NEUTRAL muilas 0% parabenų, dažiklių, kvapiklių

Šiek tiek apie muilus ir šį kartą rinkausi tokį, kuris tiktų plauti rankutes ir mano mažyliui. Muilas, kuris sudėtyje neturi parabenų, dažiklių, kvapiklių. Muilas, kuris rekomenduojamas pulmonologų ir alergologų. Skamba gerai? Pasižiūrim, kaip gerai. 


Produktas: NEUTRAL muilas 0% parabenų, dažiklių, kvapiklių
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: nuprausti rankų, kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sudėtyje vengiama daugumos prausikliui nereikalingų medžiagų
Labiausiai nepatiko: nėra labai skalsus
Kaina*: 1,03 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur - prekybos centruose, kosmetikos parduotuvėse, vaistinėse ir kt.

Ką žada gamintojas: Neutral muilo sudėtyje nėra optinių šviesiklių, kvapiųjų ir dažomųjų medžiagų. Muilo gamybai naudojamos tik natūralios medžiagos, dėl šių savybių jis nedirgina odos ir nesukelia alerginės reakcijos.
- sudėtyje nėra kvapiųjų medžiagų ir kitų nereikalingų priemonių
- deklaruojama Danijos Astmos ir Alergijos asociacijos
Naudojimas: naudoti prausiant drėgną odą, vėliau kruopščiai nuskalauti vandeniu.

Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Glycerin, Sodium Lactate, Palm Kernel Acid, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate.

Mano nuomonė. Muilo pakuotė popierinė, visiškai tokia pat, kaip ir daugumos Neutral kompanijos gaminių: baltas fonas, kuriame naudojami melsvi intarpai. Minimalu, viskas gana paprasta, tačiau ne itin svarbu - vistiek pakuotę visuomet metame lauk. Muilo kvapas labai neutralus, priemonė bekvapė, putoja vidutinio smulkumo putomis.
Man patinka priemonės sudėtis, išvengta parabenų, dažiklių, kvapniųjų medžiagų, tačiau čia ne viskas - žiūrint į sudėtines dalis norisi pasidžiaugti, kad buvo pasirinkti saugesni variantai mūsų odai ir saugesni ingredientai. Taip, mes turime kelis, kur gali būti pavojingų priemaišų ir teoriškai sausinančių ingredientų yra, tačiau tai smulkmenos, lyginant su rinkoje esančiomis priemonėmis. Jei trumpai apie muilą - jis gerai prausia odą, ji jaučiasi švari, rankų nesausina. Tiesa, man pasirodė, kad jis gana greitai baigėsi - užteko apie mėnesį, kas gal ir visai normalu, tačiau kadangi prieš tai turėjome labai kietą (iš Camay), kuris buvo super skalsus, tai greitas susinaudojimas labai pasijuto ant šio muilo.
Tikrai neblogas variantas, lyginant su rinkoje esančiomis priemonėmis - aišku, vaiko kūnelio su tokia priemone tikrai neprausčiau, tačiau rankytes jau dabar beveik visuomet plaunamės su šituo muilu. 😊




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai