MAYBELLINE Snapscara blakstienų tušas "01 Pitch Black"

Šiandien liga pakirto ir mano vyrą, o kai namie serga du - abu apšokinėti reikia šiek tiek paplušėti... Jau noriu į darbą, tik prieš tai ruošiuosi dar vienai operacijai ir po jos, kurią atidėliojau metų metais, o po jos - iš karto į dirbančiųjų gretas. Kažkaip jaučiuosi užsisėdėjusi namuose ir kai viskas sukasi tik apie vaiko ir vyro reikmes, jų potyrius, o mano gyvenimas susideda iš maisto gaminimo, kalno skalbinių ir buities darbų... Toli gražu ne apie tokį gyvenimą svajojau... tiek kad, šiuo metu namie viskas visuomet būna padaryta, paduota ir sutvarkyta, o kas bus kai išeisiu vėl dirbti? Regis teks visiems išmokti kažką pasidaryti patiems...

Šiandien noriu papasakoti ir parodyti jums paskutinę tendencijų dalį, apimančią visas madingas kepures, skrybėlaites ir galvos apdangalus, tačiau prieš šį įrašą dar būtinai noriu pakalbėti apie Maybelline blakstienų tušą, žadantį būti itin lengvai nusivalančiu, tačiau išliekančiu visą dieną. Lengvai nusivalantis tušas yra mano svajonė po kiekvienos sunkesnės dienos, tad pasižiūrime, kaip šitas man pasiteisino.

"Žmonių kilnumas - tai geras jų charakterio bruožas."
Demokritas



Produktas: MAYBELLINE Snapscara blakstienų tušas "01 Pitch Black"
Gamintojas: "Gemey - Maybelline". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin lengvai nusivalo be didesnių pastangų
Labiausiai nepatiko: trūksta tankinimo ir apimties
Tūris: 9,5 ml
Kaina*: 8,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos ir kt.
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Tai nepaprastas blakstienų tušas – tai SNAPSCARA! Su lenktu šepetėliu ir formule be vaško šis blakstienų tušas užtepamas akimirksniu. Formulė be vaško užtikrina sodriausią pigmentų prisotintą spalvą be jokių gumulėlių, byrėjimo ar netvarkos. Išsirinkite iš Deja Blue bei Black Cherry atspalvių ir džiaukitės išraiškingomis, sodriomis, žvilgsnius traukiančiomis blakstienomis. Belieka mėgautis lengvai ir greitai sukuriama glotnia apimtimi, išliekančia visą dieną, o šiltu vandeniu ir paprasčiausios vatos gabalėliu blakstienų tušas nusivalo akimirksniu. Jokio odos tempimo, byrėjimo, raudonumo ar pajuodusių meškėno akių.

Naudojimas: Užtepkite šio byrėjimui atsparaus blakstienų tušo, pradėdama nuo išorinių ir judėdama link vidinių blakstienų. Lėtai perbraukite lengvai slystančiu šepetėliu nuo šaknų iki galiukų. Tepdama keletą sluoksnių, neleiskite ankstesniajam išdžiūti. Rezultatas – apimtis be gumulėlių akimirksniu.


Kvadratinė tušo pakuotė kaip ir standartinės išvaizdos, tačiau mane labai žavi ir patinka tas skaidrus plastiko kraštelis aplink kraštines. Iš tiesų paprasčiausias plastikas, tačiau yra itin kokybiškas ir atrodo kaip stiklas. Tokia smulkmena regis labai paprasta, tačiau žavi ir suteikia pakuotei išskirtinės išvaizdos.

Blakstienų tušo šepetėlis standartinis, nailoninių šerelių. Lenktos, blakstienų liniją primenančios formos ir siaurėjantis, tiksliau trumpesniais šereliais link šepetėlio galiuko. Atrodo labai patogus ir jau iš šepetėlio aišku, kad pagrindinė tušo atliekama funkcija turėtų būti riečiamasis efektas.

Kvapas nėra kažkuo išskirtinis. Gamintojas nenaudoja kvapiųjų medžiagų, tad kvepia sakyčiau kaip ir dauguma šiandieninių modernių blakstienų tušų.

Konsistencija. Tik atsidarius man buvo šiek tiek per skysta. Čia tas atvejis, kai tušo dažymas ir konsistencija pagerėja jam pastovėjus. Maždaug po poros mėnesių konsistencija minimaliai patirštėjo ir tušas tapo labai smagus dažytis - nei per tirštas, nei per skystas.


