AVON skystas maskuoklis, gebantis nuraminti sudirgusią odą? O paslėpti tamsius paakius? O kaip jis maskuoja?

Man daug labiau patinka skystos maskavimo priemonės, palyginus su kreminėmis, nes paprasčiausiai ant savo veiduko aš neturiu labai daug maskuotinų vietų, na dažniausiai, o paakių zonai kreminiai ir pieštukiniai maskuokliai tikrai netinka. Kažkada galvojau, kad gerai, aš  turiu kreminį maskuoklį, tačiau skystas baigėsi, tai kodėl nepanaudojus turimo kreminio. Ir naudojau, tikrai ne kartą ir net ne penkis, tačiau tokio tipo maskuokliai visiškai neskirti jautriai paaakių odai, todėl reiktų nepamiršti, jog čia reiktų rinktis skystos konsistencijos priemonę, kremines paliekanst veidukui. Be to, kaip taisyklė - skysti maskuokliai netinka veido netobulumams, nes juos sunkiau maskuoja ir ne taip intensyviai, kaip kreminiai.

Šį kartą bandymams išsitraukiau beveik pamirštą Avon skystą maskuoklį, kuris turėtų nuraminti odą ir tikti tiek tamsiems paakiams, tiek veido netobulumams. Nusipirkau jį peržiūrėjusi Ingos Baang seną filmuką, kur ji sakė, jog šitas maskuoklis geras - na ir kaip aš galėjau neišbandyti? Niekaip, todėl nusipirkau, beveik sunaudojau ir metas papasakoti, ką apie jį galvoju.

"Žmogus bent sykį privalo parodyti liežuvį savo baimei."
J. Marcinkevičius


Produktas: AVON "Calming Effects" raminamasis skystas maskuoklis (atspalvis "Fair")
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - užmaskuoti odos netobulumus, tamsius paakius
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: neblogai maskuoja tiek paakius, tiek odos netobulumus
Labiausiai nepatiko: šviesiausias atspalvis man per tamsus
Tūris: 6 ml
Kaina*: 6,20 EUR
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultančių (www.avon.lt - konsultantes rasite užsisakydami internetu)
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Skystas maskuoklis su vitaminais šviesina tamsius paakius ir nuskaistina odą.


Maskuoklis mus pasiekia juodo kartono pakuotėje - dėžutėje su minimalistiniu dizainu ir visa krūva užrašų įvairiausiomis kalbomis, tačiau angu informacijos ant pakuotės tikrai nėra - tik paminėjimas jog tai skystas maskuoklis, o jo ingredientų sąrašas ir naudojimo būdas pakuotės viduje, Aš jau ne kartą esu bambėjusi ir sakiusi, jog man nelabai patinka pirkti kataloginių kompanijų kosmetiką, nes prieš pirkimą negaliu pažiūrėti sudėties. Taip, jie turi grąžinimo garantiją, tačiau tik tuo atveju, jei pakuotė nepažeista - o kaip aš pasižiūrėsiu sudėtines dalis nepažeidusi pakuotės? Geras klausimas ir ne iki galo išspręsta problema - jų vietoje sudėčiau ingredientų sąrašus internetinėje parduotuvėje - gal ne tobuliausias sprendimas verslo atžvilgiu, tačiau klientams būtų labai draugiškas gestas. 😉

Viduje esanti priemonės pakuotė gana paprasta: skaidraus ir minkštoko plastiko, su juodu užsukamu dangteliu. Maskavimo priemonės aplikatorius kirstas, su mažais plaukeliais primena lūpų blizgesių aplikatorius. Padengti ant veido patogus, tačiau tikriausiai visiems aišku, kad tikrai ne su juo reiktų išskalidyti priemonę.

Kvapas. Būdingas kreminėms pudroms ir skystiems maskuokliams, toks labai tradicinis ir jaučiamas tik tol, kol dengiame ant veido - paskui greitai dingsta ir nebesijaučia.

Konsistencija. Vidutinio tirštumo, tai nėra skystas produktas, be to, dengiant jaučiamas pudriškumas.


Sudėtis: Aqua, Cyclopentasiloxane, Trioxaundecanedioic Acid, Phenyl Trimethicone, Dimethicone, Sorbitan Sesquioleate, Glycerin, Sodium Chloride, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glyceryl Behenate, PEG/ PPG-18/ 18 Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Ammonium Hydroxide, Laureth-4, Tribehenin, Nylon-12, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Dimethiconol, Propylene Carbonate, Disodium EDTA, Propylparaben, Punica Granatum Fruit Juice, Perfluorooctyl Triethoxysilane, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Acrylates/ Carbamate Copolymer, Methicone, Retinyl Palmitate, Silica, Cola Nitida Seed Extract, Maltodextrin, Tocopheryl Acetate, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Methicone, PEG-8, Ascorbyl Palmitate, Phloretin, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Bupleurum Falcatum Root Extract, Pearl Powder, Xymenynic Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Retinol, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Saxifraga Sarmentosa Extract, Tocopherol, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Caffeine, Beta-Carotene, Morus Nigra Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract.
[+/-] CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, Mica, CI 77163.

Priemonės sudėtis labai ilga, naudojama daug skirtingų ingredientų, tarp kurių rasime ir nemažai augalinių ekstraktų, kurie kondicionuos odą, ją ramins, drėkins. Tačiau kadangi dauguma augalinių ekstraktų yra nuo priemonės vidurio iki galo, tai tų augalinių ekstraktų nėra daug - raminamasis poveikis nebus labai intensyvus, o galbūt ir vos pastebimas, tačiau reiktų nepamiršti, kad visų pirma čia dekoratyvinė kosmetika, o ne veido priežiūros priemonė. 😊


Poveikis. Priemonė lengvai pasidengia, lengvai išsisklaido ir čia jokių problemų aš neturiu. Maskuoklį naudoju tiek tamsiems paakiams, tiek veido netobulumams užmaskuoti. Kas man keisčiausia - atspalvis yra šviesiausias, bet jis vistiek man vos vos per tamsus, tiesa nieko tokio, ko negalėčiau sutvarkyti papildomomis kosmetikos priemonės, bet vistiek, tikėjausi, kad spalva bus pakankamai šviesi. Nors, va dabar, kai truputį įdegiau, atspalvis atrodo geriau, tačiau jis tikrai nėra toms, kurios turi visiško popieriaus baltumo veido odą.


Šį kartą rezultatų ir viso proceso be ir su nesu jums paruošusi, tačiau nuotraukoje matote, kad užmaskuoja neblogai, nors truputį melsvumo ir tamsumo prie pačių akies kampučių dar aiškiai matosi. Šiaip tas jo gelsvas atspalvis puikiai užmaskuoja odos paraudimus, neblogai slepia nedidelius spuogelius, tačiau raukšlelių nemaskuoja, o paakius kaip matote irgi užmaskuoja neblogai.

Ką aš manau? Visai nieko produktas, savo darbą atlieka, gerai išlaiko ant veido visą dieną ir tas rezultatas visai geras, tik ... man nepaprastai greitai senka pakuotėje, galvoju kad jau šio arba sekančio mėnesio tuštučiuose pasirodys Avon maskuoklio pakuotė. Tad nežinau, pasiėmiau atrodo nesenai, o jau beveik tuščia. Senka ne taip greit kaip Catrice Liquid Camouflage, tačiau anas man ir patinka labiau. Tad Avon variantas vidutiniškai geras, tačiau niekaip neperspjauna mano mėgiamų Catrice ir Rimmel variantų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai