VINTAGE & CO vonios druska - paskutinė šio pavasario vonia su apelsinų žiedų aromatu

Tikriausiai paskutinį kartą šį sezoną kviečiu jus į savo vonią: orai jau pakankamai šilti ir greitai teks uždaryti vonių sezoną, tada jau sveikinsimės tik iš dušo. 😁 Na, o kol kas, kviečiu tikriausiai paskutiniam vonios įrašui pavasario metu - kalbėsime apie Vintage & Co vonios druską iš Heathcote & Ivory kompanijos.

Vintage kompanijos gaminių, parduodamų Lietuvoje man dar neteko matyti, gal ir yra, tik sekti absoliučiai visą rinką yra pakankamai sudėtinga. Jeigu žinote, kur galima įsigyti, būtinai parašykite man. 😉 Vonios druską aš gavau dovanų iš draugės, gyvenančios UK, todėl savaime suprantama, ne visus priemones aspektus žinau, tačiau įspūdžius papasakoti norisi. 😊

"Kiekvieną daiktą noras nuspalvina, o turėjimas blukina."
M. Prustas



Produktas: HEATHCOTE & IVORY "Vintage and Co" jūros druska "Fabrics & Flowers"
Gamintojas: "Heathcote & Ivory" Ltd. Sukurta Anglijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pakuotės dizainas
Labiausiai nepatiko: kvapas dingsta vos susimaišęs su vandeniu
Kiekis: 30 g
Kaina*: kadangi priemonę gavau dovanų, tai tikrai negaliu pasakyti, kokio šios priemonės kaina. Mačiau, kad rinkinukas su šia druska kainuoja 10 Britanijos svarų
Kur galima įsigyti: Heathcote & Ivory 
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Vonios druska, pakvėpinta apelsinų žiedų natomis, suteikia odai minkštumo ir švelnumo.
Naudojimas: įberti į tekantį vandenį ir leisti ištirpti.


Aš ir anksčiau esu mačiusi Vintage & Co produktus ir mane visuomet labai žavėjo jų pakuotės: nerealiai puoštos ir raštais ir gėlėmis... Ir kai bene visos kompanijos pasidavė populiariąjam minimalizmui, Vintage kompanijos pakuotės išiko tokios pat ryškios, traukiančios žvilgsnį, žaismingos, mielos ir man asmeniškai labai artimos.

Šiuo atveju mes randame kartoninę dėžutė, kurios paviršius liečiant nėra tolygus - tokie įpakavimai man patinka labiausiai, ne tik džiugina akį, bet ir kai p jutiminė terapija - ramina ir džiugina liečiant. Pakuotės kartonas puoštas augalinaiais ir geometriniais, spalvotais motyvais. Viduje dėžutės yra paprastas plastikinis maišelis su druska.

Kvapas.  Kaip nerealiai kvepia vonios druska pakuotėje.... toooks skanus gėlinis aromatas ir toooks intensyvus, kad galvojau viskas, va šita druska tikrai stipriai kvepės vonioje. Tačiau aš nusivyliau, kai susimaišęs su vandeniu kvapas beveik visiškai dingsta.

Konsistencija. Vonios druska nedažyta jokia spalva: ji balta, tokia, kokią esame įpratę matyti savo virtuvėje.


Sudėtis: sudėtinių dalių ant pakuotės nėra, o ir internete jų rasti nepavyko. Spėju, kad mano mažytė jūros druskos pakuotė gyveno mažų produktų rinkinyje


Poveikis. Vonios druską, tiksliau visą jos pakelį pilame į vonią - nedidelis kiekis skirtas vienam kartui. Druska ištirpsta vandenyje, ir kadangi yra nedažyta jokiomis dažmomosiomis priemonėmis, tai vonios vanduo lieka visiškai tokios pat spalvos, kaip ir be nieko. 

Kaip jau minėjau, man pats didžiausias nusivylimas yra kvapas - aš labai norėjau tikėti, jog jis bus stiprus ir intensyvus, kad va šitas tai jau tikrai nenuslops. Tačiau nuslopo ir praktiškai taip, kad nebesijautė vonios kambaryje.

Man labai gaila, kad negalėjau patyrinėti sudėtinių dalių, tačiau pažinodama savo draugę, aš manau, jog čia superinė kosmetika: arba natūrali, arba organiška, arba ekologiška, arba gamintojas vengia kažkokių žalingų ingredientų, arba netestuojama ant gyvūnų arba viskas kartu? Net nežinau kaip yra iš tiesų, bet galbūt sekančiam gaminiui turėsiu pilnus ingredientus? 


Kalbant apie priemonės poveikį - vonios druska man padeda atsipalaiduoti, atlaisvina įsitempusius raumenis, padaro odą švelnesnę ir minkštesnę. Žodžiu - daro tai, ką ir bene visos vonios druskos. Ir gaila dėl kvapo - visgi didžiausią įspūdį man gaminyje paliko širdžiai artimo dizaino pakuotė...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai