2019 pavasario - vasaros tendencijos: batai ir avalynė

 Pakalbėkime apie batus? Šiltasis sezonas nenumaldomai artėja, tik šį kart jūsų neklausiu, ar jau ruošiate pėdas atviram basučių sezonui. Šį kart noriu paklausti, ar ruošiate batus? Ar žinote, kas bus madinga pavasario ir vasaros metu? Ir žinoma, į kokius akcentus reiktų atkreipti dėmesį prieš renkantis avalynę ateinančiam sezonui.

ČIA
1. Iltin lengvi, plokščiapadžiai sandalai



2. Sandalai su gremėzdišku padu


3. Basutės su platforma


4. Įspiriamos basutės


5. Baleto įkvėpta avalynė


6. Trumpiaauliai aulinukai su sagtimis


7. Ilgaaulė avalynė


8. Kedai


9. Sportinio stiliaus įkvėpta avalynė


10. Kojinės, dėvimos su aukštakulniais


11. Originalios formos kulnas


12. Plonas žemas kulniukas (kitten)


13. Avalynė su smailėjančia nosimi


14. Juostelė per nykštį


15. Avalynė su kaspinėliu


16. Virvelės, dirželiai ir pynės


17. Avalynė su tinkleliu


18. Kutai


19. Plunksnos


20. Skaidri plastikinė avalynė


21. Avalynė, nusagstyta blizgučiais


22. Siuvinėta avalynė


23. Avalynė su gyvūnų raštų ir kailių imitacija


24. Avalynė su logotipais


25. SPALVOS: balta


26. SPALVOS: rožinė


27. SPALVOS: žydra


28. SPALVOS: oranžinė


29. SPALVOS: ryškiai geltona


30. SPALVOS: alyvinė


31. SPALVOS: mėtinė ar pastelinė žalsva


32. SPALVOS: metalo efekto sidabrinė


Kas svarbiausia 2019 pavasario - vasaros batų ir avalynės tendencijose?

Tekstūros, spalvos ir emocijos yra pagrindinės ir svarbiausios taisyklės ateinančiam sezonui. Šiemet avalynės tendencijose kaip niekad gausu spalvų, tačiau akcentuoti ir pirmenybę teikti reiktų '80 pastelinėms. Pirmiausia rekomenduojama atkreipti dėmesį į pastelinius - alyvinius, mėtinius, žydrus atspalvius. Tačiau derėtų nepamiršti ir jau gatvės madose spėjusius įsitvirtinti - baltus, sidabrinius ir geltonus - gerai, gal pastarieji du ne tokie stiprūs, tačiau balti batai jau senokai vyrauja bet kur, kur pažvelgsi.

Kalbant apie tekstūrą - tendencijos siūlo kaip niekad daug skirtingų detalių ir užbaigimų: plunksnos, siuvinėta avalynė, tinklelis, kutai, diržai, sagtys, blizgučiai... Beveik viskas, ką galima įsivaizduoti ir ko niekad neįsivaizdavai... Vis dar populiarios, nors jau nebe esminės plastikinių batų ir gyvūnų kailio/ odos tendencijos, gyvuojančios kelis pastaruosius sezonus.

Galiausiai tikriausiai kyla klausimas, kokio tipo avalynė bus madingiausia? Tendencijose šį sezoną skiriama mažai dėmesio avalynės tipui. Regis siūloma rinktis tarp urbanistinių sandalų su įvairiausiomis jo variacijomis; smailianosėmis basutėmis, kurios super populiarios jau ir įprastose parduotuvėse bei laisvalaikio ar sportinio stiliaus įkvėptos avalynės. Pastaroji irgi nėra naujiena, tačiau vis dar labai populiarūs baisieji kedai ir įvairios avalynės variacijos su sportinio stiliaus atgarsiais. Tad smailianosė avalynė, plokščiapadės basutės arba baisieji kedai yra tie trys ryškiausi avalynės tipai, kuriuos akcentuoja šiltojo sezono tendencijos.

Kedai, plokščiapadės basutės ar smailianosiai? Spalvos? Kaip jūs vertinate šio šiltojo sezono tendencijas? Kas patinka labiausiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai