AVON "Life" by Kenzo Takada kvapusis vanduo moterims

O šį kartą noriu papasakoti apie kvepaliukus, mėginio dydžio kvepaliukus, bet vistiek - man jie taip patinka, kad beveik gundausi įsigyti... Tik šiuo metu turiu tiek daug kvapų ir aromatų, jog neįsivaizduoju dar vieno gyventojo kvepalų lentynėlėje. Tačiau papasakoti noriu...

O šį kartą kalbėsime apie naujuosius Avon "Life" kvepalus, kurie kvepia ir citrusais, ir gėlėmis ir vyšnių žiedais ir mediena... O visą kvapo kompoziciją sukūrė Kanzo Takada, kurį tikriausiai visos puikiai žinome kaip aromatų, kosmetikos ir drabužių dizainerį - kūrėją.


Produktas: AVON "Life" kvapusis vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Kaina*: 50 ml - 35,00 EUR
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konssultantų (www.avon.lt)
Leidimo metai: 2016
Aromato kūrėjas: Kenzo Takada
Kvapo kategorija: gėlių - medienos

Gamintojo aprašymas: Prašmatni gėlių kompozicija, kurią sukūrė pasaulinio garso dizaineris Kenzo Takada, pražysta elegantiškais vilkdalgių žiedais ir nuvilnija vandens lelijų bei kuklių našlaičių apžavais - prieš jus atsiveria unikali aromato kelionė, kurios grožį galima perprasti tik asmenine patirtimi. 

Išbandykite naujuosius džiugesiu alsuojančius aromatus, kuriuos specialiai kompanijai „AVON“ savo vizijose sukūrė Kenzo Takada. Gėlių-medienos kategorija Natos: vandens lelija, našlaitė, vilkdalgi



Viršutinė nata: citrusai, baltoji arbata, vandens lelijos, raudonieji obuoliai
Širdies nata: našlaitės, bijūnai, japoniškų vyšnių žiedai
Bazinė nata: vilkdalgiai, pačiulis, ybiškė (ambranette).


Sudėtis: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Benzophenone-1, Polyglyceryl-3 Caprylate, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, CI 14700, CI 47005, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Citral, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool.


Pakuotė. Aš neturiu pilno produkto, pas mane tik mėginuko dydžio pakuotė, kuri šiaip jau labai įprasta: dauguma kompanijų kvepaliukų mėginius dozuoja būtent tokio tipo pakuotėse ar kitaip stikliniuose buteliukuose. Man tai nėra pats patogiausias mėginio dozavimo būdas, pamenu esu turėjusi mėginuką su purškikliu ir buvo nerealiai patogu. O  čia ne itin, bet nesvarbu, juk buteliuką naudojame tik kvapui pauostyti.

O tikrasis buteliukas, kiek žiūriu nuotraukas atrodo dailiai, tarsi klasikinis, elegantiškas, apvalus, tačiau su kažkokia stilizuota žvaigžde vietoj dangtelio. Ir tai labai primena Kenzo Takada stilių; klasikinis įvaizdis su viena ryškesne ar netikėta detale vizualiniame dizaine. Kaip atrodo buteliuko kartoninė pakuotė aš nežinau, ir tik galiu spėti, kad ji yra, mat nuotraukose ar video niekur neteko matyti kaip ji atrodo.


Kvapas. Visa kvapo esmė čia yra gėlės, ryškios intensyvios ir pakankamai stiprios.... Tik pasipurškus tikrai jaučiu citrusus, kurių rūgštumą prislopina baltosios arbatos, gėlių ir vaisių žiedai. Tiesą sakant, man viršutinė kvepalų linija nelabai patinka, nemėgstu aš aromatų su arbata, ji man nemalonaus kvapo (tik kvepaluose) ir suteikia aromatui sunkumo, kas visuomet kelia asociacijas su pigesniais kvepalais.
Net ir skleidžiantis antrai natai iš gėlių, niekaip neapleidžia sunkesnio kvapo pojūtis, galbūt dėl sunkių našlaičių natų, sodraus bijūnų kvapo ir lengvučio vyšnių žiedų aromato? Visos šios natos tarpusavyje man niekaip nesiderina kartu ir tas jausmas uostant kiek keistas. Paskutiniai kvapo akordai skamba sunkesniais gėlių ir medienos aromatais.

Kiekvienas kvapas labai reaguoja su mūsų kūno chemija ir jei vienas kvapas dieviškai kvepia ant vieno odos, ant kito jis gali būti visiškai kitoks, todėl ant manęs šis kvapas kiek keistokas... Jis sunkesnis, jame derinamos visiškos priešingybės ir sukuriama sunkesnio, sodresnio aromato skambesys. Kartais man visas aromatas atrodo lyg ir nori priminti pigius kvepalus ar sunkias odekolonų natas, tačiau tai trunka tik kelias sekundes. 

Vertindama savo kelių dienų pojūčius, man aromatas nelabai primena tradicinius gėlių aromatus, kurie paprastai būna saldūs. Galbūt dėl obuolio, jis jaučiamas kaip gaivesnis, žvalesnis, gėlinis, tačiau ne saldus... Manyčiau tai nėra aromatas jaunai merginai, tai labiau subrendusios moters aromatas. Ir kas keisčiausia - juo pasipurškusi vos vos jaučiuosi labai gerai, aromatas man malonus, bet jei užsidedu daugiau kvepalų - man kvapas tampa per sunkus ir nebėra to "wow" efekto... Tuomet tenka palaukti kol truputį išblėsta ir vėl galiu mėgautis kvapu.


Mano nuomone kvapas labiau tinkamas:
     ☀ dienos metui;
     ☁ pavasario sezonui.

Ant mano odos kvapas išlieka apie 10 valandų, tačiau šiaip vertinant, ant mano odos visi kvapai išlieka daug trumpiau, negu ant mano draugių odos, todėl tikriausiai tai būtų aromatas, kuris išlieka 12-15 valandų. Ir dar, aš niekuomet nesipurškiu kvepalų ant drabužių - jau ne kartą sugadinau mėgstamas palaidines, skareles su kvepalų dėmėmis, kurių išplauti niekaip nepavyksta. Tad nusprendžiau, kad daugiau ant rūbų nesikvėpinsiu. Nors va, vyro tėvai buvo Prancūzijoje, kvepalų gamykloje, kur sakė, jog yra kvepalai, skirti odai ir kvepalai skirti naudoti ant rūbų. Bet ne, aš kažkaip mieliau kelis kartus purkšiu ant odos negu sugadinsiu savo drabužius. Na, o kalbant apie šleifus, tai kvapas šiokį tokį šleifą turi ir yra jaučiamas daugmaž per rankos ilgį.


REZIUMĖ. Kad ir kaip gundžiausi įsigyti šiuos kvepalus tik gavusi mėginuką, tačiau manau jog ne, nepirkčiau. Tai labiau gaivus, traškus aromatas su arbata ir gėlėmis, jokio saldumo čia nėra. Dėl to manau šitas aromatas labiau tiks ne jaunai mergaitei, ne paauglei, o moteriai, kuri subrendusi, žino savo vertę ir tai, ko ji nori iš gyvenimo!

Aromatas panašus į:
- AVON "Life Colour by Kenzo Takada"
- CACHAREL "Eau d'Eden"
- MARC JACOBS "Daisy Delight"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai