DR. ORGANIC skystas muilas rankoms su sodriu, natūraliu levandų aromatu

Baigėsi vienas, keliaujam prie kito. 😊 Aš suprantu, kad skaityti apie skystą muilą nėra taip smagu, kaip apie dekoratyvinę kosmetiką ar plaukų, veido, kūno priežiūrą. Ir peržiūrų tokie įrašai susilaukia daugiau nei per pus mažiau, tačiau vistiek susilaukia ir ne taip jau mažai, kaip galvojau. Todėl ir dėl to, kad man pačiai tokia analizė labai naudinga, tokie įrašai kartas nuo karto vis atsiras mano tinklaraščio sienoje, tačiau nebūtinai (o kol kas iš viso) tokio tipo įrašu pasidalinsiu savo kituose socialiniuose tinkluose. Tagi, šis įrašas būtent toks, apie skystą rankų muilą, ir pasibaigus Margaritos muilui, noriu pakalbėti apie Dr. Organic muilą su levandomis. 


Produktas: DR. ORGANIC skystas muilas su levandomis
Gamintojas: "Dr. Organic" Ltd. Pagaminta Swansea, Didžioji Britanija
Paskirtis: nuprausti rankų odą ir pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sodrus ir malonus augalinis aromatas
Labiausiai nepatiko: brangus
Tūris: 250 ml
Kaina*: 8,34 EUR
Kur galima įsigyti: Hiperfarma, pigu.lt, ekogrozis.lt, damodara.lt, Assorti
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Ypač veiksmingas preaparatas, kurio sudėtyje esantys ekologiškų levandų ir alavijai švelniai valo bei apsaugo rankų odą, o taip pat skatina jos atsinaujinimo procesus. pasižymi sodriu aromatu ir giliu valomuoju poveikiu. Nuostabiai atgaivina rankų odą ir atkuria jos natūralų balansą. Ekologiškų levandų aliejui būdingos veiksmingos, bet švelnios antibakterinės savybės užtikrina nepriekaištingą odos švarą, gerina ir subalansuoja jos būklę. 
Naudojimas: įtrinkite į rankų odą, kol suputos. Gerai nuplaukite.

Sudėtis: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Glyceryl Caprylate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Phytate, Citric Acid, Linalool.

Be parabenų, be SLS, be dirbtinių dažų ir kvapų.
Tinka vegetarams ir veganams.
Netestuota su gyvūnais.


Mano nuomonė. Rankų muilo pakuotė labai faina, nedidelė, mažutė, tačiau kokybiško, tvirto plastiko su violetiniu atspalviu. Rankų muilo pompa didelė ir plati, tačiau nepaprastai patogi naudoti, o ir vienu kartu išspaudžiamas idealus kiekis vienam kartui rankoms nusiplauti.
Muilo konsistencija labai tiršta, ir tikrai jaučiasi, jog sudėtinėse dalyse pirmasis ingredientas yra alavijų sultys, o tik paskui seka vanduo. Apskritai sudėtis visai nebloga, išskyrus kelis ingredientus.
Rankų muilas vidutiniškai gerai putoja, švariai prausia rankų oda, o želinė konsistencija labai maloni. Šiaip jau, aš labiau mėgstu kreminės konsistencijos rankų muilus, tačiau šiuo atveju, nereali dr. Organic muilo konsistencija itin maloni.
Aš niekad nebuvau didelė levandų ar jų kvapo mėgėja. Nors jų aromatas ramina ir nuteikia maloniai, tačiau pats kvapas man pernelyg stiprus. Pirkdama šį muilą aš galvojau, kad man nepatiks, o gal kvapas bus sintetinis, o gal nebus tik levandų? Kvapas tikrai levandų, toks sodrus, intensyvus ir jaučiamas net nusiplovus rankas. Muilas kvepia tikromis levandomis, todėl jei esate jų kvapo mėgėja, tuomet būsite nepaprastai sužavėta.
Atrodo tobulas muilas, tinkantis tiek veganams, tiek vegetarams, sudėtyje vengiama daugybę žalingų ir sintetinių ingredientų, o ir produktas netestuotas su gyvūnais. Tačiau tikrai ne tobulas, tai visų pirma jo kaina - 8 eur už 250 ml buteliuką atrodo kažkas nerealaus. Na žiauriai brangu, bet kadangi aš pirkau su akcija (mokėjau truputį virš 5 eur), tai su kaina susitaikiau ir džiaugiausi itin kokybiška priemone. Džiaugiausi tol, kol nepastebėjau, kaip greitai ji senka buteliuke. Man atrodo muilą pradėjom naudoti prieš 7-10 dienų, o jau kiek daugiau nei pusę buteliuko ištuštėjo! Tai realiai jo pakaks 2-3 savaitėms? Ir čia tik su mano naudojimu, nes vyras visad renkasi gabalinį muilą. Na su tokiu greitu sekimu buteliuke, man priemonė atrodo dar bengesnė! Džiaugiuosi, jog ji gera ir iš ties kokybiška, tačiau nemanau, kad už paprasčiausią rankų muilą verta mokėti tokius pinigėlius. 😉




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai