DOUGLAS - rankinės draugas, kvepiantis Azijos dvasia ir drėkinantis mano rankas

Nerealu, kiek daug visokių rankų kremų sunaudojau šį pavasarį ir kokiais dideliais kiekiais!.. Kažkaip net nesitiki ir vis galvoju, kad nepamenu tokio laiko, kai man reikdavo tiek daug kremų, gal išskyrus vieną darbą, kuriame rankos sausėdavo ir norėdavosi tepti kas kelias minutes. Užtat wu-hu... jokio rankų skilinėjimo šią žiemą ir pavasarį, jokio pasausėjimo. 😊 Na gerai, jau gerai, labai minimaliai 😜

Na, o sekantis mano kremas yra rankinės draugas. Visus kremus skirstau į dvi savotiškas grupes: riebesnius ir lėčiau susigerenčius palieku nakties metui; o lengvos ir greitai susigeriančios konsistencijos - vadinu rankinės draugu ir naudoju dienos metu. Douglas Home Spa "Spirit of Asia" rankų kremas būtent yra pastarasis, tas, kurį labiau norisi naudoti dienos metu, kuris dedamas į rankinę ir keliauja su manimi. Tad šį kartą apie tą žalią rankinės draugą. 😃

"Atidėliojimas - laiko vagis"
E. Jungas


Produktas: DOUGLAS Home SPA raminantis rankų kremas "Spirit of Asia" su goji uogomis ir bambukų pienu
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: raminti, drėkinti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengva konsistencija
Labiausiai nepatiko: galbūt kelių ingredientų saugumas sudėtinėse dalyse
Tūris: 30 ml (galima įsigyti ir 75 ml pakuotėje)
Kaina*: 30 ml - 1,99 EUR; 75 ml - 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu (ČIA)
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Raminantis rankų kremas visų tipų odai. Švelniai gaivus gėlių/citrusų aromatas. Drėkinantis rankų kremas su rinktinėmis sudedamosiomis dalimis iš Azijos medicinos, kad rankos taptų lygios ir švelnios!
Douglas Home Spa sukūrė ypatingą kūno priežiūros liniją Spirit of Asia, kuri gerina emocinę būklę ir visapusiškai puoselėja odą. Odą raminantis rankų kremas, kurio dėka rankos tampa lygios ir švelnios. Sudėtyje esantis bambuko pienas drėkina odą. Goji uogos pasižymi odą gaivinančiomis savybėmis. Produkte taip pat yra ryžių gemalų aliejaus ir imbiero. Kremas greitai įsigeria nepalikdamas riebumo pojūčio. Citrusų ir gėlių aromatas.


Pakuotė pagaminta iš švelniai žalsvos spalvos plastiko, jis minkštas, labai lengvai pasispaudžia ir kremas be jokių problemų išspaudžiamas lauk. Bijau kad likus visiškai mažam likučiui kremas sunkiai išsispaus, bet kol kas problemų nematau. 

Mažosios, 30 ml pakuotės yra su užsukamu dangteliu. Tačiau jeigu tokio tipo dangteliai jums nepatogūs, tuomet reiktų pirkti 75 ml pakuotę, kuri užsidaro ir atsidaro atkemšamu dangteliu. Viskas priklauso nuo to, kaip jums patogiau.

Kvapas. Koks Azijos kvapas? Tikriausiai labai priklauso nuo regiono, nuo vietos, nuo to ar miestas, ar kažkokia gamta? Neįsivaizduoju Azijos kvapo... Net ir pauosčiusi kremą, aš nesu tikra, jog tai Azijos kvapas... Kvepia labai gaiviai, citrusiniais vaisiais ir lengvu gėlių aromatu, tačiau labiausiai jaučiamas citrusų kvapas. Todėl toms, kurios dievina citrusinius, gaivius, pakankamai lengvus aromatus tikrai patiks. O ir kvapas išlieka palyginus ilgai - intensyviausias jaučiamas apie pusvalandį, tačiau ir po valandos dar galima užuosti kvapo likučius ant rankų.

Konsistencija. Kremas baltos spalvos jo konsistencija labai lengva, tačiau ne vandeninga. Jeigu kalbėsime apie riebumą, tai jo kreme labai mažai, jis vos jaučiamas.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Hydrogenated Palm Glycerides, Ethylhexyl Stearate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Propylene Glycol, Oryza Sativa Bran Oil, Zingiber Officinale Root Extract, Sine Adipe Lac, Bambusa Vulgaris Shoot Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract, Phenoxyethanol, Parfum, Sodium Cetearyl Sulfate, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 20, Citric Acid, Limonene, Linalool, Citral, Benzyl Benzoate, Geraniol, Coumarin.

Be parabenų.


Poveikis. Rankų kremas labai greitai įsigeria į odą, riebumo turi mažai, todėl puikiai tinks dienos metui. Man rankų kremas lengvai drėkina odą, lygina, švelnina jos paviršių ir vizualiai gražina. Šitas kremas tikrai netiks itin sudirgusioms rankoms, kurioms reikalingas riebus kremas ir stipresnis gydymas. Tai labiau lengvai padrėkinantis kremas, kurį mielai renkuosi dienos metui, kai rankoms trūksta drėgmės.

Smagu, jog rankų kremas neturi visiškai jokio lipnumo pojūčio, todėl pasitepus beveik iš karto galiu daryti kitus darbus ir negalvoti, kada čia tas kremas susigers. Tad šitas kremas man yra mano rankinės draugas - labai smagu, kad gamintojai siūlo ir normalaus dydžio ir mažesnę pakuotę rinkoje. Nusiperki mažiuką, įsimeti į rankinę: toks kremas neužima daug vietos ir gali juo rankas pamaitinti tada, kai reikia, net jei nesi namuose. Man jis patinka, galbūt kvapas ne visai mano skonio, tačiau neerzina, yra malonus (tiek kad dėl jo neapstu, kaip patinka), o ir kaina visiškai priimtina kremo kokybei. Rekomenduoju, o jei Azijos dvasios kvapas jums ne prie širdies, tikrai rasite mėgstamą, tarp kelių skirtingų linijų rankų kremų.

P.S. šiuo metu Douglas parduotuvėje taikomos nuolaidos Douglas Home SPA gaminiams: perkant antrą prekę, jai taikoma 30% nuolaida!




Ačių, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai