PIRMAS ĮSPŪDIS. SEBAMED Everyday kasdienis šampūnas normaliems - sausiems plaukams

Labas pavasari! Ir labas peršalime! Vaje, vaje... man labai nepatinka dejuoti, bet pastaruoju metu jaučiuosi kaip vienas didelis bėdų maišelis... Va, patraukė vėjelis ir turiu... kol vaikas darželyje ilgiuosi ir bandau atgauti jėgas bei kažkaip susikaupti naujiems įrašams bloge, kurių pastaruoju metu buvo gerokai mažiau nei norėčiau. Vakar pagaliau pabaigiau žiemos mylimiausius, o šiandien bandau įsivažiuoti nuo trumpojo įrašo - SebaMed plaukų šampūno, kurį buvo galima rasti perkant Happy 365 žiemos sezono žurnalą. Turite? Radote? O gal ir išbandėte? Nors plaukų šampūnas man atrodo pats nekonkrečiausias apžvelgti produktas, bet dėlioju savo nuomonę keliais sakiniais ir noriu papasakoti, kas man čia patiko, o kas nelabai.

"Ne kūno jėga ir ne pinigai atneša žmogui laimę, o teisumas ir didi išmintis."
Demokritas



Ką žada gamintojas: Ypač švelnus, neišsausina plaukų ir galvos odos, tinka dažnai galvai plauti. Švelnios valomosios ir drėkinamosios veikliosios medžiagos palengvina plaukų iššukavimą, suteikia žvilgesio bei purumo. PH 5,5 stiprina galvos odos apsaugines funkcijas ir plauko struktūrą.
Naudojimas: Į sudrėkintus plaukus ir galvos odą švelniai įmasažuoti nedidelį kiekį šampūno ir gerai išskalauti.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Decyl Glucoside, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Propylene Glycol, Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium Chloride, Citric Acid, PEG-18 Glyceryl Oleate/ -Cocoate, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.

Kiekis: mėginio kiekis 20 ml. Pilnas gaminio kiekis 200 ml
Kaina: 10,36 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinėje


Mano potyriai. Skaidrus šampūnas labai įprastos tokiems produktams konsistencijos. O va kvapas - sakyčiau gerokai per stiprus, permuša net mano slogą. Aromatas nėra labai konkretus, sakyčiau labiau kosmetinis. Šampūnas visai gerai putoja ir gerai išplauna plaukus, tik sakyčiau keistokas jausmas. Šampūno likučiai sunkokai išsiskalauja lauk ir tarsi apvelia plaukus. Labai reikalingas kondicionierius.

Pats poveikis man nepasirodė labai išskirtinis... Išplauna ir tiek. Šampūnas neturi jokio glotninamojo efekto, nepasakyčiau kad maitintų ar drėkintų plaukus. Išdžiūvę plaukai atrodė susivėlę, pasišiaušę ir nelabai tvarkingi - formuoti papildomomis priemonėmis labai norisi. Visiškai paprastas šampūnas, kurio efektu nesusižavėjau. Teisingumo dėlei dar pagirsiu šampūno sudėtį ir jos saugumą. Tačiau pirmuoju įspūdžiu visai nesusižavėjau ir apie pilno dydžio pirkimą negalvoju.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai