LISTERINE arktinė mėta ir ne toks jau aštrus burnos skalavimo skystis, kuris nugriaužtų dantenas ar sukeltų nemalonius pojūčius

Mano vyras tiesiog dievina Listerine kaip kompaniją ir absoliučiai visus jų produktus: jei kartu važiuojame į parduotuvę ir užeiname į kosmetikos skyrių, tai 98% kad apsipirkusi ir suradusi ko man reikia, jį rasiu prie Listerine stendų arba lentynų su burnos skalavimo skysčiais. Ir nesvarbu, kad namie buteliukas ar du tokios priemonės - tenka jį atkalbinėti nuo dar vieno buteliuko įsigijimo, kol nesunaudosim bent vieno, esančio vonioje. Tai šiuo metu turime net tris burnos skalavimo skysčių buteliukus, kurių vieną padėjau į kosmetikos ir higienos priemonių sandėliuką ir tikrai neištrauksiu tol, kol bent vienas (o geriausia abu) burnos skalavimo skysčiai nepasibaigs visiškai. Žodžiu, sakoma, kiekvienas pamišęs savaip!

Tad šiam kartui aš noriu papasakot apie dar vieną Listerine, kurį, net pačiai keista, galėjau naudoti ir aš. Mes jį pirkome Lidl ir ant jo tik vokiška etiketė, todėl tikiuosi jog pavadinimą išverčiau teisingai. Jei aš klystu, pataisykite mane ir parašykite, kaip reiktų versti priemonės pavadinimą 😊Na o dabar, jau kviečiu paskaityti trumpą nuomonę apie jį.


Produktas: LISTERINE "Total Care" burnos skalavimo skystis "Arctic Mint"
Gamintojas: "Johnson & Johnson". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: valyti burnos ertmę
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: švelnesnis skonis
Labiausiai nepatiko: šiek tiek "kliūva" nevisai saugi sudėtis
Tūris: 500 ml
Kaina*: 5,79 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: prekybos centrų kosmetikos ir higienos skyriuose, vaistinėse, kosmetikos parduotuvėse
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Apsauga nuo dantų akmenų susidarymo. Naudojant du kartus per dieną, Listerine suteikia ilgalaikę burnos gaivą ir 24 valandas apsaugo dantis nuo apnašų.
- padeda išvengti ir sumažinti dantų apnašas - pagrindinę dantenų ligų priežastį;
- naikina bakterijas tarpdančiuose;
- gaivina burnos kvapą
Naudojimas: ypač veiksmingas naudojant ryte ir vakare po dantų valymo šepetėliu. Įpilkite apie 20 ml skysčio ir skalaukite dantis ir dantenas maždaug 30 sekundžių. Po to išspjaukite.

Sudėtis: Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic Acid, Zinc Chloride, Eucalyptol, Methyl SalicylateThymolSodium Benzoate, MentholSucralose, AromaSodium Saccharin, CI 42090.


Poveikis. Kaip ir visos kompanijos priemonės, skirtos burnos ertmei skalauti, taip ir ši, yra supakuota į skaidrų buteliuką, kurio forma visiškai tokia pati, kaip ir bene visų Listerine kompanijos gaminių. Užsuktas dangtelis turi apsaugą nuo vaikų - atsidaro tik paspaudus dangtelio šonus - ir tai šaunu, kai namuose sukiojasi mažas smalsus vaikutis. 
Paprastai man visi Listerine burnos skalavimo skysčiai yra pernelyg stiprūs: burnos ertmę stipriai erzina, nuo aštrumo pradeda ašaroti akys, o galiausiai, po naudojimo pastebiu, kad burnoje, tarsi produktas būtų pažeidęs gleivinę, atsiranda miniatiūrinių žaizdelių. Todėl visų Listerine stengiuosi vengti, bet jei vyras įsigyja, būtinai išbandau ir aš. Iš tiesų - man net keista, kaip šitas skalavimo skystis nebuvo labai aštrus ir aš jį galėjau naudoti kasdien. 
Listerine priemonės garsėja geru poveikiu ir efektyvumu. Pastebėjau, kad šitas burnos skalavimo skystis labai gerai pašalina apnašas ir dantys bei burnos ertmė ilgam jaučiasi gaivi ir švari. Atgaivinamas burnos ertmės kvapas, o ir burnos ertmė ne taip greit apsineša apnašomis ir ilgiau išlieka švari bei gaivi. Keista, tačiau man šitas Listerine net labai patiko - efektyvus ir normalaus (ne atominio) skonio, tad drąsiai gali naudoti ne tik mano vyras, bet ir aš.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai