PIRMAS ĮSPŪDIS. KINACTIF "Energy Extract" thermo reconstructive treatment for fine and waek hair - nenuskalaujama plaukų priežiūros priemonė, apsauganti plaukus nuo karščio

Na, ir dar vienas plaukų priežiūros mėginys, yra priemonė apsauganti nuo karščio, kurios poveikį pamatuoti nepaprastai sunku. Neišradau jokio naujo būdo, kaip patikrinti, ar tokios priemonės veikia. Lygiai taip pat mėginio kiekis (nors ir naudotas kelis kartus) neleidžia susidaryti pilno vaizdo, kaip ta priemonė veiktų ilgesnį laiką. Tačiau jei jau skaitote Pirmojo įspūdžio įrašus, tikriausiai savaime aišku, kad tai maža, pirminė nuomonė apie vieną ar kitą produktą, leidžianti man suprasti, ar man patiko produktas tiek, kad įsigyčiau pilną pakuotę, ar leido pažinti produktą ir nenorėti jo net bandyti. Tiesą sakant, per krūvą išbandytų ir aprašytų mėginių, ant rankos pirštų galėčiau suskaičiuoti, kiek kartų iš tiesų įsigijau priemonę, kuri man patiko - labai retai. Tačiau tai nereiškia, kad visai pamiršau - dažnai susigundau geriau pažinti kompaniją, išbandyti kitus jų produktus, labiau tinkančius mano odai, kūnui ar plaukams.
Tad šį kart išbandžiau jau girdėtą, bet iki šiol nebandytos kompanijos Kinactif produktą, skirtą apsaugoti plaukus nuo karščio, tiesintuvo ir garbanojimo žnyplių.

" - Nuostabu pasėdėti darže tokią gražią dieną, - atsiduso Paršelis. 
- Pasėdėti?! - prunkštelėjo Triušis. - Mano brangusis, daržas - tai ne ta vieta, kurioje sėdima! Pirmiausia darže dirbama savo malonumui, paskui todėl, kad tai būtina, o galiausiai kniūbščias krenti tarp lysvių ir džiaugiesi, kad pavyko išgyventi!"
Iš "Gerų minčių kalendorius"



Ką žada gamintojas: KINACTIF ENERGY EXTRACT plaukų priežiūros priemonė skirta ploniems, silpniems ir lūžinėjantiems plaukams nuo terminio karščio pažeidimo poveikio apsaugoti. 
Priemonė apsaugo nuo neigiamo plaukų formavimo, tiesinimo žnyplių, džiovintuvo poveikio. Ji stiprina ir atkuria vidinę plaukų struktūrą. Suteikia plaukams tankumo ir elastingumo, gerina stiprumą.
Naudojimas: Paspauskite dozatorių 2 - 3 kartus. Purkškite priemonę į delną ir tolygiai paskirstykite per visą plaukų ilgį. Plaukus švelniai pamasažuokite. Priemonės nenuskalaukite. Formuokite šukuoseną kaip įprasta.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Quaternium-80, Polyquaternium 37, Propylene Glycol Dicaprilate/ Dicaprate, Amodimethicone, Cetrimonium Chloride, Dimethiconol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PPG-1 Trideceth-6, Propylene Glycol, Citrus Grandis (Grapefuit) Fruit Extract, Soluble Collagen, Mel (Honey Extract), Sodium PCA, Hydrolyzed Elastin, Serine, Glycogen, Hammamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Behentrimonium Chloride, PPG-15 Stearyl Ether, Polyquaternium-68, Hydroxypropyl Guar, Phenyl Trimethicone, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Ceramide 3, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Methylparaben, Ethylparaben, Trideceth-12, Parfum.

Kiekis: mėginio kiekis 8 ml. Pilnas gaminio kiekis 150 ml
Kaina: 9,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos


Mano potyriai. Labai lengvos konsistencijos kremas vandeningas ir itin greit susigeria į plaukus. Kvepia maloniai ir sakyčiau gana ilgai išlieka ant plaukų. Nežinau kas šiame kreme ir koks kvapo užmanymas, bet šiek tiek turi augalinio kvapo užuominų ir lengvą tą soliariumo kremo kvapą... Tačiau neerzina, labiau patinka, nei nepatinka.

Kaip kremas apsaugo nuo karščio aš galiu tik bandyti spėlioti, todėl neišvedžiosiu ir šį punktą, nors jis ir yra pagrindinis, tiesiog praleisiu. Plaukams kremas suteikia papildomo paklusnumo, tačiau neduoda pakankamo glotnumo. Mano plaukai jį naudojant įgavo spindesio, tapo minkšti ir kvepiantys. Ir visgi kremas paliko iš tiesų gerą įspūdį. Vėlgi, dabar pirkti tikrai nepulsiu, paprastai vieną nuo karščio apsaugančią priemonę naudoju labai ilgai (turiu Guardian Angel ir kadangi karštus prietaisus plaukams naudoju labai retai - tai buteliukas ir stovi ilgokai), tačiau pabaigus turimą (jei tik neišims iš prekybos), visai norėčiau nusipirkti sekančiam naudojimui. Suintrigavo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai