DOVE Advanced Hair Series "Regenerate Nourishment" plaukų priežiūros linija pažeistiems plaukams su raudonųjų dumblių kompleksu: šampūnas, kondicionierius, kaukė ir aliejinis serumas

Šį rudenį itin daug kalbėjome apie plaukų priežiūrą, nors paprastai tai temos, kurių šiek tiek privengiu. Matote, negaliu pasigirti gražiais plaukais ir genetika bei Motina Gamta čia padarė didžiausią įtaką. Tačiau kaip ten sakoma - jei įdėsi pakankamai darbo, šiokį tokį rezultatą gali turėti. Įdedu ir darbo, ir kartas nuo karto panaudoju geresnes priemones, tačiau nevengiu ir paprastų, mūsų parduotuvėse esančių linijų plaukams. Iš kosmetikos skyriuose parduodamų - Dove man tikriausiai viena geriausių, kuri nors ir nepadaro stebuklų ir plaukų stebuklingai nepagydo, tačiau suteikia plaukams gražios išvaizdos ir kartais to pakanka, tiesa? Šiandien šiek tiek pakalbėsime apie "Regenerate Nourish" liniją, skitą pažeistiems ir nualintiems plaukams

"Didžiausia netektis - laiko netektis."
Ž. de Biufonas



Produktas: DOVE Advanced Hair Series "Regenerate Nourishment" plaukų priežiūros linija pažeistiems plaukams su raudonųjų dumblių kompleksu: šampūnas, kondicionierius, kaukė ir aliejinis serumas
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: atkurti sveiką plaukų išvaizdą, puoselėti plaukus
Tinkamas tipas: pažeistiems ir nualintiems plaukams
Labiausiai patiko: sveikesnės išvaizdos plaukų efektas
Labiausiai nepatiko: sakyčiau sudėtinės dalys (tačiau didelių priekaištų dėl to nekeliu)
Tūris: šampūnas ir kondicionierius po 250 ml; kaukė - 200 ml; aliejukas - 50 ml
Kaina*: šampūnas ir kondicionierius po 6,25 EUR; kaukė - 6,95 EUR; aliejukas - apie 8 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose 
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas:
ŠAMPŪNAS: Pažeistiems ir nualintiems plaukams, skirtas sustiprinti plaukus ir atkurti sveiką jų išvaizdą. Regenerate Nourishment linijos produktai praturtinti specialiu raudonųjų dumblių ir Keratin Nutri kompleksu, skirtu puoselėti pažeistus, nualintus plaukus, kad jie būtų lygūs, stiprūs ir sveiki.
NAUDOJIMAS: paskirstykite ant šlapių plaukų, įtrinkite ir praskalaukite vandeniu.

KONDICIONIERIUS: Pažeistiems ir nualintiems plaukams. Regenerate Nourishment linijos produktai praturtinti specialiu raudonųjų dumblių ir Keratin Nutri kompleksu, skirtu puoselėti pažeistus, nualintus plaukus, kad jie būtų lygūs, stiprūs ir sveiki.
NAUDOJIMAS: paskirstykite ant šampūnu išplautų plaukų galiukų, švelniai pamasažuokite ir nuskalaukite.

KAUKĖ: Pažeistiems ir nualintiems plaukams, skirta sustiprinti nusilpusius ir gyvybingumą praradusius plaukus. Regenerate Nourishment linijos produktai praturtinti specialiu raudonųjų dumblių ir Keratin Nutri kompleksu, skirtu puoselėti pažeistus, nualintus plaukus, kad jie būtų lygūs, stiprūs ir sveiki.
NAUDOJIMAS: paslirstykite ant šampūnu išplautų šlapių plaukų galiukų. Palikite 5 minutes ir nuskalaukite. Naudokite kartą per savaitę, arba dažniau, atsižvelgdami į jūsų plaukų būklę.


Visą šią liniją vienija vienodo dizaino pakuotės: baltas pagrindas su raudonais intarpais. Šios serijos atskirų linijų yra berods keturios, ir visos skirtos skirtingoms plaukų problemoms. Visos pakuotės labai gražios, funkcionalios, kokybiškos ir patogios naudoti. Tačiau apie jas daugiau nesinori pasakoti - paveiksliukai kalba daugiau nei žodžiai, tiesa?

Kvapas. Lengvas, gaivus, malonus ir labai primena tradicinius plaukų priežiūros produktus, kokius turėjome kokiais 2000-aisiais. Kiek labiau skiriasi aliejuko kvapas, kuris turi saldumo, malonus, tačiau kažkokių asociacijų nekelia.

Konsistencija. Pradėkime nuo šampūno - man jis kiek tirštesnis nei standartiniai šampūnai, tačiau jei lyginsime su kitais Advanced Hair Series šampūnais, labai standartinės, perlamutrinės konsistencijos. Kondicionierius kreminis, vidutinio tirštumo, o va kaukė man pasirodė per lengvos konsistencijos. Aliejukas šiuo atveju labai taikliai užvadintas aliejiniu serumu mat yra kiek skystesnis nei įprastas aliejus. 


Sudėtis:
ŠAMPŪNO: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycol Distearate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Acrylates/ Beheneth-25 Methacrylate copolymer, Amodiethicone, C10-40 Isoalkylamidopropylethyldimonium Ethosulfate, Carrageenan, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, Cocamide MEA, Dimethicone, Dimethiconol, Dimethyl Palmitamine, Dipropylene Glycol, Disodium EDTA, Gluconolactone, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Keratin, Laureth-23, Laureth-4, Methylarachidic Acid, Mica, Parfum, PEG-4, PEG-45M, Phenoxyethanol, Poloxamer 407, PPG-12, Propylene Glycol, Silica, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium  Sulfate, Styrene/ Acrylates copolymer, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, TEA-Sulfate, Trehalose, Trideceth-12, Xanthan Gum, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, CI 77891.

KONDICIONIERIAUS: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glycerin, Amodimethicone, Behentrimonium Chloride, C10-40 Isoalkylamidopropylethyldimonium Ethosulfate, Carrageenan, Cetrimonium Chloride, Dipropylene Glycol, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, Gluconolactone, Hydrolyzed Keratin, Lactic Acid, Methylarachidic Acid, Parfum, PEG-7 Propylene Ether, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Trehalose, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool.

KAUKĖ: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Behentrimonium Chloride, Lactic Acid, Glycerin, Amodimethicone, Butylene Glycol, C10-40 Isoalkylamidopropylethyldimonium Ethosulfate, Carrageenan, Cetrimonium Chloride, Dipropylene Glycol, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, Gluconolactone, Hydrolyzed Keratin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Methylarachidic Acid, Paraffinum Liquidum, Parfum, PEG-150 Distearate, PEG-180M, PEG-7 Propylheptyl Ether, Petrolatum, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Silica, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Trehalose, Buthylphenyl Methylpropional, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool.

ALIEJUKAS: Cyclopentasiloxane, Paraffinum Liquidum, Dimethiconol, Amodimethicone, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum, Phenyl Trimethicone, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.


Poveikis. Šampūnas gerai suputoja ir lengvai išplauna plaukus ir daugiau iš šampūno aš retai tikiuosi, o šiuo atveju nesitikėjau visiškai nieko. Tačiau jis turi ir lengvą švelninantį plaukus efektą. Šios linijos šį kartą nesinori vertinti po vieną produktą - aš juos naudojau vienu kartu, todėl ir apie efektą būtų sąžininga kalbėti veikiant kompleksiškai.

Nors visai nesidžiaugiu priemonių sudėtimi, tačiau šiuo atveju labai nepeiksiu. Dažnai geros, natūralios sudėties produktai man neteikia norimo efekto, būna, kad sudėtyje silikonų ir visokių raudonų, geltonų ingredientų pilna, bet poveikio nėra! Tai ši linija man veikia - ji suteikia plaukams purumo, spindesio, švelnumo, padeda jiems nesivelti ir suteikia apimties. Bendrai plaukai tikrai atrodo sveikiau ir geriau, jaučiasi maloniai lengvi, purūs... Tad šiuo atveju užsimerkiu prieš sudėtines dalis ir sakau, kad linija puikiai veikia kai norisi sveikesnia atrodančių plaukų, tačiau tikėti, kad tokis sudėties produktas pagydys pažeistus plaukus, būtų neteisinga ir naivoka.

Atskirai dar norisi paminėti aliejuką - lengvas serumas suglotnina ir padeda suvaldyti plaukus, suteikia spindesio. Sakyčiau daugmaž tai, ką daro visi aliejai, kurių sudėtyje vyrauja silikonai. Man jis patinka mažiausiai iš visos šios linijos - daug geresnis ir man labiau patikęs Dove Dry Oil aliejukas su makadamijomis, tad jį ir rekomenduočiau.

Ir tikriausiai jau kartojuosi  - linija gera, kai norisi vizualiai gražios išvaizdos, purių ir sveikiau atrodančių plaukų. Reikia būtinai turėti galvoje, kad efektas tik išorinis ir plaukams neteiks nei gydomojo, nei ilgalaikio poveikio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai