2018/12 Gruodžio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Tom Ford, The Body Shop, Salerm ir kt.

Paskutinė metų diena. Paskutinė mėnesio diena, ir nepaisant to, kad šiandien šventės išvakarės, noriu jums parodyti savo šio mėnesio pirkinius ir naujienas. Koks buvo šis mėnuo? Pašėlęs, permainingas ir pralėkė, it kelios dienos. Šventinis maratonas, kurio didžiąją dalį pragulėjau lovoje, nė lašelio alkoholio mėnuo (kuo visai džiaugiuosi), šventinis džiugesys ir dovanos, kurios šiemet visai nebuvo skirtos grožiui. Naujienų atžvilgiu, jų vėlgi nėra itin daug, tačiau kiekviena jų džiaugiuosi. Apskritai džiaugiuosi, jog perku vis mažiau ir mažiau kosmetikos, apgalvoju kiekvieną pirkinį. Rašant blogą gaunu iš tiesų nemažai kosmetikos, kur dar nusipirkta ir artimųjų dovanota. Galiausiai atsiduri tokioje pozicijoje, kad jos pilna visur, bet tokių kiekių visai nereikia, tiesa? Tad ir pirkti pradedu mažiau, dažniau naudoju tai ką turiu ir džiaugiuosi lengvumo jausmu. Juk žinote, kaip sunku kvėpuoti prikrautose namuose, kaip sunku rasti norimą drabužį pilnoje spintoje, ir kosmetikos priemonę pilnuose stalčiuose. Tad Naujų metų proga linkiu ir jums, gerai apgalvoti savo sprendimus, pradedant nuo tokių mažų, kaip pirkiniai - kam reikia šampūno buteliuko, kai vonioje jau stovi keli, ar tikrai reikia 15-to hailaiterio, kai vieno pakanka keliems metams..?

"Baisiausias netikėjimas yra netikėjimas savimi."
Tomas Karlailis


Kūnui: vonios priemonės

1. TREETS TRADITIONS "Relaxing Chakra's" vonios bombos, 3 vnt.
Va ko jau ko, o vonios priemonių vis mažoka. Rudenį buvau prisipirkusi vonios druskų kurių didžiąją dalį jau esu baigusi. Tačiau labiausiai pasiilgau vonios burbulų, šnypščiančių ir putojančių vonios burbulų. Pasileidusi į internetinę medžioklę suradau šiuos, niekad nematytus ir negirdėtus, tad paėmiau pabandymui vieną iš kelių siūlomų aromatų.
Eurovaistinė, 9,99 Eur (mokėjau 6,99 Eur)

2. ALKMENE vonios priemonė šaltuoju metų laiku, 125 ml
Visai smagus reikalas peršalus. Ankstesniais metais tokias vonias darydavausi sumaišiusi eterinius aliejus su jūros druska, dar anksčiau esu plikiusi ir mirkiusi natūralias žoleles vonioje. Šita turėtų padėti sušalus ir peršalus.
Eurovaistinė, 9,97 Eur (mokėjau 6,98 Eur)

3. SEBAMED Baby vonios putos kūdikiams, 200 ml
Na ir žinoma, kaip be priemonės mažyliui? Mes su vyru dalinamės tomis pačiomis druskomis, putomis ir burbulais, o va vaikas yra visai kas kita - jam reikia sveikesnių ir saugesnių produktų. Tad  šiam kartui kūdikiams skirtos putos.
Eurovaistinė, 7,39 Eur (mokėjau 4,80 Eur)

Vaikiška kosmetika

4. TOPFER šampūnas ir prausiklis kūdikiams ir vaikams su ekologiškomis sėlenomis, 200 ml
Eurovaistinė, 7,99 EUR
5. TOPFER šampūnas kūdikiams ir vaikams su ekologiškomis sėlenomis ir medetkomis, 200 ml
Eurovaistinė, 7,99 Eur
6. TOPFER kūno pienelis kūdikiams ir vaikams, 200 ml
Eurovaistinė, 8,89 Eur

Na ir žinoma, kaip be arsenalo vaikiškos kosmetikos. Šį kart bandysime Topfer priemones, kurios jau senai mane domina, tačiau vis nenusiperku ir renkuosi saugius ir patikrintus variantus. Kūno prausiklį, kurį mėgstame mažyliui jau esam atradę, tačiau jau kuris laikas vis išparduota, tad tikriausiai reiktų susirasti dar vieną mėgiamą? O va šampūno niekaip neišeina atrasti tokio, kuris tobulai veiktų ir kaina mane tenkintų. Ieškom toliau.

Veidui

7. BELKOSMEX "Hialurons" veido tonikas, 150 ml
Tonikas su hialuronu sudomino. Ir nors nesu tikrai dėl kompanijos pavadinimo, tačiau išbandysiu.
ČIA, 3,39 Eur

8. WELEDA Calendula Baby Wind - und - Wetterbalsam apsauginis kremas nuo vėjo ir šalčio su medetkomis, 30 ml
Atėjo dar vienas šaltasis sezonas, kuriam įsibėgėjant pastebėjau pašalusius ir pasausėjusius, vėjo nugarintus vaiko skruostus. Bandžiau tiesiog tepti riebesniu kremu, bet nelabai ir pagelbėjo odai apsaugoti. Suskubau vėl nuspirkti apsauginio kremo, kurį sėkmingai naudojame jau ne pirma savaitė.
Eurovaistinė, 8,69 Eue

9. KILIG "Young is a feeling!" stangrinamasis paakių kremas, 15 ml
Labai norėjau išbandyti kažką iš naujo atnaujintos Kilig, tačiau kaip jau minėjau įžangoje, stengiuosi gyventi protingiau, ir kol vonioje turėjau krūvas kitų priemonių, vis nepirkau. Proga pasitaikė besibaiginėjant mano veido kremui. Įdomu, ar šis bus gabus stangrinti odą?
Eurokos, 11,49 EUR (mokėjau 9,19 Eur)

10. ALDO VANDINI Thermo veido kaukė su kanapių sėklų aliejumi, 2 x 7,5 ml
Gavau dovanų iš Eurokos su pastaruoju savo pirkiniu. Esu bandžiusi drėkinančią tokios kaukės versiją ir man labai patiko!
Eurokos, 2,29 Eur

Kvepalai

11. TOM FORD "Black Orchid" parfumuotas vanduo, 50 ml
Labai norėjau ir jau senai svajojau apie šį aromatą, laukiau nuolaidos, kažkokio ženklo ar tiesiog tinkamos progos jam įsigyti ir sulaukiau - Eurokos buvo taikoma didelė nuolaida, tad neatsispyriau ir įsigijau. Sau, dovanų.
Eurokos, 99,00 Eur (mokėjau apie 68 Eur)


12. THE BODY SHOP rinkinys kūnui:
    - Mango kūno jogurtas, 198 g
    - Mango kūno šveitiklis, 250 ml
    - Vanilla Mashmallow vonios bomba, 50 g
    - Mango dušo želė, 250 ml
    - šveičiamosios pirštinės kūnui

Vienintelė kosmetinė dovana, kurią gavau šiais metais švenčių proga. Vyras tiki kad ši kompanija yra mano mylimiausia. Kažkada iš tiesų buvo, tačiau jau senai jos vieną užėmė net ne viena lygiai taip pat mėgiama ir mylima. Nepaisant to, kvapai labai malonūs ir nekantrauju viską įsileisti į vonią.

L'Oreal naujienos

13. L'OREAL PARIS Colorista Hair Makeup Shimmer - spindintis vienos dienos plaukų makiažas - plaukų dažai: blondinėms #PinkGold, 30 ml

Jau išbandžiau, jau papasakojau jums, tad viską galite paskaityti paspaudę ant pavadinimo. O L'Oreal kompanijai dėkoju už šventines priemones Naujųjų sutiktuvėms.

Vitrina PRO naujienos

15. SALERM Hi-Repair plaukų kaukė, 250 ml           
16. SALERM Hi-Repair plaukų šampūnas, 250 ml

Labai džiaugiuosi jau pradėjusi bandyti Vitrina PRO šampūną ir kaukę pažeistiems plaukams. Jau netrukus papasakosiu jums apie šias naujienas plaukams.

Maybelline naujienos

22. MAYBELLINE Snapscara juodas blakstienų tušas, 9,5 ml

Na ir galiausiai, pilnas lagaminėlis spalvotos kosmetikos gėrybių iš Maybelline. Nieko iš šių dar nesu bandžiusi tad niežti pirštukai kuo greičiau rasti laiko su viskuo pažaisti.
-----------------------------------------------------------------------
Viskas, tokios buvo mano paskutinės šio mėnesio naujienos ir pirkiniai. Linksmų jums Naujųjų metų sutiktuvių! Susimatysime jau ateinančiais metais!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai