ESSENCE bronzinė pudra - spindinti, tarsi saulėje įdegusi oda!

Vasara artėja nenumaldomu greičiu... Ir tokios šiltos dienos kaip ši, vis labiau ir labiau tai primena. Nežinau kaip jūs, bet ateinant vasarai aš vis dažniau ir dažniau skaistalus keičiu bronzine pudra. Šiandien apie vieną jų ir noriu jums papasakoti. Šių metų pavasario - vasaros naujovė iš Essence - spindintis bronzantas veidui žada suteikti spindintį, tačiau matinį efektą! Taip taip... kaip kurie kompanijos aprašymai skamba gana painiai, bet dažniausiai, pradėjus naudoti priemonę - viskas tampa aišku. Kviečiu paskaityti apie "Luminous Matt" bronzinę pudrą, pažiūrėti efektą ant odos ir sužinoti mano nuomonę apie ją.

"Žmogui neskirta suprasti, jeigu jis nejaučia meilės, ie neleista pažinti, jeigu jis nesiaukoja"
A. R. Lenormanas


Produktas: ESSENCE "Luminous Matt" bronzinė pudra šviesesnei odai (atspalvis "01 sunshine")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: puikus kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: šiek tiek byra
Tūris: 9 g
Kaina*: 3,39 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: matinė bronzinė tekstūra su šilko blizgesiu sukurs subtilią ir įdegusią išvaizdą. Lengvai paskirstoma tekstūra su švelniu matiniu efektu.


Bronzinės pudros pakuotė pagaminta iš skaidraus, gana paprasto plastiko. Kiek anksčiau esu turėjusi tokio tipo pakuočių, tai jos labai greit apsibraižo, nusitrina, o kartais dangtelis nulūžta nuo pagrindo, tad produkto pakuotė tikrai nėra tvirčiausias dalykas. Visgi, reiktų nepamiršti, kad mokame nedidelę kainą, todėl geriau jau prasta pakuotė negu prastas produktas jos viduje. 😉 Ir pažiūrėkit, kaip nerealiai produktas sudėtas viduje: tarsi kažkokiais rytietiškais motyvais, ale mandalos, nors man labai asocijuojais su saule centre, tad šiluma, vasara ir tobulai dailiu įdegiu...

Mano akimis žvelgiant, kompanijos pakuotės pasitaisė ne kokybe, bet informacijos kiekiu: jeigu anksčiau informacijos reikėjo ieškoti internete, tai dabar bene visuomet galime rasti sudėtines dalis ant pakuotės, o neretai - ir trumpą produkto aprašymą. Tad pirkti kompanijos gaminius tapo gerokai smagiau - juk iš karto galime pasižiūrėti sudėtį vietoje. O jei dar ir testerių pakuočių būtų - iš viso būtų puiku, tačiau džiaugiuosi kompanijos tobulėjimu ir judėjimu po žingsnelį į priekį.

Kvapas. Įprastas tokioms priemonėms: nestiprus mica aromatas, kurį randame daugumoje pudrų, bronzatų ir skaistalų.

Konsistencija. Labai švelni, minkšta ir maloni liestis prie odos. Tamsi spalva turi truputį oranžinio atspalvio ir yra visiškai matinė. Šviesesnė spalva spindi, nors blizgių dalelių nesimato, tad jos tikriausiai jos itin smulkios.


Sudėtis: 
I: TALC, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, OCTYLDODECYL STEARATE, MICA, NYLON-12, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, PETROLATUM, KAOLIN, JOJOBA ESTERS, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM STEARYL FUMARATE, HEXYLENE GLYCOL, PEG-8, ASCORBYL PALMITATE, TETRASODIUM PYROPHOSPHATE, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

II: TALC, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, OCTYLDODECYL STEARATE, NYLON-12, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, PETROLATUM, KAOLIN, JOJOBA ESTERS, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM STEARYL FUMARATE, HEXYLENE GLYCOL, PEG-8, TETRASODIUM PYROPHOSPHATE, ASCORBYL PALMITATE, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Priemonės pigmentacija labai gera, todėl jos reikia nedaug. Priemonė lengvai pasiskirsto, bet truputį byra indelyje, paimant bronzatą šepetėliu. Byrėjimas šiaip jau mane erzina, tačiau čia nėra labai intensyvus ir dėl to labai nepergyvenu.

Bronzinė pudra veidui suteikia šiltą, saulėje įdegusios odos efektą. Tikriausiai tokios bronzinės pudros nesirinkčiau šaltuoju metų laiku, tačiau vasarą atrodo idealiai! Apskritai, atrodo jog tik padengiau ir esu saulės nubučiuota ir dailiai įdegusia oda ir su dailių formų skruostikauliais.


Man šitas šilto atspalvio bronzatas labai patinka: padengia gražiai ir tolygiai, suteikia odai subtiliai spindinčios, sveikai atrodančios odos  efektą. Šiaip aš nesu bronzatų mėgėja iš Essence, man daug labiau patinka seserinės Catrice kompanijos bronzinės pudros. Visgi, šitai darau malonią išimtį - kokybiška, geros pigmentacijos, gero efekto, gražiai atrodo ir gerai, pakanakamia gerai išlieka ant odos. Super!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai