DOVE "Micellar Water" dušo želė su micelių technologija: " Sensitive skin" jautriai odai ir " Anti-Stress" su santalo ir jazminų aromatu

Praeito mėnesio pabaigoje norėjau pasidalinti įrašu apie naująsias dušo želes, tačiau laikas skrieja taip greitai, kad... jos liko kiek užmirštos ir nustumtos į šoną seniau suplanuotų apžvalgų sraute. Naujosios dušo želės su micelėmis sukurtos siekiant itin švelnaus, bet labai efektyvaus odos prausimo, ne tik šalinant odos nešvarumus, tačiau ir pavojingas medžiagas. Urbanizacija, užtrštumas ir klimato pokyčiai neigiamai veikia mūsų odą, ir Dove prausikliai čia žada pagelbėti. 

"Papasakokite man savo praeitį, ir aš atspėsiu jūsų ateitį."
Konfucijus



Produktas: DOVE "Micellar Water" dušo želė su micelių technologija: " Sensitive skin" jautriai odai ir " Anti-Stress" su santalo ir jazminų aromatu
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: nuprausti kūno odos nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems ir jautriai odai
Labiausiai patiko: malonūs kvapai
Labiausiai nepatiko: sudėtis, kaip priemonės jautriai odai, galėtų būti ir saugesnės
Tūris: po 250 ml
Kaina*: po 3,19 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Urbanizacijai, užterštumui ir klimato pokyčiams aplink įsigalint vis labiau, norisi rasti švelnų, bet veiksmingą kūno prausiklį. Galvodama apie tai, Dove stengėsi sukurti prausiklių liniją pagal atsargiai, bet efektyviai nešvarumus šalinančią formulę, kartu rūpestingai saugančią net ir jautriausią odą. Dove pristato valomąją micelių technologiją su švelniomis maitinamojo kūno prausiklio savybėmis. Micelės pagrindas - mikroskopinės dalelės, apsupančios ir švelniai išstumiančios  purvą ir kitas priemaišas, kurios nusiplauti pakaks švelnaus prausimo, bet ne šiurkštaus plovimo.

Anti-stress micelinė dušo želė kvepia raminančiu santalo ir jazminų aromatu. Pašalina pavojingus nešvarumus ir ramina odą nuo išorinio streso.

Sensitive skin micelinė dušo želė jautriai odai ją valo ir maitina itin švelniai. Bekvapis, sudėtyje muilo ir sulfatų neturintis prausiklis nesukelia alergijos ir yra švelnus, lyg vanduo.


Dove dušo želė pakuotės per daug nesikeičia nei forma, nei dizainu. Baltos plastikinės pakuotės patogios naudoti ir švaraus, akiai malonaus dizaino. Linijoje vyrauja vandens paveiksliukas, suprask - micelės ir priklausomai nuo dušo želė tipo - rožinė arba žalia spalva.

Kvapas. Dove produktai visuomet pasižymi itin maloniais, uoslę lepinančiais kvapais. Anti-stress dušo želės kvapas sunkesnis, duslesnis medienos ir gėlių aromatas. Malonus, tačiau jautriai odai skirtos priemonės kvapas man malonesnis - kosmetinis visiškos švaros, kreminis aromatas.

Konsistencija. Dušo želių konsistencija man visiškai vienoda ir tik šiek tiek skiriasi jų skaidrumas. Tiesą sakant aš niekaip nesuprantu, kodėl gamintojas nurodo, kad tai dušo želės, kai konsistencija labiau primena dušo kremus: tiršta ir kreminė. Tačiau tebūnie taip, kaip pasirinko gamintojas.



Sudėtis:
Sensitive Skin: Aqua, Sodium Lauroyl Glycinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Isethionate, Sodium Chloride, Lauric Acid, Glycerin, Benzoic Acid, BHT, Butylene Glycol, Carbomer, Citric Acid, Coco-Glucoside, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Parfum, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Sodium Isethionate, Stearic Acid, Styrene/ Acrylates Copolymer, Tetrasodium EDTA, Zinc Oxide.

Anti-StressAqua, Sodium Lauroyl Glycinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Isethionate, Sodium Chloride, Lauric Acid, Glycerin, Benzoic Acid, BHT, Butylene Glycol, CarbomerDMDM Hydantoin, Iodopropynyl ButylcarbamatePEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Sodium Isethionate, Stearic Acid, Tetrasodium EDTA, Zinc Oxide, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Geraniol, Limonene, Linalool, CI 17200.

Be sulfatų.


Poveikis. Dušo želių poveikis niekuo nesiskiria viena nuo kitos, ir labai mažai - nuo kitų kompanijos dušo želių. Gerai suputojančios priemonės, skirtos jautriai odai, aišku galėtų būti dar saugesnės sudėties, tačiau tebūnie... Vienintelis skirtumas, kurį išskirčiau yra iš tiesų švelnesnis prausimas. Jei kartais po dušo želių oda reikalauja kūno losjono ar kremo, tai po šitų nei labai reikia, nei labai norisi. Ir tai be abejonės yra privalumas.

Apskritai vertinant - man patiko: švelnus ir efektyvus prausimas ir itin malonūs kvapai dušo metu. Dove kompanijos kūno prausikliai patiks, jei mėgstate stipriai kvepiančias švara priemones ir nesijaudinate, dėl nevisai saugių sudėčių. Tikriausiai šiai dienai tai vienas geriausių prekybos centrų lentynose esančių pasirinkimų saugiam, maloniam ir kvapniam odos prausimui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. "Klausyk, o tuo metu kai labai skundeisi odos jautrumu, nenaudojai šių želių? Nes aš visai nejautri, bet man regis nuo tos anti-stress man buvo kilęs neaiškus jautrumas :)" (SALOMĖJA KOMENTARAS)

      Atsiprašau, nesuvokiu, kaip sugebėjau ištrinti komentarą :D
      man buvo ne tik kūno, bet ir veido, o veido su kūno prausikliu neprausiau. Nekaltinu šitos priemonės, kažkaip vis dar naudoju likučius, o jautrumas senai dingęs. Man greičiau kokia rudeninė alergija stipresnio pobūdžio nei anksčiau :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą