MISSGUIDED Splash. Peace, love & polish. nagų lakas "Misschievous"

Ech, ir vėl dingau kelioms dienoms... Iš tiesų, savaitgalį susirgo mano mažylis ir tokiais atvejais vėl pasijaučiu kaip mažo kūdikėlio mama - reikia ant rankų, reikia būti šalia... Iš tiesų tai šiandien pasiūlė vežti ir į ligoninę, bet matau, kad mažyliui nėra labai prastai ir kol kas jos tikrai nereikia. Tiek kad, jei dingsiu iš eterio, vadinasi abu būsime paguldyti į skyrių... Ech, labai normalu, kad pirmuosius metus tų ligų pasitaiko - mažas imunitetas auga ir vystosi, taikosi prie gyvenimo sąlygų. Keisčiau būtų jei nesirgtų visiškai. O ir šiuo sirgimu, beveik visą grupę išguldė tas pats virusas, tad per daug nesijaudinu - ne pasaulio pabaiga. Sustiprės, pasveiks ir vėl laimingi šuoliuosim į darželio grupę...

Grįžtant prie blogeriškų reikalų, šį kart visai noriu pakalbėti apie nagus ir pavasarį. Bandau visais būdais prisišaukti pavasarinę nuotaiką su kiek ryškesniais nagų lakais ir šviesesniais makiažais, tačiau regis pavasaris niekur neskuba. Šį kart nagus lakavausi su kiek intensyvesniu Missguided raudonu nagų laku ir noriu jums šiek tiek plačiau papasakoti apie viską. Tikriausiai sekantį kartą reikia dar drąsiau, kad tik tas pavasaris greičiau ateitų...

"Sunku padaryti kvailystę, kurios sėkmingai nebūtų padaręs jau kas nors kitas."
Vilhelmas Švėbelis



Produktas: MISSGUIDED Splash. Peace, love & polish. nagų lakas "Misschievous"
Gamintojas: "Missguided". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera, intensyvi pigmentacija
Labiausiai nepatiko: ilgokai džiūva
Tūris: 13 ml
Kaina*: £ 5,00 arba 5,85 EUR
Kur galima įsigyti: Lietuvoje neprekiaujama. Įsigyti galima www.missguided.co.uk; galima rasti ir ebay bei amazon parduotuvėse
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: gamintojo aprašymo ant pakuotės nėra

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, N-Butyl Alcohol, Styrene Acrylates Copolymer, Silica, Benzophenone-1, Polyvinyl Butyral.
May contain: FD&C Yellow 5 Al Lake, Red 6 Lake, Titanium Dioxide.


Poveikis. Esu bandžiusi kelis Missguided produktus ir visuomet labai džiaugiuosi pakuotės dizainais. Šis nagų lakas priklauso "Peace Love" kolekcijai, tad ant buteliuko matome širdelę, kurios viduje išraitytas nėrinių ir gėlių raštas. Paprasta, gana minimaliai puošta, tačiau išskirtinai įdomu. Nagų lako šepetėlis vidutinio ilgio, tačiau siauras, tad tenka kelis kartus braukti per nagą, norint jį tolygiai ir dailiai paskirstyti.

Apskritai, nagų lako formulė man nepasirodė tobuliausia, ką esu bandžiusi - dengiasi vidutiniškai, pasklaidyti reikia, tačiau tinkamai paskirsčius dryžių ar nago nelygumų nesukuria. Tokia vidutiniška formulė, užtat pigmentacija džiuginanti - pakanka vos vieno sluoksnio, kad išgauti tobulo intensyvumo pigmentaciją (nors iš įpročio vis dengiu porą). 

"Misschievous" atspalvis šiek tiek pavasariškesnis raudonas atspalvis. Tikriausiai tiksliausiai būtų jį apibūdinti raudonu su rožine ir vos vos oranžinės spalvos. Toks visiškai visų sezonų lakas, labiau klasikinio atspalvio (nors žiemos metu man norėjosi labiau sodresnių raudonų). Išdžiūvus lakas įgauna itin stipraus spindesio efektą be jokių viršutinių nagų lako sluoksnių.


Vienas iš šio lako trūkumų mano akimis yra ilgokas džiūvimas. Regis po minutės nagų paviršius tikrai išdžiūva, po poros galima drąsiai liesti, bet vidiniai sluoksniai dar nebūna pakankamai sustingę ir labai lengva įspausti bet ką, prie ko stipriau prisiliečiame... Tad nusilakavus šituo laku tenka labai saugotis prie ko lietiesi net kelias valandas, kol sluoksnis pilnai sustingsta.

Kalbant apie išlikimą, lakas pirmiausia praranda intensyvų spindesį 3 dieną po lakavimo, o 5 jau ima nusitrinti galiukai. Tačiau priešingai nei didžioji dalis mano turimų lakų jis nenutrupa ir nenuskilinėja! Tiesiog nusitrina visi galai, tad penktą dieną po lakavimo man norisi nusivalyti ir iš naujo persilakuoti nagus. 

Apskritai vertinant man šitas lakas pasirodė vidutinis - patiko spalva, patiko intensyvus spindesys ir jokio polinkio skilinėjimui bei trupėjimui. Tačiau erzino ilgas džiūvimo procesas. Tačiau nepaisant to, vertinu palankiai ir džiaugiuosi, kad galėjau bandyti ir išbandyti.





Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai