REVOLUTION nagų lakas "Hopes and Dreams"

 Šviežią manikiūrą planavau pasidaryti vakar, bet turėjome svečių, paskui tvarkiausi namus ir jis taip ir paliko visiškai pamirštas, o ant nagų vis dar švietė Revolution nagų lako likučiai. Kalbant apie pigius nagų lakus, kažkaip lyg ir vyrauja nuomonė, kad per daug tikėtis ir dėti vilčių dėl išlikimo, pigmentacijos ar tekstūros nereiktų turėti. Visgi, mano patirtis rodo, kad patys pigiausi nagų lakai gali būti itin geri ir prilygti ir gerokai brangesniems, neretai ir nesiskirti nei vienu iš trijų svarbiausių faktorių. 

Revolution kosmetiką žino regis kiekviena mergina ir yra bandžiusi bent vieną dekoratyvinės kosmetikos produktą, tačiau ar žinojote, jog kompanija parduoda bei gamina ir nagų lakus? Prieš kiek laiko išbandžius blizgų laką aš juo nelikau sužavėta, o va apie įprastinį, tiksliau perlamutriškai žvilgų, tuoj jums papasakosiu.

"Kas bijo savo šešėlio, neturi vietos po saule."
Arabų išmintis



Produktas: REVOLUTION nagų lakas "Hopes and Dreams"
Gamintojas: "TAM beauty" London, UK Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: šepetėlio šereliai per kieti
Tūris: 10 ml
Kaina*: £1,00/ 1,13 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, topbeauty, pigu.lt, TAMbeauty
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: gamintojas aprašymo nepateikia

Sudėtis: Butyl AcetateEthyl Acetate, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Hectorite, Benzophenone-1.
May Contain: CI 77891, CI 19140, CI 15850, CI 77499, CI 77510, CI 77491, Mica, Calcium Sodium Borosilicate, Tin Oxide, Synthetic Fluorphlogopite


Mano nuomonė. Gana paprasta, skaidraus stiklo, tarsi išpūsta ties centru pakuotė - buteliukas, užsuktas juodu dangteliu. Nei ties dizainu, nei ties pakuote nesinori apsistoti ilgiau nei reikia. Noriu kiek daugiau pakalbėti apie šepetėlį - vidutinio ilgio, plonas šepetėlis atrodo daugmaž kaip ir standartinis, tačiau man kliūva jo šereliai. Su tokio tipo konsistencija jie yra per kieti, per mažai lankstūs ir padengiant nagų laką palieka dryžius. Tikrai taip, juos įmanoma užglaistyti, tačiau padengimas tokiu šepetėliu yra sudėtingesnis, apsunkintas...

"Hopes and Dreams" atspalvis žvilgantis, beveik perlamutrinio efekto. Spalva pakankamai įdomi, iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti sidabrinė, bet iš tiesų ji labai švelniai melsva su pilku ir baltu atspalviu. Toks lyg ir sniego karalystės tematikos nagų lakas, kuris man gražiausiai žiūrisi kažkur žiemos pabaigoje ar pavasario pradžioje.


Nagų lakas neišdžiūva labai greitai, tačiau nepasakyčiau, jog prailgo laukti, kol galėsiu dengti antrą sluoksnį (kad išlyginti kai kuriuos atsiradusius dryžius). Na, o kalbant apie išlaikymą - aš visiškai nesitikėjau, kad išliks bent tris dienas. Žinote, net ir nenorėdama kartais imi ir susidarai išankstinę nuomonę. Nagų lakas man kuo puikiausiai atlaikė 5 dienas, po kurių ne pradėjo nuskilinėti ar sueižėjo jo paviršius, tačiau nusitrynė nagų krašteliai. Sakyčiau net labai labai geras išlikimas, kai tikiesi ženkliai trumpesnio.

Na, o kalbant apie mano galutinį vertinimą - aš nemanau, kad labai noriu įsigyti daugiau šios linijos nagų lakų. Tiesiog už labai panašią kainą aš galiu rasti ir tokį pat gerą išlikimą, ir panašių atspalvių, ir kainos kategorijos, tik dar ir dengimas gali būti patogesnis ir paprastesnis. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai