SCHWARZKOPF Got2b mūsų plaukų angelas sargas nuo piktųjų baubų trejybės: džiovintuvo, tiesintuvo ir garbiniuoklio

Kažkada labai mėgau garbiniuoti savo plaukus, paskui buvo beprotiškas gyvenimo tempas, kai kasdien juos džiovindavau džiovintuvu, o galiausiai ir tiesintuvo era su nepaliaujamais natūralių bangų tiesinimais... Visi karščiu veikiantys prietaisai plaukams neigiamai veikia plaukus, juos išsausina ir pažeidžia jų paviršių, todėl norint saugiai formuoti šukuosenas, būtina naudoti plaukus apsaugančias priemones nuo karščio.
Šį kartą aš įsigijau Schwarzkopf Got2b Guardian Angel purškiklį ir noriu savo potyrius.

"Dauguma žmonių yra tiek laimingi, kiek pasiryžta tokie būti"
A. Linkolnas



Produktas: SCHWARZKOPF got2b "Guardian Angel" plaukų purškiklis, saugantis nuo karščio 
Gamintojas: "Schwarzkopf & Henkel". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: plaukams - apsaugoti nuo dormavimo prietaisų karščio, suteikti spindesio
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: plaukai naudojant purškiklį mažiau pažeidžiami plaukų formavimo prietaisų
Labiausiai nepatiko: nepastebėjau kad plaukai taptų glotnesni ar elastingesni
Tūris: 200 ml
Kaina*: 7,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Apsaugok savo šukuoseną nuo suspirgėjimo su "got2b guardian angel". Iki 220°C veiksminga apsauga nuo karščio - ir nei žnyplės plaukų tiesinimui ar garbiniojimui, nei plaukų džiovintuvas nesugebės pakenkti tavo plaukams. Nuo karščio saugantis purškiklis pasižymi puikiausiomis modeliavimo savybėmis ir suteikia jai žvilgesio. Nuo nuolatinio džiovinimo džiovintuvu tavo plaukai tapo blankūs, pažeisti ir perkaitinti. Ši priemonė, skirta naudojimui kartu su džiovintuvu, apsaugo tavo plaukus, jie tampa  paklusnesni, glotnūs ir elastingi bei kupini dieviško spindesio ir švytėjimo. Taigi pirmyn - kurk karščiausias šukuosenas, nes nuo šiol turėsi nuosavą angelą sargą! Būk dieviška ir spindėk!
Naudojimas: išpurkšk rankšluosčiu nusausintus plaukus. Džiovink kaip esi įpratusi, o jei nori maksimaliai karštos šukuosenos, naudok žnyples plaukų tiesinimui ar garbanojimui. Niekada nenaudok žnyplių plaukų tiesinimui ar garbanojimui kol plaukai šlapi!


Plastikinė priemonės pakuotė juodas plastikinis buteliukas su baltais ir aukso spalvos intarpais. Apskritai, dizaino požiūriu man pakuotė atrodo labai patraukliai ir ne tik spalvos, bet ir tas pakuotės susiaurėjimas. Produktas dozuojamas purškiant, tad purkštukas labai paprastas, tradincinis.

Kvapas. Man kvepia labai skaniai, toks kosmetinis kvapas, labiau primenantis plaukų priežiūros priemones: šiek tiek saldus, šiek tiek gaivus. Uostant primena kažkokius kvepalus - galbūt labiau kvepalus, negu kosmetikos priemones. Tačiau nepasakyčiau, kad kvapas ant plaukų išliktų ilgai - maksimum porą valandėlių ir vėl nieko nebeužuodžiu.

Konsistencija. Priemonė skysta.


Sudėtis: Aqua, Alcohol Denat., VP/ VA Copolymer, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Parfum, Cetrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Hydrolyzed silk, Butylene Glycol, Phosphoric Acid, Hexyl Cinnamal, Linalool, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Limonene, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Methylparaben.


Poveikis. Naudoti plaukus nuo karščio, jeigu naudojatės plaukų džiovintuvu, garbaniuokliu, tiesintuvu ar kitais karščiu plaukus veikiančiais prietaisais yra būtina. Net jei naudojatės retai, kaip kad aš - vistiek būtina, nes karštis neigiamai veikia plauką, jį sausina ir pažeidžia. Paauglystėje aš mėgdavau garbiniuotis plaukus, bet niekad nepurkšdavau jokių priemonių, saugančių nuo karščio ir tikrai jausdavau, kaip plaukas visai kitoks ir atrodo nelabai sveikas.

Šį purškiklį naudoju kiekvieną kartą, kai plaukus džiovinuosi džiovintuvu arba prieš formuojant plaukus su elektros prietaisais. Tikriausiai neįmanoma pasakyti ar pamatuoti, kaip gerai produktas apsaugo nuo karščio poveikio, tačiau jei prieš tai teko matyti savo plaukus, nualintus formavimo (be karštį apsaugančios priemonės), tuomet tikrai pamatysite skirtumą su šiuo produktu.

Mano plaukai atrodo gerai, įgauna sveikesnio spindesio, o ir atrodo, jog su "angelu sargu" plaukams nebaisus nei tiesintuvas, nei džiovintuvas, nei garbiniavimo žnyplės. Tiesa, gamintojas dar sako, jog purškiklis turėtų plaukams suteikti glotnumo ir elastingumo, bet aš taip nepasakyčiau - jie tiek pat glotnūs ir tiek pat elastingi, kaip ir be apsaugos nuo karščio, Tad man šitas got2b vizualiai matomai saugo nuo karščio, plaukai atrodo sveikesni, sveikiau spindi, palyginus su tuo, jei karštus plaukų formavimo įrankius naudočiau be šitos apsaugos. Man ji patinka - aišku, aš nematau labai didelio skirtumo tarp prieš tai naudotų, tokio tipo produktų - man jis veikia lygiai taip pat gerai. Tad su "angelu sargu" galiu drąsiai galiu formuoti, šukuoti, džiovinti ir kurti įvairias šukuosenas naudojant prietaisus be jokių sąžinės priekaištų!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai