CATRICE Spectra Light Eyeshadow Glow Kit - spindinčių akių šešėlių paletė "010 Manic Pixie Dream Girl"

Prisėdau šiandien pagaliau susitvarkyti savo kosmetikos staliuko ir radau dar krūvą priemonių, apie kurias jums kažkodėl nepapasakojau, pamiršau ar tiesiog nespėjau. Tarkim šiandien labai labai noriu kiek plačiau pakalbėti apie man asmeniškai labai pavasarišką Spectra Light paletę akims iš Catrice su holografiniais (iš tikro tai ne) ir metalinio efekto šešėliais.

"Meilės žaizdą sugebės išgydyti vien tas, kuris ją padarė."
P.Siras


Produktas: CATRICE Spectra Light Eyeshadow Glow Kit - spindinčių akių šešėlių paletė "010 Manic Pixie Dream Girl"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: unikalūs efektai, kuriuos iš tiesų galima panaudoti kasdieniame makiaže
Labiausiai nepatiko: gan stipriai byra
Tūris: 2,0 g
Kaina*: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Specialus akių šešėlių rinkinys, kuriame trys kepti spindintys akių šešėliai: vienas metalinio ir du holografinio efekto. Kiekvienas sukuria itin spindintį akių makiažą. Galima rinktis iš dviejų rinkinių kombinacijų: vienas ryškiai persikinis; kitas šalto atspalvio pastelinės mėtos. Visi trys atspalviai idealiai tinka judriąjam vokui. Taip pat jie tinkami naudoti kaip hailaiteris paryškinti vidinius akių kampučius ir po antakiais. Tokia dažymo technika padeda sukurti plačiai atmerktų akių efektą, spindintį makiažą ir gaivią išvaizdą.


Nedidelė juoda plastikinė akių šešėlių pakuotė uždengta skaidriu iškiliu dangteliu. Savotiškai įdomus spalvų išdėliojimas horizontalia linija ir pati siaura pakuotė, kurią atrodo labai patogu įsimesti į kosmetinę. Pastaruoju metu pasidžiaugiu (dažnai viena pati, mat jums apie tai džiūgauju kažkodėl retokai), kad tiek Essence, tiek Catrice daugumos produktų pakuotės tapo stabilesnės, kokybiškesnės, nors kilo ir priemonių kaina, pastebėjote? Nežymiai, tačiau šios kompanijos jau senokai nebegali vadintis pigiausiomis mūsų rinkoje, nors va, kainos ir kokybės santykis man regis net labai geras. Tik kaip visuomet, ne visų produktų.

Kvapas neutralus, silpnas, kaip ir daugumos pudrinių/ presuotų pudrinių kosmetikos priemonių.

Konsistencija. Šią paletę sudaro kepti šešėliai, tad pastebiu, kad jie kiek sausesni, nei aš asmeniškai pageidaučiau ir prieš dengiant ant vokų reiktų kiek nupurtyti šepetėlį, man sukuria palaidų dalelių. Tačiau iš esmės priemonė švelnios, pudriškos konsistencijos.


Sudėtis: MICA, ZEA MAYS (CORN) STARCH, TRIISOSTEARIN, BORON NITRIDE, OCTYLDODECANOL, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATESILICA, TROPOLONE, DIMETHICONE, TALC, AQUA (WATER), ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, TIN OXIDE, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

AND: ZEA MAYS (CORN) STARCH, TRIISOSTEARIN, MICA, SILICA, BORON NITRIDE, OCTYLDODECANOL, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, TROPOLONE, DIMETHICONE, TALC, AQUA (WATER), ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, TIN OXIDE.
MAY CONTAIN: CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Tinka veganams.
Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad ši paletė tikrai netinka pilnam akių makiažui susikurti - bent jau ne klasikiniam makiažui, kur naudojame bent vieną matinį atspalvį. Aš pabandžiau makiažą atlikti naudojant tik šias spalvas ir gavosi gaivus, lengvas, tačiau šalto tono akių makiažas.

Paletėje yra trys atspalviai, iš kurių pirmasis rožinis lyg ir pretenduotų vadintis metalinio efekto. Jis turi nemažai bronzinės spalvos blizgių dalelių, itin smulkių dalelių, kurios ir sukuria metalo efektą su tam tikru spalvos kritimo kampu. Antras atspalvis paletėje atrodo baltas, tačiau čia su spalvos kritimo kampu matome rožinės ir gelsvos spalvos žaismą ir didesnes blizgias daleles, kurių nėra tiek daug, kiek pirmame atspalvyje. Trečiasis paletėje tikriausiai keisčiausias, mat tik paletėje atrodo baltas, o padengus ant odos įgauna aiškiai žalsvą - melsvą atspalvį su blizgiomis dalelėmis, kaip ir antrame atspalvyje.

Idealiam makiažui šias spalvas naudočiau tik kaip akcentines ant judriojo voko, akių kampučiuose, o kiturs rinkčiausi matines spalvas, kurios dar labiau prabrėžtų šių spalvų unikalumą. Bet hey, kas sakė, kad aš tobula ar atlieku idealius makiažus? 😉


Kalbant apie išlikimą, man išlieka taip pat, kaip tik padengus apie 6 valandas. Džiaugiuosi, kad blizgučiai nenukeliauja po akimis ar ant viso veido, tad išlikimą visgi reiktų pagirti. Jei norisi ilgesnio išlikimo ir intensyvesnių spalvų, labai rekomenduočiau dengti su akių šešėlių pagrindu, tuomet ir rūpintis, kaip akių makiažas atrodys po itin ilgos, sunkios dienos, neteks.

Apskritai vertinant, paletė man labai patiko ir esu nustebusi dėl jos kokybės. Jau tikėjausi, kad stipriai byrės, duos per mažai pigmentacijos ar susidursiu su keistais, nepanaudojamais atspalviais. Mano pačios nuostabai - man patinka ir naudoju jas palyginus dažnokai, ypatingai dabar, kai už lango pamažu skleidžiasi pavasaris.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai