EVELINE serumas kūnui tobulinti - bikini sezonas sparčiai artėja, ruošiamės ne tik su sportu, sveika mityba, bet ir pagalbinėmis priemonėmis

Kiekvieną pavasasarį man norisi įdėti šiek tiek pastangų, kad mano kūnas atrodytų gražesnis, kad vasaros metu su bikiniu prie jūros būtų smagiau ir jausčiausi labiau pasitikinti savimi. Jei atvirai, ne, man kitų žmonių žvilgsniai ar kažkios kritikos, jog turiu riebaliuko ar mano kūnas neatrodo idealiai nerūpi, galbūt viskam ateina amžius, kai tiesiog nebekreipi į tai dėmesio. Jei paauglystėje hiperbolizuoji savo kūno apimtis ir stengiesi tilpti į tuos 90-60-90 rėmus, tai su metais suvoki, kad būtent unikalumas, išskirtinumas žavi labiau nei bet kokie grožio standartai.

Tačiau padailinti savo kūno linijas, sustiprinti raumenis ir pastangrinti odą tikrai norisi, juo labiau, jog pernai metais to negalėjau daryti dėl paskutinių nėštumo mėnesių ir galiausiai gimdymo, po kurio dar kuris laikas fizinė veikla apribojama. Ne, tai nereiškia, kad visiškai negali sportuoti, bet pratimai būna labai specifiniai, o ir viskas priklauso nuo pačio gimdymo. Tad pernai vasaros sezonui visiškai nesiruošiau, o ir prie jūros nebuvau išsirengusi, kad pasideginti ar nusimaudyti, bet buvau prie ežero... Tačiau čia jau kita istorija...

Tad šį pavasararį aš vėl ėmiau aktyviai sportuoti kasdien, skirdama tam pavakares, kai vyras būna namie ir nereikia užsiimant sportu bėgti prie mažylio jam ko nors prireikus. Iš tiesų, po poros savaičių aš jau jaučiuosi fiziškai stipresnė ir morališkai daug geriau nei anksčiau. Bet norėdama sustiprinti ir paspartinti rezultatus bei pastangrinti savo odą, aš ir šiemet nusipirkau Eveline serumą, kurio pradinė paskirtis yra kovoti su celiulitu, tačiau kartu jis mažina riebalų sankaupas bei stangrina kūno odą. Paprastai man Eveline serumai ir losjonai labai patinka, tad su aukštais lūkesčiais pradėjau naudoti ir šį, su arganu bei aukso dalelėmis. Kaip man patiko? Kviečiu paskaityti.

"Mano mintys sako spurgos, bet mano bikini - kiaušinių baltymai" :D
Ciatata, be autoriaus


Produktas: EVELINE "Slim Extreme 4D" termoaktyvus liekninamasis anticeliulitinis serumas su argano aliejumi ir šilduomuoju efektu
Gamintojas: "Eveline Cosmetics". Lenkija
Paskirtis: mažinti riebalų sankaupas, formuoti ir modeliuti kūną, kovoti su celiulitu
Tinkamas tipas: visiems, išskyrus nėščias ir žindančias moteris
Labiausiai patiko: stangresnės odos efektas
Labiausiai nepatiko: blizgutis priemonės konsistencijoje
Tūris: 250 ml
Kaina*: 6,79 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Martina
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Tai naujosios kartos serumas, kuris yra specialiai sukurtas kovai su celiulitu ir figūros modeliavimui. Arganų aliejus stimuliuoja riebalų deginimo procesus ir veiksmingai kovoja su celiulitu. 24 karatų auskas, bioHyaluron Slim™ kompleksas ir argano aliejus stimuliuoja paodiniuose audiniuose kraujotaką, pašalina toksinus ir riebalų rūgštis. Argano aliejus pastebimai pašalina strijas ir mažina celiulitą. PhytoCellTec™ - augalinės kilmės kamieninės ląstelės aktyvina silpnas odos ląsteles, stimuliuoja regeneracijos procesus ir padeda kovoti su celiulitu. Augalinis pienelis Chufa Milk EC, dumblių ekstraktas, natūralus betainas - maitina, drėkina ir atstato epidermį.
Naudojimas: kasdien, 2 kartus per dieną, masažiniais judesiais įtrinkite serumą į probleminius odos plotus. Jausite malonų šildomąjį poveikį. Pirmuosius rezultatus pastebėsite jau po 3 savaičių reguliaraus naudojimo. Norint išlaikyti pasiektą teigiamą efektą, serumą tepkite visus metus, 2-3 kartus per savaitę. Po kiekvieno naudojimo nusiplaukite rankas. Nenaudoti nėštumo ir žindymo metu.



Visos šios paskirties Eveline priemonės turi identiškas, nepaprastai patogias pakuočių formas, kurios pagamintos iš minkšto ir labai patogaus plastiko. Tūbelės forma visiškai identiška kitoms pakuotėms, plastikinis dangtelis ir jo atkimšimo būdas taip pat. Netgi dozavimo angos dydis lygiai toks pat, kas pripažinsiu ne visuomet būna gerai ir ne visuomet atitinka priemonės konsistenciją. Šiuo atveju anga labai patogi, priemonės konsistencijai idealiai tinka ir aš galiu dozuoti produktą tokiu kiekiu, kokio man reikia.

Kalbant apie dizainą, kadangi priemonės sudėtyje vyrauja argano aliejus ir auksas, tikriausiai nenuostabu, kad matome daug geltonų-auksinių-oranžinių atspalvių ant tūbelės. Ir tikriausiai jau ne nuostaba, jog priemonės pakuotė labai gausiai perkrauta įvairiais užrašais ir dekoratyviais elementais. Kadangi tai nėra pirmoji tokio tipo priemonė iš kompanijos asortimento, kurią naudoju, tai kažkaip įpratau prie viso to lengvo chaoso ir gana greitai atrandu to, ko man reikia. Beje, mano mėgstamiausias elementas - lipdukas, sakantis jog šis gaminys apdovanotas kažkokioje Cosmopolitan kategorijoje 2015 metais. Ir pastebiu, jog beveik ant kiekvieno jų gaminio toks lipdukas, nurodantis kažkokį vartotojų įvertinimą ar laimėjimą yra, skiriasi tik metai.

Kvapas. Kaip tikriausiai daugumos šitos paskirties Eveline produktų, kvapas nėra malonus: jaučiamas šioks toks saldumas, bet tas kosmetikos ir buitinės chemijos kvapas... Pradžioje, tik pauosčius visuomet jaučiu tą saldumą, tačiau tik po kelių sekundžių suvoki, kad aromatas visai nieko gero. Bet mes puikiai suprantame, jog ne kvapas čia svarbiausia, juolab, kai jis ir dingsta pakankamai greitai.

Konsistencija. Šiek tiek gelsvos spalvos turintis produktas savo konsistencija labai primena kūno losjono konsistenciją ir niekuo, absoliučiai niekuo kūno serumą, kaip jį užvardijo gamintojas. Viskas su konsistencija būtų gerai, man tokio tirštumo priemonės pats tas, bet mane labai nervina tie blizgučiai priemonės sudėtyje, labai nervina, nes net padengus ant odos tie blizgučiai dar ilgam lieka. O kur jie dingsta paskui? Tikriausiai prisibarsto visur namuose arba nusitrina į drabužius. Ar tai tas sudėtyje randamas auksas? Nežinau, bet man atrodo kad geriau jo nebūtų, vistiek neduoda jokios naudos, tik be proto erzina.


Sudėtis: Aqua (Water), Butylene Glycol, Centella Asiatica Leaf Extract, Glycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Sodium Polyacrylate, Paraffinum Liquidum, Trideceth-6, Cetearyl Alcohol, Caffeine, Sodium Hyaluronate, Cyperus Esculentus Tuber Extract, Xanthan Gum, Sodium Salicylate, Lecithin, Silica, Propylene Glycol, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Laminaria Hyperborea Extract, Betaine, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Polysilicone 11, Laureth-12, Gold, Vanillyl Butyl Ether, Panthenol, Polysorbate 20, PEG-20 Glyceryl Laurate, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Allantoin, DMDM Hydantoin, Parfum, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Mica, CI 77491, CI 77492.


Poveikis. Pirmiausia turiu pasakyti, kad šito serumo aš tikrai nenaudoju nei du kartus dienoje, kaip sako gamintojas, nei kasdien. Aš juo tepuosi 2-3 kartus savaitėje, Ir kol kas man to pilnai pakanka. Dar gamintojas rekomenduoja jį naudoti ištisus metus nepaliaujamai, bet to aš neketinu daryti. Paprastai sunaudoju vieną tūbelę ir man to paprasčiausiai pakanaka, be to, kaip priemonę reiktų naudoti vasaros metu, kai karšta, aš net neįsivaizduoju.

Pasitepus priemone visas mano kūnas, kur tepiau losjonu užkaista ir atrodo tuoj tuoj užvirs - nepaprastai karšta. Nežinau kodėl, tačiau kartu su karčiu man ima nemaloniai niežėti odą, prie jos niekas negali liestis, o po kelių minučių pasirodo bėrimas raudonais spuogais. Man tai neatrodo labai gerai, todėl jei naudojote konkrečiai šitą losjoną, pasaidalinkite savo potyriais komentaruose - ar jums taip buvo? Visas nemalonus deginimas ir niežėjimas man trunka apie 30-40 minučių, po to viskas nuslopsta ir tik tuomet aš galiu apsirengti, nors oda vistiek jaučiasi kažkokia sudirginta.... Nemalonu, nes iki šiol nei su vienu Eveline taip nėra buvę ir aš nežinau, ar mane alergizuoja kuris ingredientas ar man šitas tiesiog netinka?

Kalbant apie žadamą odos maitinimą ir drėkinimą, tai žinokite aš tikrai jo nejaučiu, tačiau mane labai erzina tos ausko spalvos blizgios dalelės, kurios atrodo visiškai nereikalingos ant mano kūno odos. O gal būtent jos dirgina mano odą? Žodžiu mane tai labai erzina. Tačiau nepaisant to, po priemonės naudojimo mano oda tikrai jaučiasi stangresnė ir elastingesnė, po kelių valandų ji atrodo sveikiau ir geriau negu prieš priemonės dengimą. Visgi, nemalonūs pojūčiai man neleidžia priemonės vertinti gerai, tiesiog negaliu ir nemanau kad turėčiau jausti tokį diskomfortą ją naudodama. Ką jūs manote? Ar jums taip buvo?





Ačiū, kad skaitote,
O kaip jūs ruošiatės vasaros sezonui?
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai