TÖPFER BabyCare natūralus šampūnas ir prausiklis kūdikiams ir vaikams su ekologiškomis sėlenomis

Aš dažnai eksperimentuoju su kosmetika ir bandau dažnai net ir tuos, iš kurių daug nesitikiu. Tačiau kalbant apie vaikišką kosmetiką, aš nesu pasiruošusi eksperimentuoti vaiko oda ir priemonių saugumu. Visuomet stengiuosi nupirkti geriausia, ką leidžia mano kišenė ir saugiausia, ką galiu rasti.

Visai nesenai akys pagavo Topfer vaikiškas kūno priežiūros priemones, ir pasižiūrėjusi sudėtis nusprendžiau išbandyti. Sudėtinės dalys žada daug, tad tikiuosi gero poveikio mažojo odai.

"Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių."
G. Spa



Produktas: TÖPFER BabyCare natūralus šampūnas ir prausiklis kūdikiams ir vaikams su ekologiškomis sėlenomis
Gamintojas: "TÖPFER" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: kūno ir plaukų nešvarumams šalinti
Tinkamas tipas: skirta kūdikiams ir vaikams, tinka ir suaugusiems
Labiausiai patiko: saugi ir gera sudėtis mažiesiems
Labiausiai nepatiko: kiek sunkiau putoja
Tūris: 200 ml
Kaina*: 7,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Šampūnas ir prausiklis kūdikiams ir vaikams – tai švelni želė odai bei plaukams plauti.  Su pripažintomis „Töpfer“ ekologiškomis kviečių sėlenomis, ekologiškomis medetkomis ir baltųjų putonių sėklų aliejumi. Tinka ir kaip dušo želė suaugusiems.

Medetkų sudėtyje esantys flavonoidai, karotinoidai ir eteriniai aliejai yra antioksidantai ir laisvųjų radikalų neutralizatoriai. Sertifikuota griežtu natūralios kosmetikos BDIH standartu:
- griežta kontrolė garantuoja nekintančią aukštą kokybę;
- gamyboje nenaudojami sintetiniai dažikliai, kvapai, etoksilintos žaliavos, muilai, silikonai, parafinai, gyvūnų dalys, naftos produktai ir kt.;
- tinka veganams, nebandyta su gyvūnais;
- tik natūralūs ar identiški natūraliems konservantai;
- žaliavos nepaveiktos radiacija;
- jokių GMO ar GMO produktų.

„Töpfer“ visus kūdikių bei vaikų kūno priežiūros produktus gamina su ekologiškomis kviečių sėlenomis. Sėlenos gaunamos iš kviečių, panaudojant vertingąsias grūdo išorines dalis, įskaitant gemalą. Tai labai vertinga ir veiksminga kosmetikos sudedamoji dalis. Reaguodama į aplinką švelni oda dažnai išsausėja, parausta, niežti. Natūralios kviečių sėlenos saugo ir stiprina natūralų odos atsparumą, pasižymi natūralia savybe sutraukti odos nešvarumus ir yra lengvai pašalinamos. Tokia kosmetika teigiamai veikia jautrią ir sudirgintą odą. „Töpfer“ kosmetiką renkasi ir suaugusieji.

Sėlenos ne tik natūraliai absorbuoja nešvarumus, bet ir ypač švelniai sutraukia druskas, nedarydamos jokio neigiamo poveikio pačiai odai.
Kviečių baltymai dėl sudėtyje esančio keratino drėkina ir stiprina odą, ją apsaugodami ir atstatydami.
Arabinoksilanas iš kviečių drėkina ir stiprina odą, sulaiko joje drėgmę, apsaugo nuo laisvųjų radikalų.
Sėlenose esantys antioksidantai vitaminai E, C ir karotenoidai saugo odą nuo laisvųjų radikalų.
Ferulo rūgštis yra fitonutrientas ir stiprus antioksidantas, apsaugantis odą.

„Töpfer“ kūdikių prausimo priemonė su sėlenomis dešimtmečiais rekomenduojama Vokietijos akušerių ir pediatrų. Jos pagrindu sukurta visa kūdikių kosmetikos linija. Visapusiškai teigiamą poveikį rodo ne tik sveikatos priežiūros profesionalų rekomendacijos, bet ir nuolatiniai išsamūs tyrimai. 

Sudėtis: Aqua, Coco-Glucoside, Caprylyl/ Capryl Glucoside, Glycerin, Betaine, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Calendula Officinalis Flower Extract*, Triticum Vulgare Bran Extract*, Sodium PCA, PCA Glyceryl Oleate, Sodium Coco-Glucoside Tartrate, Xylitylglucoside, Glyceryl Oleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Limnanthes Alba Seed Oil, Sodium Citrate, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Xylitol, Citric Acid, Anhydroxylitol, Sodium Phytate, Levulinic Acid, p-Anisic Acid, Sodium Hydroxide, Parfum, d-Limonene**.
* - iš sertifikuotų ekologiškų ūkių
** - natūralūs eteriniai aliejai


Mano nuomonė. Geltona, tiršta dušo želė, turiu pastebėti, sunkokai putoja, nors su kiek didesniu kiekiu tikrai galima išgauti pakankamą putų kiekį. Taip yra dėl sudėtinių dalių - nenaudojami agresyvūs putokliai. Apskritai sudėtis man pasirodė labai gera - nenaudojamos agresyvios ir pavojingos medžiagos, pasirinkti saugūs ingredientai, yra nemažai ir augalinių ekstraktų.

Prausiklis švelniai ir maloniai prausia odą be jokio sausinimo, jokio sudirgimo. Mane šiek tiek keistai veikia priemonės kvapas - lyg ir kažkas saldaus su šiek tiek vanilės, bet labai mergaitiškas šitas kvapas, o kai maudau berniuką... labiau norėčiau neutralesnio arba vyriškesnio kvapo. Tačiau apskritai vertinant man labai patiko ir paliko itin gerą įspūdį - saugus, švelnus, kokybiškas kūno prausiklis mažyliams, vaikams ir jautresnės odos suaugusiems.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai