SAMPLE SIZE. TONYMOLY Banana Hand Milk - bananinis rankų kremas

Dar vienas rankų kremo, ar rankų pienelio mėginukas ir trumpa nuomonė apie jį. Tony Moly korėjietiška kompanija, kurios kelis gaminius esu išbandžiusi ir kol kas esu susidariusi kompanijos, kuri turi ir labai gerų ir vidutininės kokybės produktų. O kaip dėl Bananų rankų kremo? Akimis vis pasižiūriu į pakuotę, vis pagalvoju apie pirkimą ir vis suabejoju, todėl labai smagu išbandyti, ir pasižiūrėti, ar norėčiau pilno dydžio pakuotės.


Ką žada gamintojas: Kremas-pienelis sukurtas specialiai sausai rankų odai. Šio kremo sudėtis praturtinta banano ir pieno baltymų ekstraktais, sviestmedžio, kokoso ir makadamijos riešutų aliejais bei kitais naudingais ingredientais, kurie puoselės Jūsų rankų odą. Bananų ekstraktas pasižymi stipriu su senėjimu kovojančiu požymiu, efektyviai lygina odos tekstūrą, grąžina jai elastingumą bei jaunystę. Pieno baltymų ekstraktas skatina odos ląstelių atsinaujinimo procesus, priverčia oda „dirbti“ t.y. sintetinti kolageną. Sviestmedžio aliejus lyderiauja savo drėkinamosiomis bei maitinamosiomis savybėmis. Užkerta kelią ankstyvajam odos senėjimui. Taigi šis kremas tikras vitaminų ir mineralų užtaisas Jūsų odai.

Sudėtis: Water, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Beeswax, Petrolatum, Cyclopentasiloxane, Polysorbate 60, Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract, Anthernis Nobis Flower Extract, Pentylene Glycol, Hydroxpropyl Starch Phosphate, Dimethicone, Betaine, Urea, PEG-100 Stearate, Polyacrylamide, Sorbitan Sesquioleate, Caprylyl Glycol, C13-14 Isoparaffin, Magnesium Aluminum Silicate, Dimethiconol, Ethylhexylglycerin, Laureth-7, 1,2-hexanediol, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum, CI 19140, CI 15985.

Kiekis: mėginuko kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis - 45 ml arba 85 ml
Kaina: 8,45 EUR
Kur galima įsigyti: Lietuvoje - MrWoo. Tačiau jei galite palaukti, rekomenduoju siųstis iš Korėjos - įsigysite gerokai pigiau. Aš galiu drąsiai rekomenduoti pirkti iš ČIA (pardavėjo parduotuvė). Tik jokiu būdu neužsisakykite iš Kinijos - 99% jog nusipirksite gaminio padirbinį.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Mano potyriai. Kremas baltos spalvos, ir jo konsistencija labai keista, tokia lyg turėtų purumo, tačiau kartu yra palyginus lengva, todėl susigeria bene akimirksniu nuo padengimo ant odos. Nepalieka jokio lipnumo. Rankų kremo kvapas tikrai bananinis, negalėjau patikėti, kaip jis man primena natūralius bananus, tiek kad stipriausias ir intensyviausias aromatas labai greitai dingsta, palikdamas tik lengvą saldumą ant rankų odos. 
Mane šitas kremas labai žavi kvapu ir pilno dydžio, įdomiai atrodančia pakuote. Tačiau kremas neturi labai stipraus drėkinimo, o ir maitinimo nėra, tad tikrai netiks mūsų žiemoms, bus per lengvas. Ir jo nesirinkčiau nakties metui - man tai greitai susigeriantis dieninis rankų ar rankinės kremas. Suteikia odai švelnumo, lygumo, bet to drėkinimo šiek tiek trūksta.
Ar mane sudomino? Man kremas pasirodė visai neprastas, o dėl neįprastos pakuotės aš vis dar noriu nusipirkti pilno dydžio kremą. Matyt visgi teks. 😊




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai