vandenį sklinda geltona spalva. Tačiau net kai atrodo, kad perliukai visiškai išpirpo, o vonia jau prisipildžiusi vandens, ar dar pamaišau vandenuką ir randu truputį neištirpusių perliukų ant vonios dugno. Visas vanduo nusidažo intensyviai geltona spalva, o po vonią pasklinda gardus kvapas. 

Tačiau tas kvapas vonioje išsilaiko labai trumpai - tik įlipusi suprantu, kad gardus aromatas jau išgaravo, po savęs palikdamas kažkokį keistą pokvapį. Tiesa, paskaičiavau, kad perliukų pakaks maždaug 9 vonios procedūroms. 😉


Vonioje aš niekuomet neskaičiuoju praleisto laiko. Kartais guliu tol, kol atvėsta vanduo, kartais, klausau kūno ir palaukiu, kol pradedu prakaituoti - pilnai išsikaitinu. Žodžiu, labai priklauso ir nuo nuotaikos ir nuo odos poreikių. Tad pasakyti, kiek laiko praleidžiu vonioje, aš negaliu.

Kaip ir po visų vonių, mano kūno oda suminkštėja, atsiveria poros ir po jos geriau įsigeria kremai (to pasekoje ir geriau veikia). Aš labai tikėjausi iš šios priemonės labai gero, malonaus aromato, tačiau vonioje aš jo praktiškai nepajutau. Dėl šios priežasties negaliu sakyti, kad pasimėgavau kvapų terapija, tačiau galiu drąsiai teigti, kad atsipalaidavo ne tik po sporto įsitempę raumenys, tačiau ir mintys. Po vonios jaučiau malonų nuovargį ir švarias ir gaivias mintis. Tad ši priemonė man asirodė labai jau vidutinė - nieko labai stulbinančio ar įspūdingo nėra, o ir sudėtis man nelabai patinka. Su šituo įrašu suvokiu, kad jau greitai reikės uždaryti vonių sezoną ir darosi šiek tiek gaila - ko jau ko, bet iš šaltojo sezono labai pasiilgsiu karštos, atpalaiduojančios ir kvapnios vonios.




Ačiū, kad skaitote,
O jūs, vis dar mėgaujatės vonios malonumais?
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai