DOUGLAS Make Up Lip Liner - lūpų kontūro pieštukas "2 - Bois De Rose"

Bet kaip keista... šiek tiek, palaipsniui keičiu savo plaukų spalvą į natūralesnį man atspalvį ir vis stebiu, kaip greitai keičiasi ir mano kosmetikos atspalviai. Jei anksčiau visi rožiniai dažai lūpoms tiko be išimties, tai dabar turiu gerai pagalvoti kuo dažyti lūpas. Jei anksčiau galėdavau tik vos vos paryškinti antakius, nes kitaip atrodydavo juokingai; tai šiai dienai be baimės galiu naudoti ir ryškesnius dažus, ryškesnį kontūravimą ir kiek kitokias spalvas...

Šį kart noriu su jumis pasidalinti Douglas lūpų kontūro pieštuko apžvalga. Jį turiu jau senokai, tačiau kol buvau blondinė, jo spalva man netiko, tad ėmiau vengti. Nustebau, kai patamsinus plaukus padažiau lūpas atstumtuoju pieštuku ir suvokiau - oho, iš tiesų dabar atspalvis tinka! Šiame įraše atrinkau ir nuotraukas, tiek būnant šviesiaplauke, tiek prie dabartinės plaukų spalvos - patys pamatysite, kaip visgi ta pati priemonė atrodo visiškai skirtingai vos patamsinus plaukus...

"Apie save mes sprendžiame pagal savo idealus, apie kitus - pagal jų darbus."
Nikelsonas



Produktas: DOUGLAS Make Up Lip Liner - lūpų kontūro pieštukas "2 - Bois De Rose"
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: patogus ir gan ilgai išlieka
Labiausiai nepatiko: gali stipriai paryškinti pasausėjusią lūpų odą
Tūris: 4 g
Kaina*: 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Geriausias būda mėgautis tobula lūpų forma. Lūpų pieštukas ilgai išlieka, nesausina lūpų, tolygiai ir vienodai jas nudažo, neleidžia subėgti lūpų dažams ar blizgiui.
Lūpų pieštukai bet kuriam makiažo specialistui yra nepakeičiami, nes jų galimybės yra beveik neribotos:

Paryškinti lūpų spalvą: prieš tepdamos lūpų dažus apibrėžkite lūpas tokios pačios spalvos pieštuku.

- Neleisti nutekėti lūpų dažams: ties lūpų kampučiais, prieš tepdamos lūpų dažus užtepkite tokios pačios spalvos pieštuku.
- Suteikti lūpoms putlumo: apibrėžkite pieštuku lūpas šiek tiek virš natūralių jų linijų. Tuomet užtepkite lūpų dažus.
- Vizualiai sumažinti lūpas: ties išorine lūpų linija užtepkite kreminės pudros, o pieštuku apibrėžkite jas šiek tiek arčiau natūralios jų linijos. Tuomet užtepkite lūpų dažus.


Lūpų kontūro pieštuko pakuotė standartinė visiems drožiamiems pieštukams; medinis korpusas ir viduje suformuota priemonės širdelė. Lūpų pieštuko dizainui buvo pasirinkta juoda spalva su sidabriškos spalvos užrašais ir galiuku, turinčiu atspindėti priemonės atspalvį. Deja, pastebėčiau, kad atspindi netiksliai - galiukas atrodo labiau nude, kai spalva turi nemažai raudono atspalvio... Skaidrus kamštelis slepia priemonės galiuką, kurį aštriname tiesiog droždami pieštuką įprastu drožtuku.

Kvapas. Labiausiai jaučiasi tiesiog medienos korpuso kvapas, tuo tarpu patys dažai visiškai neutralaus kvapo, nesijaučia dažantis, neužsiuodžia kol yra ant odos. Priemonės sudėtyje nenaudojamos ir kvapiosios medžiagos, tad drąsiai galima vadinti tiesiog bekvape priemone.

Konsistencija kreminė ir dengiant ant rankų odos ji atrodo visai vidutinė, o va skirstant ant lūpų man norisi kad būtų ir minkštesnė ir drėgnesnė.


Sudėtis: Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Caprylic/ Capric Triglyceride, Copernicia Cerifera Cera, Stearyl Heptanoate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Euphorbia Cerifera Cera, Cera Microcristallina, Octyldodecanol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Sorbitan Palmitate, Hydrogenated Castor Oil, Hydrogenated Palm Glycerides, Cera Alba, Stearalkonium Hectorite, Lecithin, Propylene Carbonate, Disodium EDTA, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate
+/-: Mica, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850.


Poveikis. Kadangi turiu dažnai išsausėjusias lūpas, turiu pastebėti, kad man dažai ant lūpų atrodo sausesni, nei to norėčiau, tačiau tai nereiškia, kad dažai pernelyg sausi. Sakyčiau visiškai vidutiniškos konsistencijos. Stebėtina, tačiau nusibrėžiu kontūrą ir lūpas užpildau nepaprastai lengvai, be didesnio vargo - taigi pigmentacija labai gera.

"2 - Bois De Rose" atspalvis nude su nemažai raudono atspalvio. Tiesą pasakius, tik sudėjusi nuotraukas vieną prie kitos suvokiu, kad atspalvis visiškai skiriasi nuo to, kaip atrodo prie šviesių ir tamsių plaukų. Būnant šviesiaplauke šio pieštuko vengiau ir nenorėjau naudoti - jo raudonumas stipriai išryškėdavo, prie blyškios odos atrodė prastai. Tuo tarpu prie dabartinės plaukų spalvos jis atrodo puikiai ir paryškina, pagyvina mano odos spalvą. 


Turiu pastebėti, kad matinis pieštukas gali labai stipriai išryškinti visus lūpų pasausėjimus, odos pasisluoksniavimus ir bet kokius atplyšimus, tad jei norisi naudoti atspalvį vieną, be blizgesio ar dažų, lūpas reiktų nusišveisti ir paruošti. Na ir galiausiai išlikimas - tai nėra stebuklinga, visą dieną išliekanti priemonė, tačiau gana atspari. Man drąsiai išlaiko apie 6 valandas, o paskui jau norisi spalvą atnaujinti ir paryškinti.

Apskritai, susidėliojusi visus aspektus, pieštuką vertinu palankiai. Atspalvis gerai pigmentuotas, išlieka neblogai ir nepalieka pėdsakų ant taurių ar puodelių (jei leidžiama po pasidažymo spalvai nusistovėti), nusitrina gražiai ir kainuoja sakyčiau visai normaliai. Ne stebuklas, dėl kurio alpčiau, tačiau patiko ir esu pilnai patenkinta jo kokybe.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Puikiai tinka jums ta tamsesne plauku spalva. Ir akys tapo ryskesnes.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą