GOLDEN ROSE "Prodigy Gel" viršutinio sluoksnio nagų lakas, suteikiantis gelinio lakavimo efektą

Šią savaitę spalvoto manikiūro jums nerodysiu, kaip tik ruošiu kelių atspalvių manikiūrus kitai savaitei, todėl kol kas noriu pakalbėti apie tai, be ko manikiūras negali būti išbaigtas, o dažnai, jo ilgesniam gyvenimui būtinas dalykas - viršutinis nagų lakas. Apie tokius jau kalbėjome kelis kartus, bet šį kartą noriu pakalbėti apie gelinį efektą suteikiančią priemonė iš Golden Rose.

"Įpročio grandinės paprastai yra per plonos, kad jas pajaustum, bet per stiprios, kad nutrauktum"
S. Johnsonas



Produktas: GOLDEN ROSE "Prodigy Gel" viršutinio sluoksnio nagų lakas, suteikiantis gelinio lakavimo efektą
Gamintojas: "Erkul Cosmetik" A.S. Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams suteikia gelinį efektą, padeda manikiūrui išlikti ilgiau
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sulieja iš išlygina visus spalvoto nagų lako netobulumus
Labiausiai nepatiko: nagų lako išlikimą prailgina 1-2 dienas
Tūris: 10,7 ml
Kaina*: 2,55 EUR
Kur galima įsigyti: ceryx.lt; Drogas; Martina, Kosmada
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Suteikia gelinio lakavimo efektą. Išlieka ir suteikia spindesio iki 7 dienų. Nereikia naudoti UV lempos. Lengva tepti, lengva nuvalyti. Naudojimas. Tepti du sluoksnius spalvoto nagų lako ir palikti nudžiūti 2 minutes. Po to tepti vieną viršutinio nagų lako sluoksnį ir leisti išdžiūti natūralioje šviesoje. Nagų laką nuvalyti su beacetoniu nagų lako valikliu.

Sudėtis: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Cellulose Acetate Butyrate, Isopropyl Alcohol, Acetyl Tributyl Citrate, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Acrylates Copolymer, Trimethylpentanedinyl Dibenzoate, Hydroxyethyl Acrylate/ IPDI/ PPG-15 Glyceryl Ether Copolymer, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenyl-Phosphinate, N-Butyl Alcohol, CI 60725.


Poveikis. Viršutinio nagų lako buteliukas juodos spalvos, stiklinis ir labai paprastos, tradicinės formos. Nagų lako šepetėlis šiek tiek ilgesnis nei vidutinis, vidutinio storio, tačiau labai lankstus ir minkštų šerelių. Man juo labai patogu tolygiai padengti priemonę - apskritai, šepetėlis labai geros kokybės. 

Paskirstyti priemonę labai paprasta, man su jos konsistencija visiškai nėra jokių problemų, o ir džiūva labai greitai. Tiesa, visuomet dengiu vieną priemonės sluoksnį ant dviejų spalvoto nagų lako sluoksnių. 

Man šitas viršutinis nagų lakas labai patinka: visiškai sulieja ir išlygina visus manikiūro netobulumus, o jei tokių nėra (nors man vistiek bene visuomet pasitaiko), labai dailiai sulieja spalvą. Ir žinoma, suteikia manikiūrui intensyvesnį blizgesį, nagai atrodo šiek tiek storesni, itin tolygūs, tad tikrai primena gelinį lakavimą. 

BARRY M Speedy Quick Dry "517 Stop the Clock"
GOLDEN ROSE Prodigy Gel Nr. 09
CATRICE Ultimate Nail Lacquer "01 Fuchsiarama"

Nuotraukoje jums norėjau parodyti kaip tas pats lakas atrodo su viršutiniu nagų lako sluoksniu ir be jo - man atrodo netgi nuotraukoje pakankamai aiškiai matosi, jog ir spalva su šia priemone atrdo šiek tiek intensyvesnė, negu be jo.

Vienintelis dalykas, kuris mane šiek tiek nuvilia yra tas, jog žadama manikiūro išlikimą iki 7 dienų. Tačiau turiu pripažinti, jog viskas labai priklauso nuo spalvoto lako išlikimo galimybių - jei jūsų mangų lakas išlieka 3 dienas, tai su Golden Rose viršutiniu nagų laku išliks 4-5 dienas ir tikrai ne savaitę. Tad iš esmės jis tik pratęsia manikiūro išlikimą 1-2 dienas, tačiau drąstiškai nepakeičia manikiūro išlikimo galimybių. O jei vertinti apskritai - man priemonė patiko ir mielai sunaudosiu visą jo buteliuką su įvairiais nagų lakais.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai