GARNIER Skin Naturals "Pure Active" Intensive 3in1 - trys viename: prausiklis, šveitiklis, kaukė su juodąja anglimi

Aš jau nežinau kiek kartų bandžiau rašyti šį įrašą, kiek kartų perfotografavau nuotraukas keičiantis sezonams ir kiek kartų man netikdavo ar nepatikdavo rezultatas, kiek kartų nesudėliodavau minčių ir tiesiog atidėdavau įrašą į šoną. Kol galiausiai, besibaigiant metams noriu parašyti savo nuomonę, kad ir su vasaros pabaigoms nuotraukomis, parodyti ir viską papasakoti tiek, kiek leidžia mano žinios. Tikriausiai apžvalgos ir testavimai užsitęsė vien dėl to, jog tai visiškai ne mano odos tipo produktas, nors kartas nuo karto jį panaudoju ir vis užtepu vyrui, kurio odai priemonė visai tinka. Ką gi, pasižiūrime ką gi mums duoda tas anglimi praturtintas prausiklis, šveitiklis ir kaukė.

"Mada praeina, stilius išlieka."
C. Chanel


Produktas: GARNIER Skin Naturals "Pure Active" Intensive 3in1 - trys viename: prausiklis, šveitiklis, kaukė su juodąja anglimi
Gamintojas: "Garnier-Loreal". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: išvalyti odą iki giliųjų sluoksnių, šalinti inštirus, suteikti matinį efektą
Tinkamas tipas: į inkštirus linkusiai, problematiškai, riebiai odai
Labiausiai patiko: valo odos paviršių
Labiausiai nepatiko: lipni, sunkiai nusiplaunanti konsistencija
Tūris: 150 ml
Kaina*: 7,13 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Maxima, pigu.lt, Drogas ir kt.
Įvertinimas: 2-2,5/5

Ką žada gamintojas: Ar šis daugiafunkcis veido prausiklis su aktyvintąja juodąja anglimi tau tinka? Taip, jei tavo oda linkusi į inkštirus ir tu ieškai priemonės jiems įveikti!

Šią priemonę galima naudoti 3 būdais, pastebimai sumažinančiais inkštirus ir padedančiais išvengti jų atsinaujinimo*.

3 naudojimo būdai:
1. Kaip veido prausiklis: veikliąja antibakterine medžiaga - salicilo rūgštimi, papildytas prausiklis giliai valo odą, pašalina odos nešvarumus. 
Pirštų galiukais švelniais sukamaisiais judesiais tepk riešuto dydžio priemonės kiekį ant veido odos. Netepk lūpų ir akių srities. Švelniai pamasažuok ir nuplauk.
Galima naudoti kasdien, ryte arba vakare.

2. Kaip veido šveitiklis: ši priemonė papildyta natūraliomis šveičiamosiomis dalelėmis išvalo poras ir pastebimai sumažina atsparių inkštirų kiekį. 
Tepk nuvalytą veido odą ir 1–2 min. pamasažuok švelniais sukamaisiais judesiais. Galima naudoti 1–2 kartus per savaitę.

3. Kaip veido kaukė: intensyviai nešvarumus sutraukiančia juodąja anglimi ir mėlynių ekstraktu papildyta priemonė, naudojama kaip kaukė, sugeria odos nešvarumus, suteikia odai matinį efektą ir skaistina odos paviršių.
Tepk ant nuvalytos veido odos. Netepk akių ir lūpų srities. Palik kaukę veikti 5 min., tada nuplauk drungnu vandeniu. Naudok 1–2 kartus per savaitę.

Triguba galia kovoti su inkštirais!
* Matomi rezultatai išlieka 2 savaites priemonės panaudojus 4 savaites.


Pirmiausia kaip visuomet pasakojimą pradėsiu nuo priemonės pakuotės. Juodo plastiko tūbelė su mėlynu atidengiamu kamšeliu apačioje patogi naudoti ir dozuoti produktą. Priemonės tūbelės dizainas užrašų, spalvinių intarpų gausoje manyčiau labiau orientuota į jauną pirkėją.

Kvapas. Gaivus, kosmetinis, truputį saldus. Tikriausiai geriausiai apibūdinsiu tiesiog gaiviu kosmetiniu aromatu.

Konsistencija. Juoda priemonė su grūdeliais. Atrodo kaip ir viskas aišku, bet... priemonės konsistencija yra mane labiausiai erzinantis dalykas - ji lipni, ji kažkokia sunki, klampi ir labai sunkiai nusiplauna ne tik nuo veido, bet ir nuo rankų, tepa kriauklę ir viską prie ko prisiliečia. Ne pats maloniausias jausmas po to viską valinėti...


Sudėtis: Aqua, Kaolin, Glycerin, Butylene Glycol, Zea Mays Starch/ Corn Starch, Decyl Glucoside, CI 77499/ Iron Oxides, Perlite, Sodium Laureth Sulfate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Carrsgreenan, Charcoal Powder, Citric Acid, Phenoxyethanol, Polyglycerin-10, Polyglyceryl-10 Myristate, Polyglyceryl-10 Stearate, Propylene Glycol, Pumice, Salicylic Acid, Sodium Dehydroacetate, Sodium Hydroxide, Sorbitol, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Xanthan Gum, Zinc Gluconate, Parfum.


Poveikis. Šitą daugiafunkcinę priemonę aš išbandžiau labai įvairiais būdais: tais atvejais, kai jaučiau, kad veido oda kemšasi ir visur toks jausmas, kad kalsis spuogai, pakanka nusiprausti prausikliu ir jie kažkodėl tikrai neprasikala, viršutinis odos sluoksnis pasivalo ir jaučiasi gaivesnis bei skaistesnis. Tais atvejais nuprausdama dar ir pamasažuoju odą, tad gaunasi du viename: prausimas ir šveitimas. 

Na, o kai matau ant nosytės daugiau inkštirų ir pasikimšimų, tepuosi tik ant nosies arba T-zonoje kaip kaukę ir pasiekiu lygiai tokį pat rezultatą. Aš tikrai negaliu pasakyti, kad valymas yra giluminis ar kažką ištraukia iš gilesnių sluoksnių. Man atrodo tiesiog lengvai pavalo odos paviršių, nuima riebaliuką ir ačiū Dievui - nesausina odos.


Tačiau produktas tikrai nėra skirtas mano veido odai - man jis per stiprus naudoti porą kartų savaitėje, jau nekalbu apie kasdienį jos naudojimą. 1-3 kartus mėnesio eigoje juo vis pasinaudoju, bet puikiai suvokiu, kad tai priemonė skirta visai ne man.

Užtat šį produktą, kaip kaukę išbandė mano vyras. Jo oda riebi, tad matinis efektas, viršutinio sluoksnio pavalymas jam visai tiko. Priemonė toli gražu nėra panacėja - didžiąją dalį inkštirų taip ir palieka odoje, todėl net neįsivaizduoju, kaip čia gali būti giliai valantis produktas? Tikriausiai tam ir sunaudosime priemonės likučius - didžiąją dalį vyrui ir kartas nuo karto mano odai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Nesuprantu gal ko bet po kaukės nuplovimo lieka juodi porose taskeliai...uzteko vieno karto🙈

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oho! Man tai viskas nusiplauna.
      Tačiau aš šios priemonės nerekomenduočiau ir nemanau, kad dar kada nors susigundyčiau įsigyti. Per grubi odai.

      Panaikinti

Rašyti komentarą