Sudėtis: AQUASTYRENE/ ACRYLATES/ AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMERBUTYROSPERMUM PARKII BUTTER/ SHEA BUTTERPROPYLENE GLYCOLGLYCERYL STEARATEDIMETHICONEPOLYBUTENEPEG-100 STEARATEBEHENYL ALCOHOLSORBITOL/ SEBACIC ACID COPOLYMER BEHENATEDIVINYLDIMETHICONE/ DIMETHICONE COPOLYMERGLYCERYL STEARATE CITRATEDISODIUM ETHYLENE DICOCAMIDE PEG-15 DISULFATEPHENOXYETHANOLCAPRYLYL GLYCOLGLYCERYL DIBEHENATEGLYCERINAMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATEDIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMERSILICABUTYLENE GLYCOLPOTASSIUM SORBATETRIBEHENINXANTHAN GUMDIMETHICONOLTOCOPHERYL ACETATESODIUM LAURETH SULFATEGLYCERYL BEHENATEBHTETHYLHEXYLGLYCERINDISODIUM EDTAC12-13 PARETH-23C12-13 PARETH-3TETRASODIUM EDTAMETHICONETOCOPHEROLCITRIC ACID.
MAY CONTAINCI 77491, CI 77492, CI 77499 /IRON OXIDESCI 77007 / ULTRAMARINESCI 75470 /CARMINECI 77891 /TITANIUM DIOXIDECI 77288 /CHROMIUM OXIDE GREENSCI 42090 /BLUE 1 LAKECI 19140 /YELLOW 5 LAKECI 16035 /RED 40MICA, CI 77742 /MANGANESE VIOLET, CI 77510 /FERRIC FERROCYANIDE


Poveikis. Kaip ir dauguma blakstienų tušų, šis lengvai dengiasi ant blakstienų, tačiau jau pirmieji potėpiai davė suprasti, kad tai tušas, kuris labiau skirtas kasdienai ir neturintis jokios dramos. Nepriklausomai nuo padengtų sluoksnių, tušas geba pakelti blakstienas nuo šaknų (lengvai pariesti) ir suteikti joms ryškumo, t.y. padažyti juodai. Smagu, kad tušo konsistencija gera, jis gali vos vos pailginti blakstienas, tačiau su apimtimi čia tikra problema - taip, ,jis nesulipina blakstienų, tačiau ir norimos didesnės apimties čia nereiktų tikėtis, net jei sluoksniuojate kelis tušo sluoksnius. Nuotraukoje tikrai ne vienas blakstienų tušo sluoksnis - ir tik natūralus efektas.

Galbūt tušas iš tiesų geriausias dieniniam įvaizdžiui (nors man tai ir dieną norisi truputį daugiau dramos), ta daug geriau tiks mėgstančioms natūralų rezultatą. Taip pat manau puikiai tiktų ir patiktų merginoms su tiesiomis blakstienomis, kurioms sunku jas pakelti. Bei žinoma, toms, kurioms reikia šiek tiek ilgio ir visai nepageidauja turėti dramos ar daugiau apimties.


Nors efektas man nėra labai jau arti širdies ir man oij kaip trūksta to ryškumo ir apimties, tačiau išsijuosusi giriu tušą dėl kitų aspektų. Mane erzina vakarai, praleisti vonioje norint kaip nors nusivalyti tušą, todėl visiškai atsisakiau vandeniui atsparių ir jų vis privengiu... Šitą tušą galima nuvalyti tiesiog kiek šiltesniu nei drungnas vandeniu ir be jokių valymo priemonių! Nepaisant to, ant mano akių tušas geba išlikti per visą dieną, nenutepliodamas odos aplink akis, netrupėdamas, nepalikdamas įspaudų ar neaiškių gumulėlių. Ir nors efektui turiu šiokių tokių priekaištų, tačiau negaliu nepasidžiaugti, kad pagaliau vakarais nereikia n laiko, siekian pilnai nuvalyti blakstienas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Atsakymai
    1. Operuosiu anginą, būtina, o tai beveik visus metus man angina :( Na ir gydytoja baigia prikalbėti, kad būtina susitvarkyti nosies pertvarą :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą