2019/03 Kovo mėnesio pirkiniai ir naujienos: Salerm

Šiandien, būtent su šiuo įrašu pamenu savo pirmuosius naujų pirkinių įrašus... keista, ir šiek tiek juokinga, kai stengdavausi rasti ką parodyti, nusipirkti kažką, kad įraše priemonių atrodytų pakankamai, juk vistiek sunaudosiu, taip sakant "į ateitį"... Ir buvau kvaila, nes kai kuriuos produktus tiesiog išmečiau lauk jiems sugedus, kai kuriais susidomėjimas išblėso ir nebesinorėjo jų bandyti. Per keletą mėnesių ėmė formuotis nauja idėja, kad, nesvarbu, kad ir kaip norėčiau išbandyti kažką naujo, kad ir planuočiau sunaudoti kažkada vėliau, nebepirkti priemonių, kurių turiu bent pusę pakuotės vonios kambaryje. Idėjai pilnai įsigyventi prireikė kelių metų, iki šiol dar pasitaiko nusipirkti dalykų, kurių man tikrai dar nereikia, tačiau valdausi ir prieš bet kokią išvyką į parduotuvę imu lapelį nuo šaldytuvo. Smalsu kas per lapelis? Vos įpusėjus kažkokiam produktui jį įrašau į reikiamos nusipirkti kosmetikos sąrašą ir stengiuosi pirkti griežtai tik iš jo. Tiesa, kai kurios priemonės iš jo būna išbraukiamos, jei tarkim gaunu reikiamą produktą bandymui. Labai pagelbsti ne tik neapsikrauti nereikalingais daiktais, bet iš tiesų sutaupyti pinigų, ir nemažai sutaupyti.

"Muzika iš tiesų esti žmonių kalba."
V.J.Vėberis


Vienas iš tokių mėnesių buvo šis. Atsidžiai kelis kartus apsižvalgiau vonios kambaryje, dargi peržiūrėjau kosmetikos stalčius ir supratau, kad kol kas man visiškai nieko netrūksta. Priešingai, jaučiu perteklių turėdama po atsarginę tarkim veido kremo pakuotę... Savaitės pradžioje dar kartą padariusi reviziją vonios kambaryje supratau, kad šį mėnesį man visiškai nieko netrūksta ir nereikia, tad visiškai nieko net neplanuoju pirkti. Palengvėjo, mat pastarieji keli mėnesiai buvo be proto sunkūs finansine prasme. Vienintelis produktas, kurį šiandien turiu jums parodyti yra:

Ji žada itin lengvą tiesinimą ir poveikį, kuris išlieka net 4 mėnesius po vienos procedūros! Deja, kol kas tik buvau atidariusi ir pirmą kart planuoju panaudoti trečiadienį. Šiek tiek neramu, ar sugebėsiu, bet jei tai jau siūloma namų sąlygomis procedūra, neturėtų būti labai sunku. Įspūdžius tikrai papasakosiu, tik neapsisprendžiu, ar tai daryti iš karto po panaudojimo ar po tų 4 mėnesių, kai plaukai vėl ims banguotis. Ką jūs manote?
Už šią priemonę iš visos širdies dėkoju Vitrina PRO atstovams, kurie patikėjo, kad man pavyks ir sugebėsiu iki pat liepos turėti visiškai tiesias kasas! Ačiū jums!

Kaip ir sakiau, daugiau nieko neturiu naujo. Nemačiau reikalo pirkti trečios šampūno pakuotės ar dušo gelio, naujo maskuoklio ar dar kažko, ko man tik norisi šiuo metu. Nepaprastai džiaugiuosi, kad mano vonioje vienu metu gyvena tik vienas atidarytas kremo buteliukas ir vienas šampūnas, nes kam reikia 15-os, kai turi vieną veidą ir vieną galvą ant kurios auga plaukai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Sveiki. Tai kaip pasiseke darbo pokalbis?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aha, ir man smalsu! 😍 ir koks darbas? 😍

      Panaikinti
    2. Sekėsi neblogai. Darbas regiono vadovo. Kaip visuomet tokiose pozicijose - vyksta kelių etapų atrankos, kandidatų daug. Atsakymo iš karto niekas neduoda :)

      Panaikinti
  2. kad as taip sugebeciau... net pavydu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kai išmeti didelį maišą net neatidarytos kosmetikos vien dėl to, kad baigėsi jos galiojimas, pasidaro gaila ir kažkaip galvoji, kad tikrai pirkai per daug :)

      Panaikinti
  3. Na tai linkiu gerai pasirodyt ir kituose etapuose. Sekmes

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą