AMWAY antakių rinkinukas su tobulomis, šalto atspalvio spalvomis kiekvienai

Vieni labiausiai jus dominančių įrašų yra dekoratyvinės kosmetikos, o jei konkrečiau - antakių priežiūros priemones. Todėl pastaruoju metu iš karto jas testuoju ir kuo greičiau bandau pasakoti jums, aišku, tas mano kuo greičiau paprastai reiškia tikrai ne savaitę, man patinka rašyti įrašus tik tuomet, kai jaučiuosi visiškai tvirta dėl savo nuomonės, todėl tikriausiai neišauš ta diena, kai tik gavusi produktus, imsiu apie juos rašyti. 😋

Na, o šį kartą mes kalbame apie Amway antakių priežiūros rinkinį, kurį sudaro dvi spalvos, vaškas ir keli įrankiai, skirti antakiams tvarkyti. Iš karto galiu pasakyti - na labai patinka, ir beveik viskas čia tobula. Kviečiu naujam įrašui.

"Nepamirškite: antakiai yra sesės, bet ne dvynės"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: AMWAY Artistry Signature Color "Modern Icon" brow kit - antakių priežiūros rinkinys (šešėlių atspalviai: Taupe, Espresso)
Gamintojas: "Amway" Pagaminta Jungtinėse Amerikos Valstijose
Paskirtis: dekoratyvinė - antakiams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: paletė šaltų atspalvių
Labiausiai nepatiko: kaina
Tūris: 2 x 0,82 g; 1 x 0,85 g
Kaina*: 39,00 EUR
Kur galima įsigyti: iš Amay kompanijos konsultantų (Amway internete)
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: rinkinys antakiams. Šį sezoną dominuos išskirtiniai, tačiau ne dirbtinai atrodantys antakiai. Todėl jiems paryškinti idealiai tiks du natūralūs šešėlių atspalviai ir vaškas, kuris užtikrins, kad antakiai išliks tvarkingi visą dieną. Į šį patogų ir kompaktišką rinkinį įeina:
Du espresso ir tamsiai pilko atspalvio šešėliai
Formavimo vaškas
Pincetas
Kampinis šepetėlis
Antakių šepetėlis


Antakių paletė atkeliauja kartoninėje dėžutėje, kurios viduje randame plastikinę paletę. Kalbant apie pakuotės dizainą, tai jis labai paprastas, juodas, su aukso spalvos užrašais. Minimalistinis dizainas yra gerai, man toks patinka, tik gal pastebimas trūkumas yra tai, jog tai paskaityti kažką nuo kartoninės dėžutės yra sunku, sunkiai matoma - ir raidės per smulkios ir jų spalva nėra pakankamai intensyvi. Aišku, jei jums nereikia ingredientų sąrašo, tuomet čia menka bėda, tačiau man jis reikalingas.

Atidarę plastikinę dėžutę mes ten randame siaurą veidrodėlį, kuris man dažytis nepatogus, nes per siauras, gal iš bėdos, kažkur kelionėje tiktų, bet namų sąlygomis man labiau patinka naudotis savo įprasto dydžio veidrodžiu. Šalia veidrodėlio randame 2 antakių šešėlius ir vašką. Šviesusis šešėlis ("Taupe"), paskui vaškas ir galiausiai tamsus šešėlis ("Espresso"). Iš pakuotės šono atsidaro stalčiukas, kuris man realiai kažkaip nesuprantamai atsidaro iš dešinės, man būtų patogiau jei atsidarytų iš kairės, bet tiek to. Stalčiuke randame miniatiūrinį pincetą, kuris na gal ir gerai vienam plaukeliui ištraukti, bet tikrai ne visų antakių pešiojimui. Tuomet šalia yra kirstas šepetėlis ir blakstienų tušo šepetėlį primenantis, susuktos formos šepetėlis. Kadangi visi šie įrankiai yra ant labai trumpų kotelių, nors galvutės kaip ir daugiau mažiau normalaus dydžio, man šitie šepetėliai tikrai netinka kasdieniam naudojimui. Jie kokybiški, gerai pagaminti, bet tokie mažučiai galbūt labiau tiks kelionėje, ar kažkur greitai pasitaisyti makiažą, bet ne namuose. Kam apsunkinti save, jei turiu pakankamai daug gerų įrankių antakiams?

Dar vienas pakuotės minusas, mano akimis, yra žiauriai sunkiai atidaranti plastikinė pakuotė: juokas juokais, bet ji tikrai gadina manikiūrą 😆 o ir nagus nusilaužyti galima bandant įsilaužti į vidų. Galvoju, kad gal po kiek laiko ji darinėsis šiek tiek lengviau, bet dabar tai daryti iš tiesų sudėtinga. 😏 Beje, lygiai taip pat sunkiai darinėjasi ir tas dėžutėje esantis stalčiukas. Nors... pradžioje, tik gavus pakuotę buvo gerokai sunkiau, dabar jau vargstu mažiau, tad tai tikriausiai laikinas nepatogumas.

Kvapas. Kosmetinėms priemonėms būdingas kvapas: jaučiamas ir vaško ir micos kvapas.

Konsistencija. Antakių šešėliai pudrinei, tačiau turi nemažai drėgnumo ir trinant tarp pirštų jaučiamas slidumas. Vaškas, kaip ir visi vaškai, turi lipnumo, konsistencija man nelabai skiriasi nuo kitų vaškų.


Sudėtis: Mica, Isoamyl Cocoate, Magnesium Myristate, Zinc Stearate, Lauroyl Lysine, Polyglyceryl-10 Pentaisostearate, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Cellulose, Aluminum Dimyristate, Triethoxycaprylylsilane, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Disodium Stearoyl Glutamate, Simmondsia Cinensis (Jojoba) Seed Oil.
May Contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 77007, CI 77891, Mineral Oil (Parafinum Liquidum), Microcrystalline Wax (Cera Microcristallina), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Polyethylene, Beeswax (Cera Alba), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Mica, Paraffin, Tocopheryl Acetate.
May Contain: CI 77163, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 77891.


Poveikis. Pirmiausia reiktų šiek tiek papasakoti apie mano antakius: prieš juos pešiodama, turėjau labai plačius antakius, tačiau jie niekuomet nebuvo vešlūs, tarp plaukelių visuomet buvo palyginus dideli tarpeliai. Tačiau aš niekuomet (na, ilgą laiką) niekaip nedažydavau, neformuodavau savo antakių su specialiomis priemonėmis. Kiek pamenu, pradėjau gal 2011-2013 (nepamenu tiksliai) metais? Kas yra palyginus nesenai ir aišku, pradėjau nuo garsiojo Essence rinkinuko, kurį vis dar jums galiu rekomenduoti, kaip geros kokybės priemonę. 😊

Tačiau šį kartą kalbame ne apie tai, mes susirinkome pasižiūrėti, koks Amway paletės antakiams poveikis, kokia jo kokybė ir kas man asmeniškai atrodo gerai, o kas nelabai. Pirmiausia, tik gavusi džiūgavau, ir iki šiol labai džiaugiuosi, kad abu antakių šešėliai turi šalto tono spalvas, kas daugumoje priemonių, kurias bandžiau yra retenybė. Aš niekaip nesuprantu, kodėl kuriamos šilto tono priemonės antakiams? Lietuvoje koks 99% merginų tinka tik šalto tono priemonės, todėl kitos realiai net neturėtų pasiteisinti, ar ne? Čia šiaip pamąstymai apie rinkoje esančias priemones.

Taigi, šalto tono paletė mane labai džiugina, tačiau savaime suprantama, kad ne abi spalvos man tinkamos: šviesioji "Taupe" yra tokia pilkai ruda ir man tinka idealiai, ir prie plaukų spalvos ir prie šviesesnės odos. O va "Espresso" yra tamsiai pilka-juoda ir man yra per tamsi, ji tikriausiai labiau tiks juodus ar tamsius plaukus turinčioms panelėms. Vieną kartą buvau antakius nusipiešusi su tamsia spalva, o kadangi labai neturėjau laiko plauti veido makiažo (reikėjo išvažiuoti), tai visais įmanomais būdais bandžiau pataisyti spalvą ir kiek įmanoma ją pašviesinti. Savaime suprantama, kad gavosi ne kažkas, todėl bent jau man "Espresso" atspalvis bus nenaudojamas. Na, o jei kalbant apie vašką, jis iš tiesų turi šiek tiek šiltą, rudą atspalvį, tačiau realiai mes jį paslepiame po antakių šešėliais ir to šilto tono nebesimato.

Atsiprašau už netvarkytus antakius, šiuo metu bandau juos atsiauginti, todėl kiekvienas plaukelis saugomas ir man yra labai svarbus 😆

Aš vis galvoju, ar teisingai naudoju antakių vašką? Juo aš tik paryškinu, o kur reikia pratęsiu, nupiešiu antakio formą, o patį antakį, tarpelius tarp plaukelių užpildau antakių šešėliu. O paskui viską šiek tiek pašukuoju antakių šepetėliu. Galbūt reiktų naudoti kažkaip kitaip? Bet šitas variantas man labai pasiteisina, ir kol kas dažau būtent taip.

Paskirstyti priemones man labai lengva ir paprasta - jas sudėtinga padauginti, antakiai atrodo palyginus natūraliai ir dailiai, tik labai gerai įsižiūrėjus galima pamatyti kur dėta priemonės. Apskritai šito rinkinio kokybė yra labai gera, aš absoliučiai visiškai patenkinta tiek rezultatu, tiek pačia palete. O ir išlieka visą dieną, niekas nenusitrina, niekas nenutrupa, iki pat vakaro rezultatas lieka toks pat, kaip ryte.


Savaime suprantama, aš tikrai galiu ieškoti priekabių ir sakyti, kad paletė yra brangi. 40 Eur kainos kartelė daugmaž atitinka Mac kosmetikos kainas. O Mac kosmetikos priemones įsigyti lengviau - norint įsigyti Amway pirmiausia tenka susirasti konsultantą, paskui užsakyti prekes. Kita vertus, aš jau geriau mokėsiu tuos keturiasdešimt eurų už geros kokybės paletę, negu savo namuose turėsiu dar vieną šilto atspalvio paletę, su kuria mano oda atrodo mažų mažiausiai keistai, o ryži antakiai perša mintį, kad gal visgi mano plaukai natūraliai oranžiniai, o ne pilki su kaštoniniu atspalviu. Tad paletė man superinė, keli smukūs trūkumai, tačiau kokybė verta dėmesio. 👍




Ačiū, kad skaitote,
Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai