#33/2017 Balandžio mėnesį baigiau. Empties.

Praeitą kartą kalbėjome apie naujus pirkinius, o šį kartą - apie ištuštėjusius produktus ir jų pakuotes. Šį mėnesį turiu nemažai tuščių pakuočių, bet viskas daugiau smulkmenos, nei dideli produktai. Beje, šį mėnesį tarp tuštučių ir nemažai dekoratyvinės kosmetikos, kas šiaip jau yra palyginus retas dalykas, bet va, šį mėnesį man pavyko! Ką gi, mielosios, ilgai nepliurpsiu, šiandien man buvo gana sunki diena, todėl nebesinori ilgai užsipliurpti ir keliauti tiesiai prie mėnesinio šiukšlynėlio.



Šitas rinkinukas kūnui man žiauriai nepatiko - smirdėjo stipriai, tiesiog negalėjau pakęsti šito kvapo - jis buvo sunkus ir dusinantis. Kaip matote, abiejuose dar yra po 1-2 kartų dozės naudojimui, tačiau nebeprisiverčiu krapštyti lauk ir naudoti. Tiesiog, ne... Dušo želė naudoti dar dar - kažkaip tas kvapas nusiplauna ir yra ne toks intensyvus, nors baiginėjant jau naudojau visur ir be jokio gailesčio. O losjonas - brr.. kvapas išlieka ilgai, be to, drėkinimo ir naudos odai iš jo man pasirodė mažoka. Likučius jau naudojau ir kūnui ir rankoms ir kojoms ir viskam, kam tik įmanoma, kad kuo greičiau būtų. Galbūt paprasčiau būtų buvę tiesiog išmesti?
Vietoj jų: kūnui prausti - ALVERDE dušo želė "Miesto šnabzdesys"; odai kondicionuoti - DOVE "Derma SPA" kūno sviestas "Cashmere Comfort" labai sausai odai ir DOUGLAS Home SPA "Breath of Amazonia" maitinamasis kūno kremas su acai uogomis ir pasiflorų aliejumi
Verdiktas: nekartosiu

3. DR. ORGANIC "Organic Virgin Olive Oil" pėdų šveitiklis su alyvuogių aliejumi, 125 ml
Labai skalsi, švelniai veikianti, bet labai efektyvi priemonė pašalinti negyvas odos ląsteles nuo pėdų. Man šitos priemonės ir sudėtis patiko ir koncepcija. Galbūt kiek nepatogus pakuotės plastikas, tačiau visa kita - labai gerai.
Vietoj joBIELITA Pro Pedicure kojų šveitiklis su Negyvosios jūros druska
VERDIKTAS: kartočiau

4. KNEIPP "Kuschelbad" aromatinės vonios putos "Švelnus apkabinimas" su imbiero ir kardamono aliejais, 400 ml
Kaip ir visos vonios putos, taip ir šios suminkština odą, padaro ją švelnesne, atpalaiduoja raumenis ir mintis. Man pasirodė daugiau mažiau įprastos vonios putos, kurių kaina, reikia pripažinti aukštesnė nei daugumos produktų rinkoje. Tačiau čia pat man norisi išskirti ir tai, jog putos turi maloniai stiprų aromatą, kuris neišblėsta net pasidarius vonią su vandeniu. Be abejonės tai didelis privalumas, kai daugumos bandytų kvapai labai susilpnėja arba beveik visai dingsta kai sumaišome su vandeniu.
Vietoj jųFLOR DE MAYO "Aloe Vera" toniuojanti ir atnaujinanti vonios druska ir FRESH JUICE vonios perlai "Honey & Orange"
VERDIKTAS: manau kartočiau

5. PLANETA ORGANICA 100 % natūralus kūno šveitiklis "Siberia" su Sibiro kedrų riešutais ir aviečių aliejumi, 450 ml
Nerealus šveitiklis: ir kvapas labai malonus, toks malonus, kad mielai naudočiau tokio aromato kvepalus. Ir šveitimas visiškai nepriekaištingas: vidutinio stiprumo, tačiau efektyviai pašalinama visa negyva oda, paviršius išlyginimas, atrodo gražiau, skaisčiau ir lygiau. Superinis šveitiklis, kurio minusų net nepastebėjau. Ar tokių iš viso buvo?
Vietoj joORGANIC SHOP kūno šveitiklis "Organic Atlantic Algae & Sea Salt"
VERDIKTAS: mielai kartočiau

6. SHIATSU "The Garden Of Love" valgomas masažo aliejus "Lime" su žaliųjų citrinų aromatu, 100 ml
Visai man šita priemonė ne luxury - aliejus pakankamai įdomus ir jį galima valgyti, t.y. nieko nenutiks, jei jo pateks į burnos ertmę. Tačiau jo skonis visiškai sintetinis ir šlykštus. Darant su šia priemone masažą mane labai erzina, kad priemonė bene akimirksniu dingsta nu odos paviršiaus ir kas minutę reikią pilti ir pilti papildomai priemonės iš buteliuko, o tai labai blaško ne tik kai darau masažą vyrui, tačiau ir lygiai taip pat, kai vyras daro masažą man. Žodžiu, kaina, kurią sumokėjau už priemonę mane tenkina ir man pasiteisino, tačiau jei būčiau mokėjusi pilną kainą, tikrai būčiau nusivylusi ir oi, kaip ši priemonė būtų gavusi velnių...
Vietoj jo: CIEN drėkinamasis masažo aliejus su alyvuogių aliejumi
VERDIKTAS: nekartočiau

7. BOTANIKA "Sėkmės deivė" eterinių aliejų mišinys, 6 x 1,5 ml
Naudojau tiek vonioms, tiek inhaliacijoms, tiek patalpų orui kvėpinti, nebandžiau tik į kosmetikos priemones, tiesą sakant pabijojau. Apie rinkinuko privalumus ir trūkumus jums jau papasakojau, o man patiko daugiau susipažinti su įvairiais kvapais, atsirinkti labiau patikusius ir įsitikinti, kad kai kurie man tikrai nepatinka. Smagus pradinis rinkinukas aromaterapijos pasaulyje, aišku, atradus savo aromatus rinkinio pirkti neapsimoka, bet pražiai - puikus pradžiamokslis keliems skirtingiems kvapams pažinti.
Vietoj jo: BOTANIKA "Meilės magija" eterinių aliejų rinkinys
VERDIKTAS: kartočiau

Rankoms

8. TONY MOLY Banana Hand Milk - bananinis rankų kremas.
MĖGINYS.
Labai lengvas rankų kremas, kurį priskirčiau rankinės rankų kremų kategorijai. Susigeria greitai, šiek tiek drėkina ir kvepia tikrais bananais! Mane šis kremas žavi.
Vietoj jo: DOUGLAS "Spirit of Asia" rankų kremas
VERDIKTAS: mielai išbandyčiau pilną pakuotę

9. CAMAY "Romantique" muilas su prancūziškų rožių aromatu, 90 g
Labai maloniai kvepia, itin švariai prausia ir yra labai skalsus naudoti - to paties kiekio pakanka gerokai ilgiau nei kreminės konsistencijos rankų muilų. Aišku, trūksta tų itin minkštų putų, tačiau čia labiau įpratimo reikalas - aš labai maloniai nustebinta šiuo muilu.
Vietoj jo: NEUTRAL rankų muilas
VERDIKTAS: mielai kartočiau

10. ALMA K "Hydrate" apsauginis rankų kremas, 2 ml
MĖGINYS.
O jau koks nerealus kvapas.... O jau koks nerealus rankų švelnumas po jo... Aišku, turi tą pudriškumo jausmą ant rankų - lyg sukuria apsauginį sluoksnį ant odos, tačiau man tai nė kiek netrukdo. Neralus kremas, galvoju reiks laukti akcijos ir bandyti įsigyti pilno dydžio pakuotę.
Vietoj jo: DOUGLAS "Spirit of Asia" rankų kremas
VERDIKTAS: mielai išbandyčiau pilną pakuotę

11. L'OCCITANE EN PROVENCE "Folie Florale" (Fleurs de Cerisier) vyšnių žiedų rankų kremas, 30 ml
Ar reikia daugžodžiauti apie L'Occitane rankų kremus? Manau, jog ne. Ne išimtis ir čia - rankų kremas nuostabus, gerai drėkina, silpnai maitina, lygina ir dailina rankų odą. O kvapas - švarus, lengvas, gal ne visiškai vyšnių žiedų, tačiau kvepia maloniai. Dėl kvapo ir dėl konsistencijos norisi sakyti, jog tai - išskirtinai pavasarinis rankų kremas.
Vietoj jo: DOUGLAS "Spirit of Asia" rankų kremas
VERDIKTAS: kartočiau

12. BURT'S BEES "Honey & Grapeseed" rankų kremas, 20 g
O čia jau riebesnis, sunkesnis rankų kremas, kurio niekuomet nesirinkčiau vasaros metui, greičiau pereinamiems sezonams arba netgi šiltesnei žiemai. Ir rankinės draugu šio kremo nesirinkčiau - dėl riebios konsistencijos man tai labiau naktinis kremas, kurį mielai tepuosi prieš eidama miegoti, o pabundu su kūdikio švelnumo, lygiomis ir švelniomis rankomis.
Vietoj joDOUGLAS "Spirit of Asia" rankų kremas
VERDIKTAS: kartočiau

13. DERMO PHARMA+ antibakterinė rankų želė "Melon" su vitaminu E, glicerinu ir alijošiaus ekstraktu, 88 ml
Metu lauk gal 1/6 likučio, paprasčiausiai priemonė pas mane gyvena jau apie metus, ir jai tikrai metas lauk, o ir kvapas kažkoks pasikeitęs... Iš esmės dabar pagalvojau, kad man nereikalinga želė, bent jau tol, kol vaikas mažas. Rankas abu valomės drėgnomis servetėlėmis, o tokia želė tik užima vietą rankinėje, bet dažnai lieka paprasčiausiai nepanaudota. Tad kol kas man produkto nereikia, o po kelių metų, kai mažiukas bus didesnis, tada ir nuspręsiu ar man reikia. Jei kalbant apie pačią priemonę - kažkas man joje nepatiko - gal tai tas melioninis kvapas? Sunkiai kilo rankos naudoti dažniau. Man daug labiau patinka Carex antibakterinės želė rankoms.
Vietoj jo: paprasčiausios drėgnos servetėlės
VERDIKTAS: nekartočiau

14. MARGARITA kreminis rankų muilas su vyšnių ekstraktu ir pieno baltymais, 400 ml
Mano nuostabai - man patiko, ir sakyčiau, kad net labai patiko: ir prausimas, ir kreminė konsistencija ir kvapas ir didesnis kiekis - muilas vertas dėmesio.
Vietoj joDR. ORGANIC skystas muilas su levandomis
VERDIKTAS: mielai kartosiu

Plaukams

15.-16.-17. KEUNE Care Line plaukų šampūnas "Vital Nutrition" sausiems ir pažeistiems plaukams, 3 x 8 ml
MĖGINYS.

18.-19.-20. KEUNE Care Line kondicionierius "Vital Nutrition" sausiems ir pažeistiems plaukams, 3 x 8 ml
MĖGINYS.
Sunaudojau dar kelis Keune šampūno ir kondicionieriaus mėginius ir mano nuomonė nė kiek nepasikeitė - priemonės puikiai tinka mano plaukams: švelnūs, minkšti, glotnūs, paslankūs ir atrodantys daug sveikiau. Apskritai šitos linijos produktai man labai tinka ir jei kada pirksiu kažką iš kompanijos gaminių - tai būtinai bus šios priemonės.
Vietoj jųDOVE Advanced Hair Series "Pure care dry oil" šampūnas ir kondicionierius sausiems, gyvybingumą praradusiems plaukams
VERDIKTAS: mielai kartočiau

21. DELIA "Cameleo" kaukė dažytiems ir balintiems plaukams su keratinu ir marulos aliejumi, 10 ml
MĖGINYS.
Manau, jog priemonė mano plaukams per silpno poveikio: nei suteikė kažkokio glotnumo, nepamaitino pakankamai, nesuteikė jiems ženkliai sveikesnės išvaizdos, dėl to - paprasčiausiai nesudomino.
Vietoj josLouise Galvin giliai drėkinanti kaukė
VERDIKTAS: deja, tačiau nesudomino

22. ALTERNA HAIRCARE "Caviar Moisture" Intense Oil Creme Pre-Shampoo Treatment - drėkinanti priemonė plaukams, skirta naudoti prieš plovimą šampūnu, 7 ml
MĖGINYS.
Suteikė mano plaukučiams ir švelnumo ir glotnumo ir sveikos išvaizdos. Aišku, tai vienas panaudojimas, todėl nuomonė labai mažytė, mėginio dydžio, bet smalsumą sukėlė.
Vietoj jos: aliejinės kaukės plaukams
VERDIKTAS: būtų smalsu išbandyti pilno dydžio pakuotę

23. HIMALAYA HERBALS Gentle Baby Shampoo - švelnus vaikiškas šampūnas, 40 ml
Nors mano vaiko plaukučius gerai išplovė, suteikė plaukams minkštumo ir švelnumo, tačiau jo sudėtis nebuvo tokia jau nekalta: sudėtyje nemažai ingredientų, kurių bent jau kurį laiką ant savo vaikos odos norėčiau išvengti. Sunaudojau, paburbėjau ir keliauju prie sveikesnio patarimo.
Vietoj jo: SEBA MED šampūnas kūdikiams
VERDIKTAS: dėja, tačiau ne

Veidui

24. BANKA AGAFJI vitamininė kaukė veidui, 100 ml
Šita kaukė man visiška nesąmonė - dar jei galima pateisinti uogienės spalvą ir konsistenciją, tai poveikio - na niekaip. Atrodo tik pasitepus ir veidas šiek tiek pašyla ir va, tuoj bus koks nors poveikis, tačiau jo nebūna, visiškai jokio. Tai kam naudoti tokį produktą iš viso? Ne tik pinigai išmesti lauk, bet ir laikas, kai noriu palepinti savo odą, o jokio poveikio iš viso nematau.
Vietoj jos: kitos turimos veido kaukės
VERDIKTAS: ne

25. VENUS Face Peeling veido šveitiklis, 10 ml
Savo darbą atlieka, tačiau stebuklo iš šio gaminio tikrai nereikia tikėtis, o ir vienu kartu veido oda tikrai netaps visiškai lygi ir sveikai atrodanti, na, ne su šia priemone. Kita vertus, nežinau nė vienos, kuri iš karto daro stebuklus - man patiko naudojimo būdas, labai smagūs pojūčiai naudojant, patiko kvapas, o ir vienkartinės pakuotės kaina visai nedidėlė. Man jo poveikis ir kokybė patiko, tad sakyčiau, jog pabandyti verta.
Vietoj jo: ČYSTAJA LINIJA veido šveitiklis su abrikosais
VERDIKTAS: kartočiau

26. LIRENE Dermo Exfoliator švelnus veido odos šveitiklis su vaisių rūgštimis ir papajomis, 8 ml
Tikrai suteikė odai švelnumo, tačiau priemonės poveikis buvo toks minimalus, jog šitą priemonę norisi vadinti nevykusia - deja, poveikis manęs netenkina, o ir už vienkartinę pakuotę mokėjau ne eurą ir ne du, tad deja deja...
Vietoj jo: ČYSTAJA LINIJA veido šveitiklis su abrikosais
VERDIKTAS: ne

27. L'OREAL Paris "Nutri Gold Extraordinary" naktinis veido kremas - kaukė, 50 ml
Patiko poveikis, tačiau visiškai nepatiko jo naudojimo būdas - rimtai? Užtepti, nuvalyti servetėle? Nelogiška ir neprotinga ir man tas naudojimas neprilipo - aš pasirinkau naudoti kaip įprastą kremą. O efektas odai - po nakties ji atrodo sveikesnė, kaip po gero nakties miego, ir nepaprasto, karališko poilsio.
Vietoj jo: GREEN FEEL Anti-Age veido kremas išsaugantis jaunystę
VERDIKTAS: kartočiau

28. MALIE SYSTEM "Royal Jelly" Ultra Hydrating Essence - veido kaukė su bičių pieneliu, 1 vnt.
Aš šitą kaukę jau esu bandžiusi ankščiau, ir mano nuomone nelabai pasikeitė - galbūt tiek nebedžiūgauju ją naudodama, tačiau poveikis mano odai nepasikeitė - intensyviai drėkina ir gerai gaivina veido odą.
Vietoj jos: kitos turimos veido kaukės
VERDIKTAS: kartočiau

Grožio smulkmenos

29. BELLA "Wiping & Cleaning" dvigubi vatos diskeliai, 80 vnt.

30. LE FONTE kosmetiniai vatos diskeliai, 120 psc.
Man atrodo daug išsiplėsti nereikia - abiejų kokybė tikrai neprasta, tačiau Bella man patiko daug labiau - šį ir iš Cleanic naudoju pastoviai. Le Fonte buvo tiesiog atsistiktinis pirkinys - kokybė ne tragiška, tačiau kiti, jau minėti variantai man mielesni.

31. JOHNSON'S "Cotton Buds" kosmetiniai vatos krapštukai, 100 vnt.
Vyras nupirko vaikui, tačiau šitų krapštukų tikrai neverta pirkti - jie niekuo nesiskiria nuo suaugusiems skirtų priemonių, o kiek pamenu kainuoja gerokai daugiau. Tad jei jau rinktis tuos įprasto dydžio, tai būtent skirtus visiems, net šitie nei kažkuo įpatingi, nei kitokie, kad mokėti didesnius pinigus.

32. GILLETTE "Venus" Breeze skustuvo galvutė
Keičiu savo skustuvo galvutę, o jei jums įdomu, apie ką kalbu ir kodėl naudoju skustuvą, o ne kitą modernesnį plaukelių šalinimo būdą - galite paskausti ant produkto pavadinimo ir ten apie viską paskaitysite plačiau.

33. SIGNAL "White Now Triple Power Gold!" balinanti dantų pasta, 50 ml
Visai nebloga dantų pasta, balinanti dantis, suteikianti pakankamai gaivos. Mano akimis - puikiai tinkantis produktas išlaikyti dantų baltumą tarp balinimo procedūrų.
Vietoj jos: PARODONTAX balinanti dantų pasta
VERDIKTAS: kartočiau

Dekoratyvinė, aromatai ir nagai

34. - 35. - 36. L'OREAL "True Match" makiažo pagrindas (atspalvis "4N Beige").
MĖGINYS.
Aišku, mano turimas atspalvis man buvo pernelyg tamsus, tačiau pastebėjau, kad nuo senosios formulės, atnaujinto dizaino gaminiai skiriasi nedaug. Kaip visuomet, pudra neblogai maskuoja, yra visiškai besvorė ant veido ir suteikia sveiko spindesio veiduko odai.
Vietoj jo: kiti turimi makiažo pagrindai
VERDIKTAS: L'Oreal True Match tikrai kartosiu, tik ne šito atspalvio

37. C-THRU "Lime Magic" tualetinis vanduo moterims.
MĖGINYS.
Nors nesu citrusinių aromatų mėgėja, bet šitas man visai patiko: visos natos puikiai dera tarpusavyje ir sukuria malonią įvairių natų harmoniją. Kvapas išsilaiko labai trumpai, o ir aš, nebuvau tiek susižavėjusi, kad man norėtųsi bėgti ir nusipirkti aromato buteliuką.
Vietoj jo: kiti turimi kvepalai
VERDIKTAS: galbūt

38. DZINTARS "Kristīne 1" kvepalai moterims, 15 ml
Aš net neįsivaizduoju, kodėl nusipirkau šito kvapo aromatą? Tiesą sakant tai, ką uosčiau iš buteliuko buvo visiškai kita, nei uostant nuo rankos - žiauriai nepatiko, todėl likučius nunešiau į tualetą ir naudojau patalpai kvėpinti. Nors ir čia kvapas man nelipo, tačiau sunaudojau ir metu lauk.
Vietoj jo: kiti turimi kvepalai
VERDIKTAS: ne

39. The Original BeautyBlender® kempinėlė
Kempinėlę naudojau 1,5 metų! Ir dabar, nors galbūt nuotraukoje taip neatrodo, bet jos paviršius suskilinėjęs ir metas ją pakeisti. Per naudojimo laiką taip prie jos pripratau, kad nebeįsivaizduoju, kaip reiktų dengti makiažą be kempinėles - su ja viskas paprasta, lengva, o rezultatas visuomet atrodo gražiau, natūraliau ir lengviau, nei dengiant kitais būdais. Labai labai gaila, kad tenka jau atsiveikinti. Beje, prakirpau kempinėlę per pusę - viduje ji visiškai, tiesiog idealiai švari ir nesukaupusi jokių nešvarumų ar pelėsio - tad būdas labai higieniškas, jei tinkamai ja rūpinamės.
Vietoj jos: REAL TECHNIQUES kempinėlė
VERDIKTAS: mielai kartosiu

40. BŪK nagų lako pagrindas-stipriklis su augaliniu keratinu, silpniems, minkštiems, lūžinėjantiems nagams, 11 ml
Kaip sitpriklis, šita priemonė visiškai neveikia nago ir nesuteikia jam jokio pagerėjimo. O ir kaip nagų lako pagrindas man nelabai patinka: jis visiškai nemaskuoja nagų lako netobulumų, reikia kruopščiai dengti. Toks vidutinis nagų lako pagrindas, o jei ketinate įsigyti kaip stipriklį, tuomet nepatariu.
Vietoj jo: MESAUDA rožinis nagų lako pagrindas - stipriklis
VERDIKTAS: tikriausiai ne

41. LACURA BEAUTY 2-in-1 Nail Care Pens - nagų ir apynagių priežiūros pieštukas su migdolų aliejumi, 5 ml
Priemone labai patogi, kai reikia greitai sudrėkinti pasausėjusias odeles aplink nagus - tik pasitepi ir iš karto sudrėkina, panaikina sausumą. Deja, tačiau efektas yra labai trumpalaikis, ir neilgai trukus priemonę norisi aplikuoti iš naujo. Kas man labiausiai patinka? Pasiėmei su savimi ir dienos metu gali greitai pasitepti, ypatingai jei laukia susitikimai, o rankos turi atrodyti tobulai.
Vietoj jo: MOLLON PRO nagų odelių aliejus su rožėmis
VERDIKTAS: tikriausiai kartočiau

42. CATRICE „Slim‘Matic Ultra Precise" itin tikslus vandeniui atsparus automatinis antakių pieštukas (atspalvis - "010 Light"), 0,05 g
Nerealiai geras pieštukas - tobulai padažo antakius, lengva naudoti ir atspalviai gerai parinkti. Tiek kad - na jis baigėsi nerealiai greitai. Tik ką kalbėjau, o jau dabar visiškai tuščias. Sakiau, kad pirksiu? Sakiau, bet dabar apniko nedidelės abejonės - ar verta, jei pakanka tokiam trumpam laikui?
Vietoj joAMWAY Artistry Signature Color "Modern Icon" brow kit - antakių priežiūros rinkinys ir CATRICE "Eye & Brow Contouring" paletė akių ir antakių kontūravimui
VERDIKTAS: kartočiau

43. ESSENCE 2in1 eyeliner pen - skystas akių kontūro pieštukas su plačiu ir plonu aplikatoriais, 1 ml
Tai brėžia, tai ne - tai veikia tai ne, visiškai nesilaiko ant vokų ir greit išsiterlioja... Žodžiu, čia visiškas š... su šituo pravedimu, todėl paprasčiausiai metu lau.
Vietoj jo: kiti turimi akių pieštukai
VERDIKTAS: ne

44. CATRICE "3D Lash Multimizer Effect" itin juodas, trijų dimensijų blakstienų tušas, 11 ml
Efektas labai dailus, tačiau tušo konsistencija labai klampi, tiršta ir tepasi visiškai nemaloniai, o ir priemonė linkusi byrėti . Nepatiko, nors dar galima išspausti ir naudoti kelis kartus, bet aš jau nebenoriu, man nepatinka kaip jis dengiasi.
Vietoj jo: kiti turimi blakstienų tušai
VERDIKTAS: šito nekartočaiu

45. L'OREAL Paris "True Match Super Blendable" makiažo pagrindas "W3 Golden Beige", 1 ml
O čia senoji True Match formulė, apie kurią atskirai nekalbėsiu, nes esu palikusi pilną įspūdį. Galbūt tik reikia paminėti, kad spalva man netinkama, yra šilto atspalvio ir per tamsi. Esu W3 pirkusi pati per klaidą, tai pamenu, jog paskui įsigijusi per šviesią spalvą sunaudojau jas maišydama kartu.
Vietoj jo: kiti turimi makiažo pagrindai
VERDIKTAS: L'Oreal True Match tikrai kartosiu, tik ne šito atspalvio

46. ESSENCE lūpų dažai "62 - Rockin' Red", 4 g
Visai faini šitie lūpų dažai buvo, tiek kad spalva keistoka: raudona su aukso spalvos blizgučiais, nors man jie nekrito į akis, o vakaro metu atrodė labai gražiai. Pabaigiau viską, tiesa, eigoje man padėjo sūnus ir šiek tiek priemonės 'sunaudojo' ne pagal paskirtį. Bet didžiąją dalį sunaudojau aš pati. 😊
Vietoj jo: kiti turimi lūpų dažai
VERDIKTAS: kartočiau, bet ne šitą atspalvį

47. ESSENCE "Kiss Care Love" lūpų balzamas su atspalviu (atspalvis "07 fruity beauty"), 4 g
Spalvotus lūpų balzamus naudoti namuose labai smagu: kai sunkaus makiažo ant lūpų nesinori, o ir laiko neturiu. Sunaudojau pakankamai greitai - kaip balzamas mažai ką daro, tiek kad jei vertinčiau kaip lūpdažį, jo konsistencija maloni ir visiškai nesausina odos.
Vietoj jo: kiti turimi lūpų balzamai
VERDIKTAS: manau kartočiau
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viskas, va tiek visko metu lauk. O kaip jus balandis? Ar daug sunaudojote? Ar viskuo mėgavotės?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai